Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

Leliux, nesijuok, o geriau pasigrozek:

http://www.kahtmayan...images/Band.jpg

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma77 @ 2006 12 19, 17:14)

blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

blink.gif  lotuliukas.gif

hahaaaaaaaaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Čia iraniečiai - metalistai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakiau? ax.gif Tai va, Azijoje tokie dyvai dedasi happy.gif

Jezau, lekiu sestadieni i UK. Tikiuosi nesusitiksiu vaikiuko tecio schmoll.gif
Atsakyti
Ale ziuriu tie padlos UK susislepe doh.gif
maniskis irgi ten sau duobe kasa....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atleiskit, kad ilindau, bet man idomu kodel moterys prasideda su uzsienieciais (turiu omeny tuos tamsaus gymio)? Pasitusint, pabaliavot gal ir nieko, bet kurti seima g.gif schmoll.gif (man nepriimtina). Juk sitiek istoriju, kad apgavo, net vaika ateme, uzdare unsure.gif As kai isvaziavau is LT baisiausiai bijojau visu iranieciu, irakieciu, turku blink.gif Brrr net dabar purto unsure.gif Kazkada galvojau, kad moterys su tais tamsuoliais prasideda tik tam, kad pasigimdytu egzotisko grozio vaikiukus rolleyes.gif

PS. Uzsieny pavyko susirasti vyra lietuvi blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 23, 17:59)
Atleiskit, kad ilindau, bet man idomu kodel moterys prasideda su uzsienieciais (turiu omeny tuos tamsaus gymio)? Pasitusint, pabaliavot gal ir nieko, bet kurti seima g.gif  schmoll.gif (man nepriimtina). Juk sitiek istoriju, kad apgavo, net vaika ateme, uzdare unsure.gif As kai isvaziavau is LT baisiausiai bijojau visu iranieciu, irakieciu, turku blink.gif Brrr net dabar purto unsure.gif Kazkada galvojau, kad moterys su tais tamsuoliais prasideda tik tam, kad pasigimdytu egzotisko grozio vaikiukus rolleyes.gif

PS. Uzsieny pavyko susirasti vyra lietuvi blush2.gif  thumbup.gif

blink.gif doh.gif doh.gif o jau mastymo ribotumas doh.gif doh.gif o kodel tu prasidejai su lietuviu??? ir kaip sauna tokiu dalyku klausinet?!? kas su kuo nori, tas su tuo susideda.

TAU NEPRIIMTINA tai ir buk su lietuviu, ar kitu baltaodziu ir neklausinek kitu, kodel kitos moterys susidejo su tamsaus gymio blink.gif vaje vaje koks negras tas turkas ane laugh.gif

Atsakyti
Atsiprasau jei izeidziau, bet sitaip pulti zmogaus nebutina!!!! Pas pacia bendravimo problemos matyt
Papildyta:
Kvailai atrodo, kai prasideda pacios kad ir su turku, paskui raso pilni zurnalai, laikrasciai "oi kokia vargse, kokia nuskriausta, svetimoj saly, paliko viena, apgavo, niekur neleido, uzdares laike, su niekuo bendraut neleido".
As nesakiau, kad jei man nepriimtina, tai ir kitos turi nebuti su visokiais neaiskios kilmes pilieciais. Tiksliai pati turi bendravimo problemu ir ribota mastyma, o gal rega bloga??? As klausiau kodel. man idomu kuo traukia moteris lietuves kitu saliu vyrai. Nesmerkiau, nepuoliau vadinti visokiom! Luliux, siulau nueiti pas daktariuka mirksiukas.gif

Zodziu, neimanoma susikalbet cia kaip su zmones. Sekmes. Lelius, nepamirsk pas daktariuka uzsirasyt ir nueit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 23 gruodžio 2006 - 18:11
vajezauuuu, kas cia vyksta blink.gif

