Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

Astulkinas, va tiek ir tenorejau, kad pvz turkai rupinasi, perka dovanas, kokie italai - karsti vyrai, juodaodziai - alpstu ir tiek! O tai puolat dabar mane uz nieka blink.gif
Bet ir pasiutusios jus lotuliukas.gif Juokas ima negaliu lotuliukas.gif
Ir jokia as rasiste. Paaugle ir pati buc negriukui i glebi puolus tongue.gif

Sekmes jums, neriboto mastymo MOTERYS lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Ten kur as esu, galiu pasakyt, kad vyrai tikrai nezavi, nes yra buki ir sudini verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 23 gruodžio 2006 - 18:36
doctor.gif Kuri pirma pas daktariuka?Niu prasom, prasom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 23, 19:34)
Paaugle ir pati buc negriukui i glebi puolus tongue.gif

lotuliukas.gif labai tuo abejoju sprendziant is pirmojo tavo posto schmoll.gif
Atsakyti
as tikrai nepuolu...zinau , kad LT yra tukstanciai kuriem kyla tokie klausymai...se liavi wink.gif

ai nu ir dar....o zinok dovanu man turkas nepirko , suzavejo daugeliu kitu dalyku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 23, 17:27)
ir jei ju taip bijojai, tai ko vaziavai kazkur  unsure.gif beje, ir LT ju pilna. ir ne visi jie su peiliais laksto.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uzsidirbti, ne vyro ieskoti schmoll.gif

Papildyta:
Atsiprasau uz savo RIBOTA MASTYMA, matyt negerai issireiskiau doh.gif Man idomu buvo suzinot, kuo jie jus patrauke. bet kad sakau, cia kaip su zmonesm neimanoma pasisneket, tai gal jau tiek to, nevargsiu ir neskaitysiu jusu ale labai protingu pasisakymu i mano darza.
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 23, 19:05)
bet kad sakau, cia kaip su zmonesm neimanoma pasisneket, tai gal jau tiek to, nevargsiu ir neskaitysiu jusu ale labai protingu pasisakymu i mano darza.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi oi, dar keletas tokiu postu ir as tokiu garsu juoktis pradesiu, kad mano pana kitam kambary is miego pabus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 23, 20:05)
cia kaip su zmonesm neimanoma pasisneket, tai gal jau tiek to, nevargsiu ir neskaitysiu jusu ale labai protingu pasisakymu i mano darza.

tai ir nevark tada jau
Atsakyti
Man idomu buvo suzinot, kuo jie jus patrauke.

Na manau,tuo, kuo tave patrauke LT vyrukas g.gif
Papildyta:
tai gal jau tiek to, nevargsiu ir neskaitysiu jusu ale labai protingu pasisakymu i mano darza.

a tai ko tu vargsti, prie tu vienisu mamku mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 12 23, 19:18)
Na manau,tuo, kuo tave patrauke LT vyrukas g.gif

Na jau ne, rena, as tai egzotisko vaikio uzsimanius buvau!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 12 23, 19:19)
Na jau ne, rena, as tai egzotisko vaikio uzsimanius buvau!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tu tada isimtis, del vaikio, nes kiek zinau, kitos, tai ne del to buvo susidejusios
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 12 23, 20:28)
nu tu tada isimtis, del vaikio, nes kiek zinau, kitos, tai ne del to buvo susidejusios

joo, del vilu ant vidurzemio juros kranto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 23 gruodžio 2006 - 19:48
QUOTE(leliux @ 2006 12 23, 19:47)
joo, del vilu ant vidurzemio juros kranto  biggrin.gif

a kodel iskart krastutinumai g.gif
o kodel ne del svelnumo, demesingumo, malonumo ar meiles g.gif

irnesakyk.gif ai nesikabinekit, bo ir as supyksiu bebe.gif
Atsakyti