Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(vilniske @ 2006 09 23, 18:47)

ale idomu kodel nera galimybes jo ieskot  g.gif  reikejo tau, Leliux, reikalu su mano vaiko teisiu "gyneja" turet, kai as jos po teismo posedzio paklausiau ar bus naudos jei as turko varda pavarde pasakysiu, tai ji man atsake, kad jie dar ne tokius tevelius suranda, jie net laivyne gali surast umn.gif  ohoho kokie visagaliai!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif

man atsiunte gal kokiu 10 psl prikeverzota, kad tarp lietuvos ir bulgarijos nera jokiu tarpusavio sutarciu, BG nera Hagos sutartyje ir t.t. ir t.t. o vat nuo sausio 1. 2007m. jie taps ES nariais, tai tada ir bus galima ieskot. beje, ka ten ieskot, jei as duodu visus adresus - namu, darb, telefonus ir t.t.
vienu zo, dzin. vistiek sausio teks laukt, tada ieskosiu rimto advokato ir aiskinsiuos, kiek galima is musu tatos ispest ax.gif
Atsakyti
Man advokatas sake kad dabar nera jokiu ribu kiek nori tiek ir prasai bigsmile.gif tik aisku jis arba sutinka su tavo suma arba uzprotestuoja,o tada tikriausia jau aiskinasi kiek jis gali moket.
Atsakyti
gal kas gali parekomenduot gera advokata vilniuje blush2.gif prijaucianti vienisoms mamytems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 23, 21:09)
gal kas gali parekomenduot gera advokata vilniuje blush2.gif prijaucianti vienisoms mamytems ax.gif

nu aš tau savo nebent galiu parekomenduot ax.gif
nu tox neblogas sakyčiau....jei neatkalbės tavęs nuo viso to proceso kaip manęs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 09 23, 21:23)
nu aš tau savo nebent galiu parekomenduot  ax.gif
nu tox neblogas sakyčiau....jei neatkalbės tavęs nuo viso to proceso kaip manęs  tongue.gif

as noreciau bent issiaiskint realias galimybes ar galiu ko tiketis... nes mano situacija truputi kitokia, nei daugumos cia, kuriu tatos uzseniniai
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 23, 21:26)
as noreciau bent issiaiskint realias galimybes ar galiu ko tiketis... nes mano situacija truputi kitokia, nei daugumos cia, kuriu tatos uzseniniai

nu a kokia kitokia ? ax.gif
g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 09 23, 21:51)
nu a kokia kitokia ?  ax.gif
g.gif

nea, nu kad is tokios salies, kuri duok die istos i ES sausi tik. be to, vyrukas su pareigom. turi sunu. nekilnojamo turto daug bigsmile.gif ir t.t. nori issiaiskint tiesiog niuansus galimus.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 23, 22:02)
nea, nu kad is tokios salies, kuri duok die istos i ES sausi tik. be to, vyrukas su pareigom. turi sunu. nekilnojamo turto daug bigsmile.gif ir t.t. nori issiaiskint tiesiog niuansus galimus.

nu ponial...tai jei nori , galėsiu parašyt tau sms'ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniske @ 2006 09 23, 18:47)
ale idomu kodel nera galimybes jo ieskot  g.gif  reikejo tau, Leliux, reikalu su mano vaiko teisiu "gyneja" turet, kai as jos po teismo posedzio paklausiau ar bus naudos jei as turko varda pavarde pasakysiu, tai ji man atsake, kad jie dar ne tokius tevelius suranda, jie net laivyne gali surast umn.gif  ohoho kokie visagaliai!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif

kaip įdomu, per mūsų posėdį lygiai tą patį vaikų teisių gynėja sakė. turbūt ta pati buvo.

