Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Kiek vaikams metu?
Siaip nerekomenduociau. Zmoniu milijonai, nieko neimanoma pamatyt. Mes eidavom i Rokfelerio aikste egles paziuret savaitgaliais, tai ir tai budavo neimanoma praeiti.
Nebent atvaziuot anksti ryte ir uzsiimt vieta ir salti lauke ir laukt vakaro. Nezinau...per tv galima geriau viska pamatyt. Visais rakursais.

QUOTE(muminukas @ 2015 11 11, 03:36)
Ar gera mintis būtų Naujiems metams važiuoti į Niujorką su vaikais? Žinau, kad be vaikų ideali mintis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(NY @ 2015 11 11, 00:29)
AJIRA, Kaip sekasi? Kaip NY??? Siandien bjaurus oras, lynoja...

Aciu puikiai 4u.gif Niujorkas tikrai ispudingas miestas wub.gif pritrenke savo didybe, ne veltui tituluojamas ''pasaulio sostine'' ir pasiseke su oru taip silta buvo praeita savaite, o siandien as jau Toronte, cia vesu ir lyja nuo pietu...
Atsakyti
QUOTE(NY @ 2015 11 11, 03:10)
Kiek vaikams metu?
Siaip nerekomenduociau. Zmoniu milijonai, nieko neimanoma pamatyt. Mes eidavom  i Rokfelerio aikste egles paziuret savaitgaliais, tai ir tai budavo neimanoma praeiti.
Nebent atvaziuot anksti ryte ir uzsiimt vieta ir salti lauke ir laukt vakaro. Nezinau...per tv galima geriau viska pamatyt. Visais rakursais.

aciuks.gif aš panašiai ir galvoju - vaikai nedideli 4u.gif iki kada būna Rokfelerio eglė papuošta? norisi dar prieš išvažiuojant nuvažiuoti į NY, net keturmetis nori į "city"...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 11 11, 13:28)
aciuks.gif aš panašiai ir galvoju - vaikai nedideli  4u.gif iki kada būna Rokfelerio eglė papuošta? norisi dar prieš išvažiuojant nuvažiuoti į NY, net keturmetis nori į "city"...

Praeita savaite ketvirtadieni pradejo ruosti aikste egles pastatymui ir kaip man buvo gaila, kad nespejo papuosti, tai norejau pamatyt, smagu toje aiksteje, ta ledo arena
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 11 11, 13:46)
Praeita savaite ketvirtadieni  pradejo ruosti  aikste  egles pastatymui  ir kaip man buvo gaila, kad nespejo papuosti, tai norejau pamatyt, smagu toje aiksteje, ta ledo arena

Aha, per tv rodė, kad atvežė smile.gif Ledas ten turbūt nuolat būna unsure.gif Per Velykas buvo. eglės, be abejo, nebuvo per velykas biggrin.gif
Papildyta:
kaip Torontas? mes patingėjome iš Niagaros pavažiuoti, truputį gailimės.

ir sukam galvą dėl Naujų, kur pasiduoti.
Atsakyti
Sveiki,gal kas zino,kai Lufhansa streikoja,pries kiek laiko pranesa,ar pranese isviso zmonem,kurie turi biletus butent streiko metu?
Ar grazinami pinigai?
Mes turim biletus gruodzio viduryje.Girdekau,kad zada per Adventa vel streikoti rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
Ar kas nors esate buvę Atlantoje? Ką rekomenduotumėte iš asmeninės patirties?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 11 13, 21:45)
Ar kas nors esate buvę Atlantoje? Ką rekomenduotumėte iš asmeninės patirties?

Mes buvom čia
http://www.stonemoun.../Summit-Skyride
tai yra šalia Atlantos. Pačioje Atlantoje labiausiai patiko
http://www.georgiaaquarium.org/ jūrų muziejus vienas iš didesnių pasaulyje, o šalia yra Coca-Cola muziejus irgi rekomenduoju ypač pažiūrėti jei gerai pamenu 5 ar 6 D, o prie išėjimo galite paragauti visų pasaulio šalių Coca-Cola, nes jos visur skirtingos. Dar ten netoli yra apžvalgos ratas pasikelti, bet mes jo taip ir neišbandėm. Ir einant link apžvalgos rato nuo akvariumo yra olimpiados kur buvo kažkada Atlantoj memorialas, ten pat ir CNN pastatas, bet irgi nebuvom.
Jei dar kokių klausimų kils, gal galėsiu padėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arica: 13 lapkričio 2015 - 22:31
aciuks.gif Aš dėl Coca Colos labiausiai ir dvejoju - ar verta eiti. Planuojam CNN, M. Mitchel namą (aš), kažką olimpinio, lyg ML Kingo gimtasis namas irgi Atlantoje - tiek daugmaž užmečiau, kai nutarėm į NY per Naujus nebevažiuoti. Dar Atlantoje kažkoks garden yra - verta?
Atsakyti
QUOTE(Luiza 30 @ 2015 11 13, 19:47)
Sveiki,gal kas zino,kai Lufhansa streikoja,pries kiek laiko pranesa,ar pranese isviso zmonem,kurie turi biletus butent streiko metu?
Ar grazinami pinigai?
Mes turim biletus gruodzio viduryje.Girdekau,kad zada per Adventa vel streikoti rolleyes.gif  unsure.gif

Patiems reikia žiūrėti. Aš užvakar pažiūrėjau internete, kad vakarykštis skrydis Cancelled, tai savo profilyje spaudi Refund, grąžina pinigus arba galima perkelti bilietą į kitą datą.
Gruodžio mėnesiui tai tikrai niekas jums asmeniškai nepraneš, gi susitarti ir atšaukti streiką gali bet kada, kaip ir jį vėl paskelbti, jei netenkins derybų sąlygos.
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2015 11 14, 01:09)
Patiems reikia žiūrėti. Aš užvakar pažiūrėjau internete, kad vakarykštis skrydis Cancelled, tai savo profilyje spaudi Refund, grąžina pinigus arba galima perkelti bilietą į kitą datą.
Gruodžio mėnesiui tai tikrai niekas jums asmeniškai nepraneš, gi susitarti ir atšaukti streiką gali bet kada, kaip ir jį vėl paskelbti, jei netenkins derybų sąlygos.

Nelabai supratau,kur ta profili spausti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luiza 30 @ 2015 11 14, 08:10)
Nelabai supratau,kur ta profili spausti? blush2.gif

Jūs bilietus internetu pirkot? Einat į lufthansos puslapį. Įvedat bilieto numerį ir matot savo užsakymą, galit jį atšaukti, pakeisti datą ir t.t. Bet jei skrydis po mėnesio, tai jūs per anksti pradėjot rūpintis smile.gif baigėsi gi tas streikas jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile363: 14 lapkričio 2015 - 12:17