Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(timotey @ 2007 01 29, 16:56)
gretux rarasyk timotey i el. pasta

O as negaliu parasyt?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 29, 17:58)
O as negaliu parasyt?? ax.gif

tai parasyk cia nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes.As tai su spermos donoru nutraukiau bet koki rysi,pasikeiciau tel.nr el.pasto net neskaitau.Vsio basta saukstai po pietu ner cia ko i musu gyvenima brautis,kaip kaskuri pasake nenori nereikia,noresi nebus! Va tokia mano nuomone cool.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mano istorija labai vingiuota, labai audringa, ashara galima braukt, meile begaline, bet esme tame, kad ash pati labai norechiau nutraukt ryshius su juo. nors ir myliu ir jis myli, bet yra kaip yra ir tiesiog manau del vaikelio reiketu nesikankint o tiesiog bandyt gyvenima susikurt ish naujo.
nelabai manau idomu jums kas man atsitiko ar kaip viskas pas mane klostosi, galiu tik pridurt, kad kiekviena karta su juo telefonu kalbant, e-maila rashant ir jam i akis zhiurint ir kalbant pradedu zhliumbt, nes zhverishkai del visko skaudu.
beje, jusu brangiausieji uzhseniechiai prashe dnr testo? nes manishkis noretu manau, bet ash atsisakysiu, ash ne kokia kekshe ar valkata kad sugebetu abejot ar vaikas jo... unsure.gif
beje, ash ish anglijos jei ka...
aishku chia su istatymais super, visi istatymai priesh vyrus, todel jie xamai nori atsimazinti nuo atsakomybes dazhniausiai...
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 03 08, 12:28)
mano istorija labai vingiuota, labai audringa, ashara galima braukt, meile begaline, bet esme tame, kad ash pati labai norechiau nutraukt ryshius su juo.

O jis zada oficialiai pripazinti jusu busima vaikuti??
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 03 08, 13:28)
mano istorija labai vingiuota, labai audringa, ashara galima braukt, meile begaline, bet esme tame, kad ash pati labai norechiau nutraukt ryshius su juo.

jei jau tokia meile jus sieja, kodel nenori but kartu? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 03 08, 16:51)
jei jau tokia meile jus sieja, kodel nenori but kartu?  g.gif  unsure.gif

todel kad negaliu sad.gif
o del vaikuchio tai jis labai nori dnr tyrimo... o man tai skamba shlykshtokai... atidaviau visa save, o jis tarytum kekshe kokia mane laiko... beto jis nenorejo leliuko, as pasirinkau gimdyt, jis susitaike su ta mintim, pradejo net pats apie vaikuti mastyt ir kalbet kaip viskas bus, o kai gime....tai abejoja ar jo...del vienos manau priezhasties...jis tamsus, o ash sviesi, tai vaikutis turejo buti maishyta, o gavosi shviesus tik yra keli bruozhai kurie pasakytu kad maishytas...beto leliukui tik savaite...tad ko jis nori nzn'au...autoportreto? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 03 08, 16:56)
o del vaikuchio tai jis labai nori dnr tyrimo... o man tai skamba shlykshtokai... atidaviau visa save, o jis tarytum kekshe kokia mane laiko... beto jis nenorejo leliuko, as pasirinkau gimdyt, jis susitaike su ta mintim, pradejo net pats apie vaikuti mastyt ir kalbet kaip viskas bus, o kai gime....tai abejoja ar jo...del vienos manau priezhasties...jis tamsus, o ash sviesi, tai vaikutis turejo buti maishyta, o gavosi shviesus tik yra keli bruozhai kurie pasakytu kad maishytas...beto leliukui tik savaite...tad ko jis nori nzn'au...autoportreto? sad.gif

Nu cia dabar blink.gif kas cia per abejones,ka jis toks nevisprotis ir nesupranta kad vaikutis gali ir nebuti panasus i ji? blink.gif Nesizeminciau ir nesidaryciau jokiu DNR ,nenori nereikia! Nepersu savo nuomones bet pasiskaityk kokiu nesamoniu buna per tuos "tetukus" uzsieniecius.
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 03 08, 17:56)

Kur tu skubi, Ledute - palauk, kol aprims jausmai, viskas susigules, tada ir nuspresi, ka daryt. Juk tavo maziui dar tik savaite!! Jam tavo ramybes ir silumos reik, o rupesciai gali palaukti 4u.gif
Atsakyti
Ledute, gal neverta ant karstos galvos, taip skausmingai i viska reaguot g.gif Juk ir jam ir tau reikia apsiprasti su nauja gyvybe rolleyes.gif juk prasidejo, kaip ir naujas gyvenimas ax.gif o del DNR, tai jau tikrai nesidaryciau schmoll.gif
Atsakyti
ko gero, labiausiai moteri zeminantis dalykas yra, prasyti daryti dnr unsure.gif

siaip tai nera kur skubet. ramiai auginkis savo leliuka. ir per daug nesuk galvos del to vyrioko. praeis siek tiek laiko, mintys bus svaresnes. gal ir jis susiprotes. dar nezinia kaip cia viskas gali pasisukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 03 08, 18:56)

nepyk, bet skamba kaip vaikų darželis
būna arba myli arba ne, arba nori vaiko nuo mylimos moters arba ne, prie ko čia dnr tyrimai, nebent davei pretekstą
tikrai nenoriu užgaut, aš gi nežinau kaip ten viskas bucvo
bet kuriuo atveju sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti