QUOTE(mikke @ 2006 09 29, 16:12)
Hmmm, o man taip kazkaip pusiau-tetis netinka

Man arba reikia vieso ir oficialaus tecio, arba tada tegu nesirodo visai!!
Juoduly, noriu taves visai nuosirdziai paklausti - ar tau niekada nebuna liudna-skaudu-ar-dar-kaip-nors, kad tas tetis toks tik neoficialus??

Man kazkaip rodos, kad panasiu atveju moteris gyvena tarsi be ateities, tarsi su kvaila viltimi, tarsi nepradeda gyventi SAVO gyvenimo.
Na, jei, zinoma, is mano sapalioniu supratai, ko as cia norejau taves paklausti
Matai, mikke, kai jūsų tėtis užsienietis, vienas reikalas, o mūsų gyvena toj pačioj gatvėj

Parduotuvėj ir su Jo mylima žmona "apsižiūrim".

O minčių visokių būna: kartais norisi užtrenkt duris ir kad daugiau nesirodytų, bet Jam daug nepapasakosi - tada lenda, gerinasi ir suspaudžia širdutę, juk ne man nustatinėti tėvo santykius su mažium. Juk Tėvas būtinai po to pareikš, kad "aš norėjau, bandžiau padėti, bet va mama...".
Mažiui tėčio labai reikia, tėtis vaiką irgi lanko, o ir auginti bent babkėmis padeda, tad ir laukiu. Kaip ir sakėt, nebus taip, kad susitikimai vyks tik pas mus namie. Vaikas auga ir jam norėsis su tėčiu eit į kiną, sportuot. Manau, kad maniškis tikrai vaiko norus vykdys (bent jau taip dabar atrodo), tad tėčiui reiks aiškintis prieš aną šeimyną, o ne man prieš vaiką.
Žodžiu, sunku imt ir pasakyt, kad šis variantas ar kitas geriausias, bet aš tikiu, kad laikas viską į savo vietas sustato. Kad ir kaip skaudu būtų, bet reikia pripažinti, kad vyrai nemėgsta spręst problemų, jie geriau jų tiesiog nemato ir neliečia. Taip ir čia: Jis laukia, kol viskas kaip nors išsispręs.

Aš tikrai nenoriu eikvot energijos. Tegu kas nors kitas su juo aiškinasi

Kaip aš sakau, viską geriausio, ką iš Jo galėjau gauti, jau turiu - savo nuostabų sūnų!!!!!