Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(astulkinas @ 2006 12 23, 19:50)
turkas  suzavejo  kitu dalyku  rolleyes.gif

A koks tas jo kitas dalykas, kuris suzavejo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 12 23, 21:12)
a kodel iskart krastutinumai g.gif
o kodel ne del svelnumo, demesingumo, malonumo ar meiles g.gif

irnesakyk.gif ai nesikabinekit, bo ir as supyksiu bebe.gif

lotuliukas.gif nieks nesikabineja. tik konstatuoju fakta biggrin.gif juk su juodckiu galima tik del vilu susidet - toks statistinio lietuvio mastymas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 23 gruodžio 2006 - 20:21
QUOTE(rena @ 2006 12 23, 21:12)
o kodel ne del svelnumo, demesingumo, malonumo ar meiles g.gif

QUOTE(bedugne @ 2006 12 23, 21:18)
A koks tas jo kitas dalykas, kuris suzavejo? biggrin.gif

nu bet kokios Jus protingos moterys thumbup.gif
abazaju

Bedugne , taip taip taip ir dar karta taip ir tas irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 23, 20:20)
lotuliukas.gif nieks nesikabineja. tik konstatuoju fakta  biggrin.gif juk su juodckiu galima tik del vilu susidet - toks statistinio lietuvio mastymas  tongue.gif

blink.gif blink.gif blink.gif o tai pasirodo as mastau ne taip, kaip statistinis lietuvis user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 12 24, 00:49)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o tai pasirodo as mastau ne taip, kaip statistinis lietuvis user posted image

Žinok tu neįtikėtinai nerasistiškai ir normaliai mastai biggrin.gif Būtent, kad mes "susidedam" (kam toks baisus žodis blink.gif ) su jais dėl to pačio, dėl ko visi žmonės pasaulyje su antrom pusėm "susideda" biggrin.gif Aš žmonių pagal tautybes ar spalvas neskirstau.
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 12 24, 11:30)
Žinok tu neįtikėtinai nerasistiškai ir normaliai mastai biggrin.gif Būtent, kad mes "susidedam" (kam toks baisus žodis blink.gif ) su jais dėl to pačio, dėl ko visi žmonės pasaulyje su antrom pusėm "susideda" biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 12 24, 10:30)
Žinok tu neįtikėtinai nerasistiškai ir normaliai mastai biggrin.gif Būtent, kad mes "susidedam" (kam toks baisus žodis blink.gif ) su jais dėl to pačio, dėl ko visi žmonės pasaulyje su antrom pusėm "susideda" biggrin.gif Aš žmonių pagal tautybes ar spalvas neskirstau.

nu as gi apie ta pati user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 12 24, 17:08)
nu as gi apie ta pati user posted image

Aš supratau, kad apie tą patį drinks_cheers.gif bet dauguma, kurie pradeda kabinėtis ir klausinėti taip gražiai negalvoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 12 24, 17:14)
Aš supratau, kad apie tą patį drinks_cheers.gif  bet dauguma, kurie pradeda kabinėtis ir klausinėti taip gražiai negalvoja smile.gif

na taip, bet juk kitos lietuvaicius iesko irgi del vilu prie ezeriuko ( ne vandenyno), didesnes pinigines (ne bakso), o lito ir t.t., tai siaip jokio skirtumo nematau schmoll.gif tik atstumas ir viskas.
Tai del ko reiktu teisti ar smerkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 24 gruodžio 2006 - 17:21
QUOTE(rena @ 2006 12 24, 18:20)
Tai del ko reiktu teisti ar smerkti g.gif

lengviausia yra smerkt ir teist, kai nieko nezinai, nesigilinai ir nesidomejai. turi savo nuomone ir maza pasauleli. va tada tik ir ziuri kritiniu zvilgsniu i kitus blink.gif

na, kaledu proga, taikos ir ramybems, o nesusiprateliams - patirties gyvenimiskos, kad kita kart pries lendant ten, kur nieko neismanai, gerai pagalvotu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 24, 17:29)
lengviausia yra smerkt ir teist, kai nieko nezinai, nesigilinai ir nesidomejai. turi savo nuomone ir maza pasauleli. va tada tik ir ziuri kritiniu zvilgsniu i kitus  blink.gif

Siaip esu tokios nuomones, preis kritikuojant, pagalvok, ar nesedesi kada nors toj pacioj baloj ax.gif
Atsakyti
[SIZE=7][COLOR=red]SU ŠVENTĖMIS MERGINOS!!!!! alc.gif newyear.gif
Atsakyti