Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(Shater @ 2006 12 14, 17:41)
Aciukas 4u.gif Leja reiskia antilope, o Ardat -geliu lauka smile.gif

Shater, o tau nekilo problemu registruojant vaika tokiu vardu Lietuvoje?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 12 14, 19:41)
Shater, o tau nekilo problemu registruojant vaika tokiu vardu Lietuvoje?? g.gif

Ne, o kodel turetu?Zenklai lotyniski,as juk ne originalo kalba -Leya Ardath -registravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2006 12 14, 18:51)
Ne, o kodel turetu?Zenklai lotyniski,as juk ne originalo kalba  -Leya Ardath -registravau smile.gif

Na, bet galune vis tiek nelietuviska - Ardat g.gif
Man siaip idomu, ar yra kazkokios bendros vardu registracijos taisykles, nes as kiek ieskojau, tai niekur nieko neradau.
O tau tos bobos metrikacijoj nieko nesake?? Na, net nesuabejojo??
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 12 14, 19:59)
Na, bet galune vis tiek nelietuviska - Ardat g.gif 
Man siaip idomu, ar yra kazkokios bendros vardu registracijos taisykles, nes as kiek ieskojau, tai niekur nieko neradau.
O tau tos bobos metrikacijoj nieko nesake?? Na, net nesuabejojo??

Bobos ziurejo kreivais zvilgsniais,be abejo.Pagal LR istatymus, as galiu duoti Ardat ARBA Ardata, sulietuvinti nebutina. Beje, viena zinoma zurnaliste dukra pavdino Meja Ly. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2006 12 14, 19:48)
Bobos ziurejo kreivais zvilgsniais,be abejo.Pagal LR istatymus, as galiu duoti Ardat ARBA Ardata, sulietuvinti nebutina. Beje, viena zinoma zurnaliste dukra pavdino Meja Ly. smile.gif

Na, bet kuriuo atveju - labai grazus tavo mergickos vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2006 12 14, 12:40)
O vat cia tai jooooo....Maniskis irgi nenorejo mergaites, o mes net ir nezinojom iki kol gime, kas bus- berniukas ar mergaite. Man ekoskopija dare tokioje ligonineje, kurioje busimojo kudikio lities nesako iki gimimo, kadangi toje ligonineje lankosi ir gimdo pagrinde indes ir musulmones.  Kad jos nenutrauktu nestumo vyru paliepimu, vykdoma lyties nesakymo politika. Taciau gydytojo klausimas pats pirmas buvo, kuo bus mergaite, jei kudikis bus sios lities. Manau, jis tikrino tevo reakcija. Bet tas profesionalus klounas neparode jokiu emociju. Nezinau, kazkaip nepastebejau, kad butu kazkas ypatingo jame ivyke, kai gime sunus. Alzyras nera tokia konservatyvi salis, kaip Turkija. Jo seserys ir mokosi, ir dirba tai, ka mori. Apskritai moterys ten savarankiskos ir neskuba teketi. Nezinau, astulkinai, kas jiems negerai- ir kad mergaite, ir kad berniukas gimsta- vis tiek deda fuga....

unsure.gif

nu nepykit kad kisuosi kur man turbut nereikia, bet juokingesnio sakinio nesu skaiciusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas siais laikais dar galvoja, kad turkija tokia konservatyvi salis, kad ten moterys nesimoko ar nedirba? g.gif lotuliukas.gif doh.gif galit mane nusaut jei taip yra kaip cia parasei tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
tiesa, dar - Turkija, vadovaujantis ivairiausiais tyrimais, yra pati demokratiskiausia musulmoniska salis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 14 gruodžio 2006 - 22:37
QUOTE(Eleina @ 2006 12 14, 23:36)
tiesa, dar - Turkija, vadovaujantis ivairiausiais tyrimais, yra pati demokratiskiausia musulmoniska salis.

