Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(mikke @ 2006 09 29, 16:12)
Hmmm, o man taip kazkaip pusiau-tetis netinka schmoll.gif Man arba reikia vieso ir oficialaus tecio, arba tada tegu nesirodo visai!!
Juoduly, noriu taves visai nuosirdziai paklausti - ar tau niekada nebuna liudna-skaudu-ar-dar-kaip-nors, kad tas tetis toks tik neoficialus?? g.gif Man kazkaip rodos, kad panasiu atveju moteris gyvena tarsi be ateities, tarsi su kvaila viltimi, tarsi nepradeda gyventi SAVO gyvenimo.
Na, jei, zinoma, is mano sapalioniu supratai, ko as cia norejau taves paklausti mirksiukas.gif

zinai, sutinku su ta nuomone, kad toks ale pusiau tetis kazkaip ir man nelabai schmoll.gif arba jis yra, arba jo nera unsure.gif o ir vaikui ka pasakyt? tai ka,tokiu atveju jis su tevu ar gali kur viesai rodytis g.gif turbut nelabai. nu nzn. sunki situacija. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 09 27, 15:28)
Kol as renku dokus ir ruosiu musu tetukui staigmena - kvietima i teisma, nutariau dar paerzinti ir panervinti ji pati - jau uzkniso mane jo issisukinejimai ir sh.. malimas doh.gif
Kaip zinia, mano portugalas jau turi 4 mergaites, tai su manim dabar bendrauja tik tol, kol as pagimdysiu ir jis tiksliai suzinos, ka turi - penkta dukteri ar pirma sunu. Kadangi jis tik mala sh.. ir net nesiruosia pripazinti vaiko, tai as pagalvojau: kodel ir as negaleciau biski pamalti to sh.. ir taip apkartinti jam gyvenimo.
Pasakiau jam: na, jei nenori pripazinti vaiko, brangusis, tai nieko baisaus, mano ex'as mielai ji pripazins ir uzaugins TAVO SUNU.
Itariu, gerai uzmyniau jam, nes puole po 3 e-mail'us i diena rasineti. Ale vis tiek tik sh.. mala, o nieko konkretaus nedaro. Tai as jam vel pasakiau: jei negausiu is taves notariskai patvirtinto tevystes pripazinimo sitam vaikui (nesvarbu, kas bus - berniukas ar mergaite), tai tu niekada taip ir nesuzinosi, ka turi - sunu ar dukra.
Jis pradejo verkti, kokia as savanaude bla bla bla, o man jau dzin. Dar isiunciau jam straipsni apie tai, kaip LT uzpuolinejami ir apgaudinejami uzsienieciai, kad nekiltu jam noras cia atvaziuoti - tegu dabar visa gyvenima kankinasi nezinioje, sakiau.
Nemegstu as pykti, bet kai atsimenu jo zodzius: na, jei bus berniukas, tai as ji pripazinsiu, o jei mergaite - tai auginkis ja pati, man savu uztenka doh.gif  doh.gif

Va, tokios mano naujienos su tetuku uzusienieciu rolleyes.gif

gerai tu čia. net susijuokiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 09 29, 20:26)
gerai tu čia. net susijuokiau  thumbup.gif

Na, smagu, kad bent kiek tau nuotaika pakeliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 09 29, 16:12)
Hmmm, o man taip kazkaip pusiau-tetis netinka schmoll.gif Man arba reikia vieso ir oficialaus tecio, arba tada tegu nesirodo visai!!
Juoduly, noriu taves visai nuosirdziai paklausti - ar tau niekada nebuna liudna-skaudu-ar-dar-kaip-nors, kad tas tetis toks tik neoficialus?? g.gif Man kazkaip rodos, kad panasiu atveju moteris gyvena tarsi be ateities, tarsi su kvaila viltimi, tarsi nepradeda gyventi SAVO gyvenimo.
Na, jei, zinoma, is mano sapalioniu supratai, ko as cia norejau taves paklausti mirksiukas.gif

