QUOTE(Gadiga @ 2006 12 23, 19:10)
Atsiprasau jei izeidziau, bet sitaip pulti zmogaus nebutina!!!! Pas pacia bendravimo problemos matyt
Papildyta:
Kvailai atrodo, kai prasideda pacios kad ir su turku, paskui raso pilni zurnalai, laikrasciai "oi kokia vargse, kokia nuskriausta, svetimoj saly, paliko viena, apgavo, niekur neleido, uzdares laike, su niekuo bendraut neleido".
As nesakiau, kad jei man nepriimtina, tai ir kitos turi nebuti su visokiais neaiskios kilmes pilieciais. Tiksliai pati turi bendravimo problemu ir ribota mastyma, o gal rega bloga??? As klausiau kodel. man idomu kuo traukia moteris lietuves kitu saliu vyrai. Nesmerkiau, nepuoliau vadinti visokiom! Luliux, siulau nueiti pas daktariuka
Zodziu, neimanoma susikalbet cia kaip su zmones. Sekmes. Lelius, nepamirsk pas daktariuka uzsirasyt ir nueit
kadangi turiu problemu, bijau, kad pamirst galiu uzsirasyt pas
daktariuka
nu sorry, bet man tavo klausimas
KODEL tai jau nei 5 nei 10

nu susideda ir ka... kas is tu straipsniu. kol savo kailiu nepatiri, nesiklausai nieko.
siaip is cia rasiusiu mamyciu nepamenu nei vienos, kuri buvo uzdaryta to tamsaus gymio pabaisos ir kuri dabar verkia is uz uzdarytu namu.
tamsta ar nebusi rasiste?
pati gyveni uzsieni, turetum susidurt kasdien su kitatauciais, kitos rases zmonemis. ir jei ju taip bijojai, tai ko vaziavai kazkur

beje, ir LT ju pilna. ir ne visi jie su peiliais laksto.
... Niekada nesekite vyro !!! Sekite save, prižiūrėkite save - tada ir vyras seks paskui...