Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(Eleina @ 2006 12 15, 00:36)
nu nepykit kad kisuosi kur man turbut nereikia, bet juokingesnio sakinio nesu skaiciusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kas siais laikais dar galvoja, kad turkija tokia konservatyvi salis, kad ten moterys nesimoko ar nedirba?  g.gif  lotuliukas.gif  doh.gif galit mane nusaut jei taip yra kaip cia parasei  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
tiesa, dar - Turkija, vadovaujantis ivairiausiais tyrimais, yra pati demokratiskiausia musulmoniska salis.

Na gerai, tai tu pateik savo nuomone. As kalbu is praktikos. O tu is kur kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2006 12 14, 23:51)
nu taip, cia nesigincysiu, kaimuose zmones pakankamai konservatyvus, ir labai jau laikosi korano tiesu, bet pasakykit jus man, kur taip nera  g.gif manau ir tam paciam alzyre yra (nors neteigiu, nes ten nesu buvus ir nieko nezinau), net ir toj pacioj lietuvoj yra  doh.gif pazistu keleta tokiu kaimieciu egzemplioriu, kad neduok tu dieve  doh.gif

Beje,Turkijoje yra placiai nuskambejes istatymas, pagal kuri uz turkiskumo izeidima BK taiko.Ka, ar ne viduramziai ju teisineje sistemoje?
Atsakyti
Žiūrint su kokiu žmogum ir kokioj aplinkoj gyveni. Turkija labai spalvinga, ten yra visko. Bet nereikia kategoriškai juodint, o ypač sakyti, kad Alžyras demokratiškesnis g.gif Abejoju.
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2006 12 15, 17:20)
Na gerai, tai tu pateik savo nuomone. As kalbu is praktikos. O tu is kur kalbi?

o apie ka tiksliai tau nuomone pateikt? g.gif apie dirbancias ir besimokancias moteris? apie tai, kad jos nesedi namie galvu skarom apsiviniojusios vyrams po padu? aisku, yra ir tokiu, bet tikrai ne absoliuti dauguma lotuliukas.gif galiu kontaktus duot jei reikia tongue.gif daug draugiu turiu ten blush2.gif ar apie ka? g.gif sukonkretink klausima, pasakysiu. kalbu tiesa is praktikos. jei galima praktika vadint tai, kad ten gyvenau. pakankamai ilgai, kad susidaryciau nuomone mirksiukas.gif
o del istatymu... dabar pvz kiek zinau, tai prancuzijoj labai idomus istatymas priimtas, ir taip pat BK taiko. ten kazkas susije su tuo armenu genocidu (kaip europa traktuoja). tiksliai nepasakysiu kas do istatymas, nes biski praklausiau kai pasakojo, bet tipo turkas negali sakyt, kad nebuvo genocido. jei pasakys - iskart BK. o cia ne viduramziai? kur zodzio laisve? g.gif tiesa, noreciau kad kas tiksliai zinantis ta istatyma, pakomentuotu rolleyes.gif
o jei apibendrinus, tai prisiklauso moteriskes visokiu pasaku is kazkokiu tipo pazistamu, kur kazkur buvo kazka mate, ir pasakoja nebutas istorijas apie engiamas turkijoj moteris, ju nedarba, visiska nelygybe ir pan.. rolleyes.gif va vienas pazistamas visai nesenai bande man iteigt kad turkijoj naudojama arabiska abecele lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kas keisciausia, jo nuomones nepavyko pakeist doh.gif lotuliukas.gif ir toliau mano kad vistik arabiska naudojama lotuliukas.gif tiesa, zinot is kur suzinojo? ogi jo bendradarbe savaite vienam is antalijos kurortu atostogavo ir mate arabiskas iskabas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 17 gruodžio 2006 - 18:16
Aš niekada nebuvau Turkijoj, neturėjoj nei panašaus meilužio ar vyro, bet apie Turkiją esu šiek tiek girdėjusi. Yra ten nelygybė, moterys nedirba, nešioja skaras ir yra engiamos savo vyrų. Bet tai yra kaimuose. Dideliuose miestuose jau yra perversmas. Ten moterys gali dirbti, vairuoti automobilius, išsakyti savo nuomonę, skarų nenešioja, vaikšto vieno (ir t.t.), aišku daugumas vyrų vengia tokių moterų, tačiau ir jos išteka, o svarbiausia tai, kad jos yra vienintelės žmonos jo gyvenime. Bet.....Tai mažuma. Galima ginčytis ir sakyti, kad daug tokių moterų yra, bet pažvelkim į arabus, turkus ir kitus musulmonus kitose šalyse. Jos (moterys) kovoja už tą nelygybę, nori skarų, bedarbystės ir pilno vyro išlaikymo. Ačiū dievui, kad jos nekovoja už tai, kad moterims nereikia mokytis. Bent jau šioks toks ėjimas į priekį. Ir niekas manęs neįtikins, kad būti musulmono žmona yra gerai. Gerai, jei tu nori, kad tave valdytų, nes vadovaujančių moterų ten jiems ir taip užtenka ir joms tikrai nėra lengva.
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 12 17, 19:10)
Ir niekas manęs neįtikins, kad būti musulmono žmona yra gerai. Gerai, jei tu nori, kad tave valdytų, nes vadovaujančių moterų ten jiems ir taip užtenka ir joms tikrai nėra lengva.