Matai, mikke, kai jūsų tėtis užsienietis, vienas reikalas, o mūsų gyvena toj pačioj gatvėj doh.gif doh.gif Parduotuvėj ir su Jo mylima žmona "apsižiūrim". lotuliukas.gif lotuliukas.gif O minčių visokių būna: kartais norisi užtrenkt duris ir kad daugiau nesirodytų, bet Jam daug nepapasakosi - tada lenda, gerinasi ir suspaudžia širdutę, juk ne man nustatinėti tėvo santykius su mažium. Juk Tėvas būtinai po to pareikš, kad "aš norėjau, bandžiau padėti, bet va mama...".
Mažiui tėčio labai reikia, tėtis vaiką irgi lanko, o ir auginti bent babkėmis padeda, tad ir laukiu. Kaip ir sakėt, nebus taip, kad susitikimai vyks tik pas mus namie. Vaikas auga ir jam norėsis su tėčiu eit į kiną, sportuot. Manau, kad maniškis tikrai vaiko norus vykdys (bent jau taip dabar atrodo), tad tėčiui reiks aiškintis prieš aną šeimyną, o ne man prieš vaiką. mirksiukas.gif
Žodžiu, sunku imt ir pasakyt, kad šis variantas ar kitas geriausias, bet aš tikiu, kad laikas viską į savo vietas sustato. Kad ir kaip skaudu būtų, bet reikia pripažinti, kad vyrai nemėgsta spręst problemų, jie geriau jų tiesiog nemato ir neliečia. Taip ir čia: Jis laukia, kol viskas kaip nors išsispręs. doh.gif Aš tikrai nenoriu eikvot energijos. Tegu kas nors kitas su juo aiškinasi mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip aš sakau, viską geriausio, ką iš Jo galėjau gauti, jau turiu - savo nuostabų sūnų!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2006 10 02, 09:47)
Kad ir kaip skaudu būtų, bet reikia pripažinti, kad vyrai nemėgsta spręst problemų, jie geriau jų tiesiog nemato ir neliečia.

Va cia as 100% su tavim sutinku!!
Tu nepyk, juoduly, jei as cia ikisau nosi ne i savo reikalus, as tik pagalvojau, ar taves pacios neskaudina tokie santykiai. Bet jei tu sugebi "suvaldyti" situacija nenuskriausdama saves - tada, zinoma, laikas viska sudelios i savo vietas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 10 03, 09:34)
Va cia as 100% su tavim sutinku!!
Tu nepyk, juoduly, jei as cia ikisau nosi ne i savo reikalus, as tik pagalvojau, ar taves pacios neskaudina tokie santykiai. Bet jei tu sugebi "suvaldyti" situacija nenuskriausdama saves - tada, zinoma, laikas viska sudelios i savo vietas 4u.gif

Mikke, o mes jau nusprendėm, kad Dievas iš Tavo planų pasijuokė cool.gif Bet pasirodo ne - viskas "pod kontrolėm"? thumbup.gif
O nosį gali kaišiot - gal ką gero sau sužinosi mirksiukas.gif Pvz., aš niekad nesuprasdavau kaip galima "dėl vaiko" pakęst kažkokius Tau nelabai priimtinus santykius, bet... doh.gif doh.gif Gyveni ir mokais! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodulys: 03 spalio 2006 - 08:43
QUOTE(Juodulys @ 2006 10 03, 09:41)
O nosį gali kaišiot - gal ką gero sau sužinosi  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos panickos,va ir as noriu pasidalint su jumis apie tetuka uzsienieti,gi vel pradejo kist savo nosi i musu gyvenima radau elektronini laiska nes tel.numerio nezino tai el.pastu raso. Kas jam cia vis uzeina i metus po karta apsireikst net neysivaizduoju. Net nezinau kaip elgtis blink.gif klausia kaip sekasi praso nuotrauku kad atsiusciau,nezinau ar nebeatrasyt visai ar leist jam bent is nuotraukos i savo vaika pasiziuret g.gif Skaudziausia kad anksciau as pati jam brukau tas nuotraukas,net emaila dukrytes vardu sukuriau,ten sukisau visas fotkes ir nusiunciau jam ta adresa,tai net ne visas pasiziurejo,o dabar pats lenda,pasimetus visai esu blink.gif Kai buvo tikrai sunku ir dar pati norejau suklijuot musu santykius,bandziau pasibelst i jo sazine jam buvo visiskai vienodai,net neprisimindavo,o dabar kai jis jau pamirstas ir mano dukryte jau kita tetuku vadina atsirado.Patarkit ka nors mergaites,gal is sono si situacija ne tokia ir kebli atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2006 10 03, 15:11)
Sveikos panickos,va ir as noriu pasidalint su jumis apie tetuka uzsienieti,gi vel pradejo kist savo nosi i musu gyvenima radau elektronini laiska nes tel.numerio nezino tai el.pastu raso. Kas jam cia vis uzeina i metus po karta apsireikst net neysivaizduoju. Net nezinau kaip elgtis  blink.gif klausia kaip sekasi praso nuotrauku kad atsiusciau,nezinau ar nebeatrasyt visai ar leist jam bent is nuotraukos i savo vaika pasiziuret g.gif Skaudziausia kad anksciau as pati jam brukau tas nuotraukas,net emaila dukrytes vardu sukuriau,ten sukisau visas fotkes ir nusiunciau jam ta adresa,tai net ne visas pasiziurejo,o dabar pats lenda,pasimetus visai esu blink.gif Kai buvo tikrai sunku ir dar pati norejau suklijuot musu santykius,bandziau pasibelst i jo sazine jam buvo visiskai vienodai,net neprisimindavo,o dabar kai jis jau pamirstas ir mano dukryte jau kita tetuku vadina atsirado.Patarkit ka nors mergaites,gal is sono si situacija ne tokia ir kebli atrodo. bigsmile.gif

