Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(Džiordžita @ 2007 01 28, 22:28)
aš tai nei pakarta nei paleista,nežinau ka noriu daryt doh.gif

As irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 28, 22:19)
Nu, tokia ten ir konsultacija, sako, jo jo reikia ji prigriebt. Zo, supratau, kad pirmiausia reikia man paciai apsisprest - noriu as to ar ne.
Bandysiu dar kitur pasiklausinet, dar uzklausiu ten UK, kokios teises tu tetuku pagal ju istatymus.

na zo tau reikia viska gerai apsvarstyt smile.gif
Atsakyti
mikke, o kodel tu matai blogybe tame jei vaikas kartu su tevu paatostogaus? Zinai, man irgi kartais tokios mintys uzeina, kad gal nereikejo musu biologiniam teveliui nieko apie nestuma sakyti, bet paskui pagaunu, kad apie save galvoju, kaip buciau nervu sutaupius, ir judejimo laisve turejus, o dabar tenka i kompromisus su savo gyvenimo planais eiti....bet paskui paziuriu,kaip sunus pasiilgsta tevo ir praeina visos parkes, na, gal ir nepraeina, bet aprimsta...
Atsakyti
QUOTE(shiva1 @ 2007 01 29, 08:31)
mikke, o kodel tu matai blogybe tame jei vaikas kartu su tevu paatostogaus?

Na, kad as nelabai pasitikiu to tetuko blaiviu protu unsure.gif O jei jis is piktumo sugalvos kokia nors nesamone mums padaryt??????
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 29, 13:28)
Na, kad as nelabai pasitikiu to tetuko blaiviu protu unsure.gif O jei jis is piktumo sugalvos kokia nors nesamone mums padaryt??????

Tiki, kad gali norėti prisiteisti sau? g.gif Na, nemanau..., o daugiau kas blogo g.gif g.gif Jis juk toli, tai norėdamas aplankyti turės pirma pats iki Lietuvos atsibelsti ax.gif Nebent surastum kitą MB, kuris norėtų įsivaikinti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shiva1 @ 2007 01 29, 09:31)
mikke, o kodel tu matai blogybe tame jei vaikas kartu su tevu paatostogaus?

as paprasciausiai nenoreciau net ir kelioms dienom duot vaika vyrui (negaliu jo net tevu pavadint) kuriam visa nestumo laikotarpi buvo dzin ant vaiko ir jo mamos. nekalbu apie tai, kad ir po gimdymo ...kokios gali but cia atostogos?! o kad kokiam klimaksiniam laikotarpyje jam susvies teveliu pabut tai maziausiai man rupi. kas kita kai donoras vaiku rupinasi, bent jau babkiu duoda. bent jau kartais atsimena, kad turi vaika. gal sirdy ir kazkokius jausmus siltus jaucia...
tada gal bent kazkiek ir pasitiket galima tokiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 29, 13:45)
Tiki, kad gali norėti prisiteisti sau? g.gif Na, nemanau..., o daugiau kas blogo g.gif  g.gif Jis juk toli, tai norėdamas aplankyti turės pirma pats iki Lietuvos atsibelsti ax.gif Nebent surastum kitą MB, kuris norėtų įsivaikinti... g.gif

Nuuu, niekada negali zinot unsure.gif O kad naujasis MB mano pana isivaikintu tai bet kuriuo atveju as nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 29, 14:56)
Nuuu, niekada negali zinot unsure.gif O kad naujasis MB mano pana isivaikintu tai bet kuriuo atveju as nenoreciau schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi pritariu,mano santykiai su mylimu zmogumi-viena,motinyste ir tevyste-kita.Ir cia grieztai.Vaikiukas vienok ne naslaitis,kad ji vaikintis reiktu.
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 29, 14:56)
Nuuu, niekada negali zinot unsure.gif O kad naujasis MB mano pana isivaikintu tai bet kuriuo atveju as nenoreciau

000189.gif O aš vis pamąstau, kas būtų, jei atsirastų vyras, kurį įsimylėčiau, kuris mylėtų mano vaiką... Na, vestų mane, vaikas jį tėčiu vadintų, bet kiekvieną kartą popieriai akis badytų, kad čia ne tėtis. O įsivaikintų ir būtume viena graži šeima blush2.gif Na, man tai negresia, nes tėtis vis gi yra ir nesigautų taip, bet... g.gif Nors kai būčiau kitoj situacijoj, tai gal ir kitaip atrodytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 29, 13:28)

Is piktumo tokie,kurie zada,nieko nedaro,tik loja ir grasina,patikek.O tikrieji svolociai palieka ypac padoriu zmoniu ispudi beje.Nemanau,kad biologinis tetis atrastu savyje pilietines drasos ka nors REALIAI nuveikti,be to,juridiskai jis nieko be tavo sutikimo negali padaryti...O jis ne is kokio tai El Salvadoro,zino,ka uz kokius nusikaltimus galima gauti...Buk rami kaip keptas karpis smile.gif
tik as netikiu i tokius nusvitimus,kur nieko apie vaikeli nenorejes zinoti tetukas staiga imasi visokiu stebuklingu zygiu....Ne schmoll.gif
Atsakyti
gretux rarasyk timotey i el. pasta
Atsakyti