nu galu gale kox skirtumas...mano va draugei labai patinka negrai , nu ji pagatava atsiduot nedraugavus tokiam juoduliui...o man pvz. tai nesuprantamas dalykas tie negriukai...nu bet jai gerai , tai man kazkaip vienodai.jai gi i lova su juo gultis ne man.
o kas del turku ar kitu tautybiu , tai galiu pasakyt , kad jau kas kas , bet kaip lietuvaiciai musu plugai nemoka elgtis su moterim...nei lepinti , nei globoti...as kiek savo gyvenime sutikus vyru lietuvaiciu , tai praktiskai nei vieno gero zidzio negaliu pasakyt....kai gyvenay su paskutiniu savo lietuviu , tai ir pati sau dovanas pirkdavau , ir saldytuva pildydavau , o tas tik savaitgalisi po medziokles sugebejo varyneti ir savo gyvulius ten shert doh.gif ir dzyn jam ar jo moteriai silta , ar salta...ir cia ne vienos mano tokia nuomone....ypatingai kai sutinki savo gyvenima ne viena zmogu ne is buvusios Sovietu Sajungos ( kur jau labai aiskus nuo senu laiku poziuris i moteri ), tai labai ryskus skirtumas bendravime ir visame kame. o kad pvz. as likau vienisa mama , tai tikrai ne del to , kad buvau isimylejus i turka. kur garantija , kad taip negalejo atsitikti su lietuvaiciu ????? ar mazai pas mus vienisu mamu????? ir vaiku namu ????

taigi spresk pati. kiekvienam savo ksakant .
ir tiesa sakant man tai keista , kad tu stebiesi kodel moterys susizavi tu krastu vyrais...juk jie kaip niekas kitas moka suzaveti moteri...parodyt jai savo demesi ir pan.
yra ir tikrai labai laimingai istekejusiu moteru...kas del vaiku tai taip , pagal ju religija iki 18 metu vaikai priklauso tevams ( kiek zinau ) , taigi tekedama moteris uz musulmono turetu tai zinoti ir tiek.

nu vo prikalbejau ...einu tvarkytis toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 23, 16:59)
Kazkada galvojau, kad moterys su tais tamsuoliais prasideda tik tam, kad pasigimdytu egzotisko grozio vaikiukus rolleyes.gif

Taip taip!!!!!!!!! As tik del to ir susidejau!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale paziurek, kokia grazi mano pana gavosi - negi neverta buvo, a?? lotuliukas.gif

QUOTE(Gadiga @ 2006 12 23, 18:10)
Tiksliai pati turi bendravimo problemu ir ribota mastyma, o gal rega bloga???
Luliux, siulau nueiti pas daktariuka mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Pas daktariuka, leliux, pas daktariuka!!!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ne, nu bet ir mastymas tavo, Gadiga doh.gif doh.gif Leisk paklausti - o kiek tau metu????????
O siaip gal geriau nelisk i ten, apie ka nieko nenutuoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 23, 19:10)
Atsiprasau jei izeidziau, bet sitaip pulti zmogaus nebutina!!!! Pas pacia bendravimo problemos matyt
Papildyta:
Kvailai atrodo, kai prasideda pacios kad ir su turku, paskui raso pilni zurnalai, laikrasciai "oi kokia vargse, kokia nuskriausta, svetimoj saly, paliko viena, apgavo, niekur neleido, uzdares laike, su niekuo bendraut neleido".
As nesakiau, kad jei man nepriimtina, tai ir kitos turi nebuti su visokiais neaiskios kilmes pilieciais. Tiksliai pati turi bendravimo problemu ir ribota mastyma, o gal rega bloga??? As klausiau kodel. man idomu kuo traukia moteris lietuves kitu saliu vyrai. Nesmerkiau, nepuoliau vadinti visokiom! Luliux, siulau nueiti pas daktariuka mirksiukas.gif

Zodziu, neimanoma susikalbet cia kaip su zmones. Sekmes. Lelius, nepamirsk pas daktariuka uzsirasyt ir nueit mirksiukas.gif

kadangi turiu problemu, bijau, kad pamirst galiu uzsirasyt pas daktariuka blink.gif

nu sorry, bet man tavo klausimas KODEL tai jau nei 5 nei 10 doh.gif nu susideda ir ka... kas is tu straipsniu. kol savo kailiu nepatiri, nesiklausai nieko.
siaip is cia rasiusiu mamyciu nepamenu nei vienos, kuri buvo uzdaryta to tamsaus gymio pabaisos ir kuri dabar verkia is uz uzdarytu namu.

tamsta ar nebusi rasiste?

pati gyveni uzsieni, turetum susidurt kasdien su kitatauciais, kitos rases zmonemis. ir jei ju taip bijojai, tai ko vaziavai kazkur unsure.gif beje, ir LT ju pilna. ir ne visi jie su peiliais laksto.

Atsakyti