Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(M & G @ 2006 12 14, 00:24)
Astulkinai, aš tiesiog netikiu, kad tavo dukrytės tėvas galėtų nuoširdžiai norėti susipažinti su savo dukra. Absoliučiai netikiu smile.gif O šiaip sutinku su paskutiniu AgnesPagnes postu, kad galima papasakoti kaip viskas buvo ir tai padaryti taip, kad nesijaustų neapykanta tam žmogui. O vaikas pats nuspręs, ar verta. Nu gal "kažkoks turkas" ir negražiai mano poste nuskambėjo blush2.gif

Nu, M & G, manau astulkinas tikrai nepyksta del tavo issireiskimo wink.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(astulkinas @ 2006 12 14, 13:39)
***** , biski net susigraudinau.
nu AgnePagne taip graziai , teisingai viska moki parasyt...skaiciau tavo zodzius ir galvojau , kad tip top visa tai jauciu savo sirdyje...
tik mano nestumas buvo grazus...gal ir gerai , kad jis tempe ta guma, as bent jau nestumo metu buvau rami ir dukryte gal del to ramute dabar , o kas zino jei jis nuo pat pradziu butu dinges kaip i vandeni...as kartais pagalvoju gal jis berniuko lauke , o suzinojes kad mergyte ir nuleido rankas...nes kiek pamenu jis visada klausynejo kaip ka daktarai mato , ar berniukas bus....nes kiek zinau pas turkus mergytes ne tiek labai vertinamos kaip berniukai...tai galima matyt ir seimu kasdieniniame gyvenime...kai pries stalo sedi vien vyru company , o moterys antram plane...pagarboje tik tevai ( tevas ir motina ) ir vyrai...o dukros , zmonos lieka 25 vietoj po plikytu sausainiu  doh.gif
tik gaila , kad per velai as tai supratau....o gal taip ir turejo buti. gal istikruju tai net ir dievulis isgelbejo mane nuo kai ko baisaus duodamas man dukra , net siurpas nueina pagalvojus , jei butu gimes berniukas ir tevas butu sumastes pasiimti ji sau....net neisivaizduoju...su savo charakteriu turbut griebciaus net ginklo tokiu atveju ......

O vat cia tai jooooo....Maniskis irgi nenorejo mergaites, o mes net ir nezinojom iki kol gime, kas bus- berniukas ar mergaite. Man ekoskopija dare tokioje ligonineje, kurioje busimojo kudikio lities nesako iki gimimo, kadangi toje ligonineje lankosi ir gimdo pagrinde indes ir musulmones.  Kad jos nenutrauktu nestumo vyru paliepimu, vykdoma lyties nesakymo politika. Taciau gydytojo klausimas pats pirmas buvo, kuo bus mergaite, jei kudikis bus sios lities. Manau, jis tikrino tevo reakcija. Bet tas profesionalus klounas neparode jokiu emociju. Nezinau, kazkaip nepastebejau, kad butu kazkas ypatingo jame ivyke, kai gime sunus. Alzyras nera tokia konservatyvi salis, kaip Turkija. Jo seserys ir mokosi, ir dirba tai, ka mori. Apskritai moterys ten savarankiskos ir neskuba teketi. Nezinau, astulkinai, kas jiems negerai- ir kad mergaite, ir kad berniukas gimsta- vis tiek deda fuga....

unsure.gif
Atsakyti
merginos, ir koks gi skirtumas kas - berniukas, mergaite - svarbu tavo vaikas... bet tiems tas yra dzin... doh.gif verysad.gif

as ir lieuvoj zinau atveji, kai vyras labai norejo mergaites. gime berniukas. jis paliko savo sunaus motina... tai ka jau kalbet apie musulmonus, kai ta daro musu tautieciai doh.gif kazkaip griuna ir mano tureti mitai apie kitataucius ir kitos religijos zmones. nuo sirdies tas priklauso, ne nuo tikejimo...

o jei atvirai, musulmonams juk nepriimtini abortai, palikti vaikai... bet savo vaikus palieka... vienu zo.......................