QUOTE(leliux @ 2006 09 23, 19:44)
man atsiunte gal kokiu 10 psl prikeverzota, kad tarp lietuvos ir bulgarijos nera jokiu tarpusavio sutarciu, BG nera Hagos sutartyje ir t.t. ir t.t. o vat nuo sausio 1. 2007m. jie taps ES nariais, tai tada ir bus galima ieskot. beje, ka ten ieskot, jei as duodu visus adresus - namu, darb, telefonus ir t.t.
vienu zo, dzin. vistiek sausio teks laukt, tada ieskosiu rimto advokato ir aiskinsiuos, kiek galima is musu tatos ispest ax.gif

g.gif
žinai, man dabar toptelėjo tokia mintis. o kodėl tau pačiai po sausio 1 d. nenuėjus į vaikų teisių gynimo tarnybą. ten kiek žinau pagrinde teisininkai dirba, bylų įvairių turėję. gal ir patars ką vertingo, ar bent jau advokatą prirodys kuris išmanytų tą sritį.
Atsakyti
Leliux,tikrai l.svarbu issirinkti tinkama advokata,nes as kai pirma kart pas kaskoki nuejau tai isklauses mano trumpa istorija pradejo kodeksu knygute vartyt ir nieko rimto nepasake tik kaskokias nesamones suskele sako tu ji pirma i Lietuva atsivesk,o paskui mes gal kaska ir padarysim doh.gif apsurdas kaskoks. Linkiu gero advokato tau,geriausia per pazystamus,jei yra galimybe,sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 09 23, 22:17)
g.gif
žinai, man dabar toptelėjo tokia mintis. o kodėl tau pačiai po sausio 1 d. nenuėjus į vaikų teisių gynimo tarnybą. ten kiek žinau pagrinde teisininkai dirba, bylų įvairių turėję. gal ir patars ką vertingo, ar bent jau advokatą prirodys kuris išmanytų tą sritį.

g.gif rimtai gal ir nebloga mintis unsure.gif
aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gretux @ 2006 09 24, 00:33)
Leliux,tikrai l.svarbu issirinkti tinkama advokata,nes as kai pirma kart pas kaskoki nuejau tai isklauses mano trumpa istorija pradejo kodeksu knygute vartyt ir nieko rimto nepasake tik kaskokias nesamones suskele sako tu ji pirma i Lietuva atsivesk,o paskui mes gal kaska ir padarysim doh.gif apsurdas kaskoks. Linkiu gero advokato tau,geriausia per pazystamus,jei yra galimybe,sekmes  smile.gif

tai vat, kad viskas nuo advokato priklauso, kiek jis rimtai nusiteikes ir t.t.
dekui 4u.gif

Atsakyti
Kol as renku dokus ir ruosiu musu tetukui staigmena - kvietima i teisma, nutariau dar paerzinti ir panervinti ji pati - jau uzkniso mane jo issisukinejimai ir sh.. malimas doh.gif
Kaip zinia, mano portugalas jau turi 4 mergaites, tai su manim dabar bendrauja tik tol, kol as pagimdysiu ir jis tiksliai suzinos, ka turi - penkta dukteri ar pirma sunu. Kadangi jis tik mala sh.. ir net nesiruosia pripazinti vaiko, tai as pagalvojau: kodel ir as negaleciau biski pamalti to sh.. ir taip apkartinti jam gyvenimo.
Pasakiau jam: na, jei nenori pripazinti vaiko, brangusis, tai nieko baisaus, mano ex'as mielai ji pripazins ir uzaugins TAVO SUNU.
Itariu, gerai uzmyniau jam, nes puole po 3 e-mail'us i diena rasineti. Ale vis tiek tik sh.. mala, o nieko konkretaus nedaro. Tai as jam vel pasakiau: jei negausiu is taves notariskai patvirtinto tevystes pripazinimo sitam vaikui (nesvarbu, kas bus - berniukas ar mergaite), tai tu niekada taip ir nesuzinosi, ka turi - sunu ar dukra.
Jis pradejo verkti, kokia as savanaude bla bla bla, o man jau dzin. Dar isiunciau jam straipsni apie tai, kaip LT uzpuolinejami ir apgaudinejami uzsienieciai, kad nekiltu jam noras cia atvaziuoti - tegu dabar visa gyvenima kankinasi nezinioje, sakiau.
Nemegstu as pykti, bet kai atsimenu jo zodzius: na, jei bus berniukas, tai as ji pripazinsiu, o jei mergaite - tai auginkis ja pati, man savu uztenka doh.gif doh.gif

Va, tokios mano naujienos su tetuku uzusienieciu rolleyes.gif
Atsakyti