tas tiesa... ji demokratiskiausia ziurint i tokius miestus kaip stambulas, bet visa kita salies dalis (neskaitant sostines ir dar didesniu keliu miestu) yra tamsuma ir pilkuma tiek issilavinimo atzvilgiu, tiek demokratija ar konservatyvumu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 14 gruodžio 2006 - 22:48
QUOTE(leliux @ 2006 12 14, 22:46)
tas tiesa... ji demokratiskiausia ziurint i tokius miestus kaip stambulas, bet visa kita salies dalis (neskaitant sostines ir dar didesniu keliu miestu) yra tamsuma ir pilkuma tiek issilavinimo atzvilgiu, tiek demokratija ar konservatyvumu  doh.gif

nu taip, cia nesigincysiu, kaimuose zmones pakankamai konservatyvus, ir labai jau laikosi korano tiesu, bet pasakykit jus man, kur taip nera g.gif manau ir tam paciam alzyre yra (nors neteigiu, nes ten nesu buvus ir nieko nezinau), net ir toj pacioj lietuvoj yra doh.gif pazistu keleta tokiu kaimieciu egzemplioriu, kad neduok tu dieve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2006 12 14, 23:51)
nu taip, cia nesigincysiu, kaimuose zmones pakankamai konservatyvus, ir labai jau laikosi korano tiesu, bet pasakykit jus man, kur taip nera  g.gif manau ir tam paciam alzyre yra (nors neteigiu, nes ten nesu buvus ir nieko nezinau), net ir toj pacioj lietuvoj yra  doh.gif pazistu keleta tokiu kaimieciu egzemplioriu, kad neduok tu dieve  doh.gif

alzyre ir as nebuvau, todel nieko ir nesakau, bet kiek esu girdejus pasakojimu is zmoniu, kurie lankesi musulmoniskuose krastuose, susidariau nuomone, kad visos demkratijos tik akiu dumimas civilizuotam pasauliui.
turkija pati gerai zinau. zinau is vidaus ir tradicijas, ir turkus zinau. tad ir drasiai galiu teigt - konservatoriu konservatoriai. gal ir mokosi moterys, gal ir dirba, bet tokiu tik nedidelis procentas. ir jos vertos yra pagarbos. o visos kitos tik pilkos peles po tironiskais diedu sparnais. gaila man tu moteryciu...
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 14, 22:58)
alzyre ir as nebuvau, todel nieko ir nesakau, bet  kiek esu girdejus pasakojimu is zmoniu, kurie lankesi musulmoniskuose krastuose, susidariau nuomone, kad visos demkratijos tik akiu dumimas civilizuotam pasauliui.
turkija pati gerai zinau. zinau is vidaus ir tradicijas, ir turkus zinau. tad ir drasiai galiu teigt  - konservatoriu konservatoriai. gal ir mokosi moterys, gal ir dirba, bet tokiu tik nedidelis procentas. ir jos vertos yra pagarbos. o visos kitos tik pilkos peles po tironiskais diedu sparnais. gaila man tu moteryciu...

nu as gal jau cia nekomentuosiu. man tik idomu ka reiskia kad zinai "is vidaus" g.gif ar pvz as, jei tarp turku turkijoj gyvenau kelis metus, o taip pat pries tai dar kelis vazinejau pirmyn atgal is turkijos i lietuva, jau galiu irgi sakyt kad zinau "is vidaus"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2006 12 15, 00:01)
nu as gal jau cia nekomentuosiu. man tik idomu ka reiskia kad zinai "is vidaus"  g.gif ar pvz as, jei tarp turku turkijoj gyvenau kelis metus, o taip pat pries tai dar kelis vazinejau pirmyn atgal is turkijos i lietuva, jau galiu irgi sakyt kad zinau "is vidaus"?  g.gif

kaip pati manai, taip ir sakyk mirksiukas.gif bet manau, turetum dar geriau negu as zinot kaip viskas yra. turkija as myliu ax.gif . man joje labai daug kas patinka. bet su laaabai daug dalyku as susitaikyt tiesiog negaliu
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 15, 01:10)
kaip pati manai, taip ir sakyk  mirksiukas.gif bet manau, turetum dar geriau negu as zinot kaip viskas yra. turkija as myliu ax.gif . man joje labai daug kas patinka. bet su laaabai daug dalyku as susitaikyt tiesiog negaliu

Butent, su daugeliu dalyku neimanoma susitaikyti. O is esmes, visu saliu, kulturu ir religiju zmones juk panasus. Visos salys savaip grazios, visur vaikai mieli ir zaismingi. Bet vat geriau pazinus galima teigti, kad vis tik tose azijos ir siaures afrikos saliu kulturose yra kazkas, kas yra svetima ir taskas.
Atsakyti