dziaukites turedamos grazius vaikucius, didziuokites jais ir nesukit savo graziu galveliu, kas butu jeigu butu 4u.gif
Atsakyti
nu Leliux , jau man tai tikrai tas pats ar berniukas ar mergyte...mano vaikas ir basta...pats mylimiausias ir graziausias. o vat musulmonams as tikiu , kad yra skirtumas...pasigilinus , tai senovej kiek zinau budavo pas juos tokiu dalyku kaip mergaiciu aukojimas ar kazkas panasaus unsure.gif yra yra ten pas juos kazkas tame. faktas. bet man po barabanu...ir visgi i musulmonybe as pakeiciau nuomone ir stipriai.
netgi Vilniuj sutiktos turkes moterys oi oi kaip deda ant tu savo tautos diedu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 12 14, 14:50)
nu Leliux , jau man tai tikrai tas pats ar berniukas ar mergyte...mano vaikas ir basta...pats mylimiausias ir graziausias. o vat musulmonams as tikiu , kad yra skirtumas...pasigilinus , tai senovej kiek zinau budavo pas juos tokiu dalyku kaip mergaiciu aukojimas ar kazkas panasaus  unsure.gif  yra yra ten pas juos kazkas tame. faktas. bet man po barabanu...ir visgi i musulmonybe as pakeiciau nuomone ir stipriai.
netgi Vilniuj sutiktos turkes moterys oi oi kaip deda ant tu savo tautos diedu  doh.gif

kas liecia musulmonu poziuri i moteris, tai europietes naturaliai siurpas nukrato, taciau suprantu moteris, kurios jais susizavi,nes cia jau mes,lietuves, nepratusios prie vingiu jonu demesio greitai patikime tuo, kad priesais princas ant balto zirgo.Kulturu skirtumas daro savo,nes jau kaka, o rupintis savo mylimaja musulmonai sugeba kaip niekas itikinamai,paneikite,jei nusisneku. mirksiukas.gif
O del moteru -ne veltui ten galima 4 zmonas tureti, ne is dangaus toks skaicius nuimtas, tokia demografija -tiesiog tuo metu( mazdaug 600 m.e. metais, kai Mahometas gyveno) vienam arabui statistiskai teko 4 moterys,nes ju daug ismirdavo karuose ir t.t.,be to toks genetinis faktorius,o pvz Kolumbijoje indenai susilaukia mergaiciu 14:1 lyginant su berniukais,irgi genofondas labai idomus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2006 12 14, 16:41)
kas liecia musulmonu poziuri i moteris, tai  europietes naturaliai siurpas nukrato, taciau suprantu moteris, kurios jais susizavi,nes cia jau mes,lietuves, nepratusios prie vingiu jonu demesio greitai patikime tuo, kad priesais princas ant balto zirgo.Kulturu skirtumas daro savo,nes jau kaka, o rupintis savo mylimaja musulmonai sugeba kaip niekas itikinamai,paneikite,jei nusisneku. mirksiukas.gif
O del moteru -ne veltui ten galima 4 zmonas tureti, ne is dangaus toks skaicius nuimtas, tokia demografija -tiesiog tuo metu( mazdaug 600 m.e. metais, kai Mahometas gyveno) vienam arabui statistiskai teko 4 moterys,nes ju daug ismirdavo karuose ir t.t.,be to toks genetinis faktorius,o pvz Kolumbijoje indenai susilaukia mergaiciu 14:1 lyginant su berniukais,irgi genofondas labai idomus. g.gif

O tu shater, kiek suprantu musulmono zmona?
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2006 12 14, 15:41)
o rupintis savo mylimaja musulmonai sugeba kaip niekas itikinamai,paneikite,jei nusisneku. mirksiukas.gif

jooo, o cia tai faktas kaip blynas...daugeli kartu nustebdavau kai budavo tokiu situaciju , ko is musiskiu vargu ar besulauktum doh.gif cia tai jau tikrai...net ir dabar kartais pagalvoju apie ji ir niekaip negaliu patiket , kad jis taip pasielge...kaip ir mano seima , kuri beje taip pat ji pazinojo...mano draugai...ai vienzo.
Atsakyti
[quote=AgnePagne,2006 12 14, 17:49]
O tu shater, kiek suprantu musulmono zmona?
Tikrai ne, as studijavau Korana ir islama Universitete.Beje, mano dukruzes vardai zydiski, o i kai kurias arabiskas salis -pvz Jordanija,Irana ir kt - negaliu ivaziuoti, nes kirtau Izraelio siena tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 14 gruodžio 2006 - 17:31
tik dabar pastebejau..Labai grazus vardai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 12 14, 18:37)
tik dabar pastebejau..Labai grazus vardai  thumbup.gif

Aciukas 4u.gif Leja reiskia antilope, o Ardat -geliu lauka smile.gif
Atsakyti
super!
oi kokia mazulka dar dukryte ...kaip sekasi auginti ?
o tevelis lietuvaitis ? ( vingiu jonas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 12 14, 18:58)
super!
oi kokia mazulka dar dukryte ...kaip sekasi auginti ?
o tevelis lietuvaitis ? ( vingiu jonas  biggrin.gif  )

Mes merginos laikomes puikiai thumbup.gif
O tevelis-Vingiu jonas visiskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2006 12 14, 18:41)
Aciukas 4u.gif Leja reiskia antilope, o Ardat -geliu lauka smile.gif

nu man ta Ardat taip graziai skamba wub.gif
Atsakyti