Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Thea! @ 2015 11 01, 13:16)
O aš gyvenančių valstijose norėčiau paklausti, kaip siunčiate dovanėles į Lietuvą? Ta prasme Kalėdų laikotarpiu šeimai, ar tiesiog karts nuo karto paperkate rūbų ar kokios kosmetikos....ar visai nesiunčiate?

Nesiunciam. Perduodam, kai kas nors vaziuoja i/is Lietuvos. Pastas labai brangu, o patikimu vezeju deja nera.

QUOTE(katydid @ 2015 11 02, 07:18)
Kiek daugiau nei už savaitės keliaujam į JAV su 1 metų vaiku. Ir to ilgojo skrydžio bijau kaip reikiant. Vaikas judrus ir "garsus". Gal kuriai teko su panašaus amžiaus vaiku skrist? Kuo užimat? Kokių žaislų vežėtės?

Mes nesivezam absoliuciai nieko- susiranda uzsiemimu -ziuri pro langa, pamiega, pazaidzia su tuo ka randa-puodeliais, saukstukais. Kai kurios oro linijos duoda dovaneles- kreideliu, knygutes, lipdukus ar pan. bet musiskiui ju uztenka desimciai minuciu. Siaip neprailgsta tikrai, bet gal del to, kad musiskis daznai skraido. O jus pasiimkit ta, ka megstat veikt namie- Masha?, popieriu su kreidutem, gal kokia nedidele delione?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 11 01, 22:16)
O aš gyvenančių valstijose norėčiau paklausti, kaip siunčiate dovanėles į Lietuvą? Ta prasme Kalėdų laikotarpiu šeimai, ar tiesiog karts nuo karto paperkate rūbų ar kokios kosmetikos....ar visai nesiunčiate?

Nezinau kokiam state gyveni.... Bet yra Atlantic Express kompanija. Tikrai pigiau nei per pasta ar kur kitur. Esu siuntus ne viena karta. Jokiu problemu nebuvo. Jie LT pristato i namus. Zinau tikrai, kad yra FL, NJ, Cikagos. Paskambink jiems viska pasakys. Pagooglink ju telefona. As pries pora savaiciu is FL issiunciau 4dezutes
Atsakyti
Uoj ne negyvenu, galvojam porai mėnesių tik apsistoti, tai kažką atsiųsti ar sau parsisiųsti smile.gif bet tada geriau turbūt jau lagaminus krauti.

O keliaujančių dar norėčiau paklausti gal kokią auto nuomos firmą žinote kur grąžinant auto kitoje vietoje, nebūtų papildomo mokesčio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 11 04, 14:12)
Uoj ne negyvenu, galvojam porai mėnesių tik apsistoti, tai kažką atsiųsti ar sau parsisiųsti smile.gif bet tada geriau turbūt jau lagaminus krauti.

O keliaujančių dar norėčiau paklausti gal kokią auto nuomos firmą žinote kur grąžinant auto kitoje vietoje, nebūtų papildomo mokesčio?  4u.gif

Geriausia ziureti ir lyginti kainas konkreciai jums reikiamom dienoms ir vietoms. Nes gali nebuti grazinimo mokescio, bet visumoj paemus galutine kaina didesne, negu tu kur mokesti turi, bet nuoma pigesne... geriausia pasidaryti rezervacija labiausiai patikusios kainos ir iki keliones vis pasitikrinti, nes buna nukrenta kainos...
Atsakyti

QUOTE(Rence1 @ 2015 11 03, 17:29)
Nezinau kokiam state gyveni.... Bet yra Atlantic Express kompanija. Tikrai pigiau nei per pasta ar kur kitur. Esu siuntus ne viena karta. Jokiu problemu nebuvo. Jie LT pristato i namus. Zinau tikrai, kad yra FL, NJ,  Cikagos. Paskambink jiems viska pasakys. Pagooglink ju telefona. As pries pora savaiciu is FL issiunciau 4dezutes

Rence1, ne visiems taip. Esu siuntus per juos, daugiau nesiusiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.: 05 lapkričio 2015 - 14:58
QUOTE(Mrs. @ 2015 11 05, 16:58)
Rence1, ne visiems taip. Esu siuntus per juos, daugiau nesiusiu.

Gali buti, kad pasitaikyt gali visko... O kas konkreciai buvo blogai? Ir is kokio Stato siuntei?
Atsakyti
Kiek kartu galima vykti i JAVturint esta? ar ji isduodama tik vienam ivaziavimui?
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2015 11 08, 14:58)
Kiek kartu galima vykti i JAVturint esta? ar ji isduodama tik vienam ivaziavimui?

Esta galioja du metus, per tuos galiojimo metus, gali vykt, kiek nori. Pvz. Aš su savo 3 kartus buvau.
Atsakyti
Kiek likus laiko iki kelionės rezervavote automobilį?
Atsakyti
QUOTE(ajstootia @ 2015 11 09, 10:42)
Kiek likus laiko iki kelionės rezervavote automobilį?

Pries pusantro menesio
Atsakyti
AJIRA, Kaip sekasi? Kaip NY??? Siandien bjaurus oras, lynoja...
Atsakyti
Ar gera mintis būtų Naujiems metams važiuoti į Niujorką su vaikais? Žinau, kad be vaikų ideali mintis biggrin.gif
Atsakyti