QUOTE(AgnePagne @ 2006 12 14, 12:40)
O vat cia tai jooooo....Maniskis irgi nenorejo mergaites, o mes net ir nezinojom iki kol gime, kas bus- berniukas ar mergaite. Man ekoskopija dare tokioje ligonineje, kurioje busimojo kudikio lities nesako iki gimimo, kadangi toje ligonineje lankosi ir gimdo pagrinde indes ir musulmones. Kad jos nenutrauktu nestumo vyru paliepimu, vykdoma lyties nesakymo politika. Taciau gydytojo klausimas pats pirmas buvo, kuo bus mergaite, jei kudikis bus sios lities. Manau, jis tikrino tevo reakcija. Bet tas profesionalus klounas neparode jokiu emociju. Nezinau, kazkaip nepastebejau, kad butu kazkas ypatingo jame ivyke, kai gime sunus.
Alzyras nera tokia konservatyvi salis, kaip Turkija. Jo seserys ir mokosi, ir dirba tai, ka mori. Apskritai moterys ten savarankiskos ir neskuba teketi. Nezinau, astulkinai, kas jiems negerai- ir kad mergaite, ir kad berniukas gimsta- vis tiek deda fuga....
nu nepykit kad kisuosi kur man turbut nereikia, bet juokingesnio sakinio nesu skaiciusi

kas siais laikais dar galvoja, kad turkija tokia konservatyvi salis, kad ten moterys nesimoko ar nedirba?

galit mane nusaut jei taip yra kaip cia parasei

tiesa, dar - Turkija, vadovaujantis ivairiausiais tyrimais, yra pati demokratiskiausia musulmoniska salis.