Tokioje situacijoje kiekviena elgtūsi pagal save. Aš nors ir neesu vieniša mama, tačiau tavo vietoje neatsakinėčiau į jokius jo e-mail'us schmoll.gif Nors aš pati gal kiek ir per išdidi esu blush2.gif , todėl sprendžiu pagal save. Šiai situacijai labai tinka toks posakis: "Nenori ?- Nereikia!! Norėsi...? Nebus!!!"
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos panickos,va ir as noriu pasidalint su jumis apie tetuka uzsienieti,gi vel pradejo kist savo nosi i musu gyvenima radau elektronini laiska nes tel.numerio nezino tai el.pastu raso. Kas jam cia vis uzeina i metus po karta apsireikst net neysivaizduoju. Net nezinau kaip elgtis  blink.gif klausia kaip sekasi praso nuotrauku kad atsiusciau,nezinau ar nebeatrasyt visai ar leist jam bent is nuotraukos i savo vaika pasiziuret g.gif Skaudziausia kad anksciau as pati jam brukau tas nuotraukas,net emaila dukrytes vardu sukuriau,ten sukisau visas fotkes ir nusiunciau jam ta adresa,tai net ne visas pasiziurejo,o dabar pats lenda,pasimetus visai esu blink.gif Kai buvo tikrai sunku ir dar pati norejau suklijuot musu santykius,bandziau pasibelst i jo sazine jam buvo visiskai vienodai,net neprisimindavo,o dabar kai jis jau pamirstas ir mano dukryte jau kita tetuku vadina atsirado.Patarkit ka nors mergaites,gal is sono si situacija ne tokia ir kebli atrodo. bigsmile.gif

Na, jei turit kitą tėtuką, tai aš patarčiau spermos donorui pasakyti bye1.gif Nėr ko į nuotraukas spoksot, jei gyva mažė nerūpi schmoll.gif Jei nori, tegul dabar pats subinę judina ir randa būdą kaip pabendraut tongue.gif
Atsakyti
sunku kazka patarti...tik tiek, kad savo jausmus manau turetum i sona padeti 4u.gif kalba apie vaika ir jo teise zinoti kas yra jo tevai, net jei jie tera biologiniai, tai viena pagrindiniu zmogaus teisiu, netgi del tokiu trivialiu priezasciu kaip medicinines 4u.gif
Atsakyti

perskaiciau net kelis kartus ir susimasciau... o ka as tavo vietoj daryciau?!? ir turiu pripazinti, kad nelabai zinau... nes kartais pagalvoju, kad pakankamai realu, kad viena diena musu tetukas apsireikstu... tad pasakysiu, ka mano manymu as daryciau... bent nuotrauka kokia as tikrai jam parodyciau. tegul pamato, kokia grazuole yra jo kraujo, bet jam nepriklauso kad ir kaip jis noretu. ir nepriklausys. bet ir viskas. o gal net ir to jis nevertas. tegul sedi uzsikapstes kur ir jei jam tikrau idomu, tegul svarsto, kokia ji, kokios akys ar plaukai.
uz klaidas reikia atsakyti. kur jis buvo, kai labiausiai jo reikojo? kai siuntei nuotraukas ir laukei laukei??? velu...
o tuo labiau dukryte turi kita tetuka
taciau negaliu nepritarti shivai, teigianciai, kad vaikas turi teise zinoti, kas yra jos tikrieji tevai.
sekmes priimant teisingiausia sprendima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 03 spalio 2006 - 20:33