Yra negerai gyventi su vyru, kuris valdo, o ne musulmonu tongue.gif Ne visi tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano manymu, ne visi tokie - tai vienetai.
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 12 17, 20:32)
Mano manymu, ne visi tokie - tai vienetai.

Ne tokie ir vienetai, pačios turkės susiranda pakankamai tongue.gif O beje, merginos tokius nurašo kaip nevyriškus ir ištižusius. Neįvertina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M & G: 17 gruodžio 2006 - 20:41
rudaakio zmona buti irgi blogai. nes visi rudaakiai - melagiai lotuliukas.gif kazkaip man panasu kad diskusija siuo metu butent tokio lygio doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Mergicos, pavarem visi jau i lankas. Gerai ten, kur musu nera, gerai tas, ka turi kiti, o mes neturim ir tocka. Galu gale kur kas gimes, ten tam ir geriausia. Jei kazkuriai patinka Turkija, saunu. Jei kazkuriai nepatinka Turkija- irgi saunu. Kiekvienas laisvas rinktis ir vsio. Mielai apsilankyciau ir Turkijoj, ir Arabu emiratuose, ir tam paciam Alzyre. Juk neturiu pagrindo nekesti kitu kulturu. 4u.gif

Beje, idomiausias perversmas demokratijos ir moters laisves srityje vyksta Irane. Ir tai labai saunu. Nors labai stipriai nustebino. Bet saunu. Netgi teko matyti iranieciu metalistu grupe, kur vyrukai juodais ilgais plaukais, odiniais rubais, tatuiruoti. Ot tas tai nustebino kaip reikiant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2006 12 18, 16:51)
. Netgi teko matyti iranieciu metalistu grupe, kur vyrukai juodais ilgais plaukais, odiniais rubais, tatuiruoti. Ot tas tai nustebino kaip reikiant wink.gif

lotuliukas.gif
sorry, bet kai pabandziau isivaizduot, kazkodel labai man juokingai tai pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 18, 18:01)
lotuliukas.gif
sorry, bet kai pabandziau isivaizduot, kazkodel labai man juokingai tai pasirode  lotuliukas.gif

Nu cia be bajerio. As tada kai ta dokumentini filma ar laida apie Irana ziurejau ir pamaciau tuos metalistus, tai mano apatinis zandikaulis labai atsipalaidavo ir akys atrode stai taip blink.gif mdaaaaaaaaaaaaa..... g.gif
Atsakyti