Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

Nu tu mikke žiaaaauuuuriai su juo.... thumbup.gif
O tai kas bus: mergaitė ar berniukas?
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 09 27, 15:28)
kai atsimenu jo zodzius: na, jei bus berniukas, tai as ji pripazinsiu, o jei mergaite - tai auginkis ja pati, man savu uztenka doh.gif  doh.gif

doh.gif asilas gun_bandana.gif bash.gif box.gif
Papildyta:
QUOTE(Poli1 @ 2006 09 27, 19:21)
Nu tu mikke žiaaaauuuuriai su juo.... thumbup.gif
O tai kas bus: mergaitė ar berniukas?

atsakau uz mikke blush2.gif laukia mergaites, bet kai gims berniukas, tai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 27, 19:29)
atsakau uz mikke  blush2.gif laukia mergaites, bet kai gims berniukas, tai bus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Gydytojai 100% neduoda, tai gal ta mergička tai berniukas paslėpęs tarp kojyčių savo kraniuką g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 27, 19:29)
atsakau uz mikke  blush2.gif laukia mergaites, bet kai gims berniukas, tai bus  lotuliukas.gif

Na, kad ir kas begimtu, mano karstasis makaronscikas sito nesuzinos tol, kol as nepanoresiu lotuliukas.gif

QUOTE(Poli1 @ 2006 09 27, 19:45)
Gydytojai 100% neduoda, tai gal ta mergička tai berniukas paslėpęs tarp kojyčių savo kraniuką  g.gif  lotuliukas.gif

Ne ne, jau vien del to, kad tai bus PENKTA mergaite tam mano tetukui - jau vien del to nooooooooooooriu tik mergaites biggrin.gif
Ir cia as visai ne ziauriai jam, as tooooooookiu svelniu balseliu viska pranesu, kad net pykti ant manes jis negaletu rolleyes.gif
Is tiesu tai knisa mane, kai zmones durniu iesko - kodel gi as negaleciau atsakyti jam tuo paciu, tegu nemiega naktim.
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 09 27, 19:57)
Is tiesu tai knisa mane, kai zmones durniu iesko - kodel gi as negaleciau atsakyti jam tuo paciu, tegu nemiega naktim.

Tikra šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 09 27, 19:57)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
NA tu cia mikke ir suvartei ji smile.gif na taip kaip sauksi taip ir atsilieps, na stiprybes tau, manes tai dar viskas ateityje laukia, visi sitiek "dziaugsmai"
Atsakyti
M8s7 t4tis oficialiai vaiko irgi nėra pripažinęs. Tai aš ir mėgstu užmint ant mozuolio sakydama, kad susirasiu kitą diedą, kuris įvaikins Tituką ir galės jis tada įrodinėti, kad čia ne ano, bet jo vaikas mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2006 09 28, 16:27)
M8s7 t4tis oficialiai vaiko irgi nėra pripažinęs. Tai aš ir mėgstu užmint ant mozuolio sakydama, kad susirasiu kitą diedą, kuris įvaikins Tituką ir galės jis tada įrodinėti, kad čia ne ano, bet jo vaikas  mirksiukas.gif  ax.gif

O kokia jo reakcija ? uzsigauna vyriskas ego ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(voverius @ 2006 09 29, 10:15)
O kokia jo reakcija ? uzsigauna vyriskas ego ar ne ?

Susinervyja žiauriai, bet stengiasi neišsiduot, tad tipo nuleidžia negirdom šias mano replikas lotuliukas.gif O kas jam belieka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kas belieka turi du pasirinkimus arba mano, arba nereiskiu pretenziju, o dabar kaip suo ant sieno, nei pats nei kitam smile.gif
Atsakyti
Hmmm, o man taip kazkaip pusiau-tetis netinka schmoll.gif Man arba reikia vieso ir oficialaus tecio, arba tada tegu nesirodo visai!!
Juoduly, noriu taves visai nuosirdziai paklausti - ar tau niekada nebuna liudna-skaudu-ar-dar-kaip-nors, kad tas tetis toks tik neoficialus?? g.gif Man kazkaip rodos, kad panasiu atveju moteris gyvena tarsi be ateities, tarsi su kvaila viltimi, tarsi nepradeda gyventi SAVO gyvenimo.
Na, jei, zinoma, is mano sapalioniu supratai, ko as cia norejau taves paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti