Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(mikke @ 2007 03 10, 19:24)
Rykute, o tu tevyste nustatinejai UK ar LT??

Mano atveju jis Lietuvis ir gyvena Lietuvoj, bet manau kai esam jau Europieciai cia nieko sudetingo nera ir kitoj saly. As parasiau uz tris metus isisskolinima kur sieke nemaza suma tad jis issigandes i teisma atbego ir jau prase manes tartis ir nereikejo jokiu dnr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 03 12, 22:56)
bet manau kai esam jau Europieciai cia nieko sudetingo nera ir kitoj saly.

Deja deja, kol kas su tais uzsienieciais dar nera taip paprasta verysad.gif bent jau praktiskai.
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 03 09, 15:14)
manau lengviausia butu papasakot istorija. susipazhinom priesh 2metus. ash neieshkojau rimtu santykiu, jis irgi, tad laika leidom nuostabiai. kiekviena diena kartu, pietus, vakarienes, praleistos audringos naktys. na kaip knygose beveik. buvau ne tai kad lepinama, bet gerbiama kaip moteris. na vienu zhodzhiu, jis isimylejo. pradejo sakyt kaip myli ir t.t., o ash tylejau, i jo "as tave myliu" atsakydavau "aha, girdzhiu"...po triju menesiu, pati iki ausu i ji isimylejau. na, taip viskas toliau ir rutuliojosi. jis leisdavo visa laika pas mane, nes netoli jo darbo gyvenau tad labai patogu budavo jam, o ir ash nesiskundzhiau...ryte prabust ir matyt veida zhmogaus kuri myli yra manau tiesiog nuostabu....viskas vyko super, kol gryzhus ish lietuvos nenuejau pas daktara, nes tikrai labai blogai jauchiausi. jis sako padaryk neshtumo testa....padariau ir pasirodo teigiamas. esu neshchia...kadangi geriau kontraceptines, tad man buvo shokas, bet dvejoniu nebuvo del vaikelio...nesu ish tu kurios galetu nutraukt neshtuma...tad beliko pasakyti jam...o pasakius susilaukiau tik to "ka dabar darysim, as nepasiruoshes tam..." vat tokie buvo jo zhodzhiai. paaishkinau jam, kad ne nuo jo priklauso ka darysim, nes ne jis vaikeli neshios 9 menesius, ne jis mastys ka valgyt ir ko ne, galu gale, ne jis gimdys ir ne jam reikes apie mazhyli shokinet...vaikui reikia mamos pirma, o tevas - ne tas kuris padaro, o tas kuris rupinasi...kuo toliaulaikas slinko, tuo labiau jis apsiprato su ta mintim, kad bus vaikelis, pradejo planuot kaip chia viskas bus grazhu, koks jis bus ir t.t., vaikuchiui gimus, pokalbis pakrypo ta puse, kad gal registruot turechiau pati....o beto pastovios replikos ir abejones kad vaikas gal jo, gal ne jo...ir uzhuominos apie dnr...pirma kart gyvenime vyrui atidaviau viska ka turejau, pirma kart taip beprotishkai mylejau ir dabar jauchiuosi kaip kokia 15-mete, apgauta, kvaila ir t.t. ...
beje, nepasakiau dar vienos detales....jis vedes...tachiau jo santuoka nelabai vykus, priezhaschiu milijonas...moteris nepanashi i moteri, bet turi bendra turta kuris tempia visu skyrybu procesa. beto ji teisininke, tad jei skirsis, tai gali likt basas. na zdz....man tas nesvarbu, man svarbiau butu jei jis vaikeli pripazhintu....jei nenori, tai neversiu ir manau jokiu testu savo vaikui nedarysiu kad tevyste galechiau irodyt...neuzhteko 24 valandu 7 dienu per savaite praleistu su juo visus 9 menesius kad suprastu ish kur vaikai atsiranda, tad testais nieko nepakeis... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveika,

Na, mieloji, pirmiausia noriu pasakyti, kad visa tavo erzeline ir jautrumas yra siuo metu trigubas ar net keturgubas, nes vos pries savaite tapai mamyte. Siuo metu, manyciau, reiktu visas mintis sukoncentruoti ties vaikeliu ir motiniskais rupesciais. Suprantu, kad situacija atrodo mazu maziausiai beviltiska. Bet patikek, ji tokia atrodo tik dabar. Kuomet vaikelis paaugs, kai tu sustipresi, galvoje ims suktis sviesesnes mintys. Kai svetimame kraste gime mano kudikelis, tokia pat savijauta lydejo ir mane. Bet kai sunus jau tapo vyru drutu treju su puse pilieciu, mano galvoje sukasi apie 80 proc pozityviu minciu. O tavo mylimajam siulyciau pasidaryti sazines ir jausmu testa, jei jau taip primygtinai tau persa atlikti DNR testa. Skaudu, kai jis visa ka suveda i milijonus, turto ir namo dalybas su savo karjeriste zmona. Kai vaikutis paaugs, galbut jam jau per velu bus rasti kelia i mazylio sirdi.

Beje, Ledute, o kur planuoji savo ateiti su maziuku- UK ar LT?
Papildyta:
QUOTE(gretux @ 2007 03 12, 00:14)
Ir as dar ikisiu savo liezuvi  smile.gif siais laikais pana su vaiku daugiau privalumas  nei trukumas  ok.gif is patirties sakau  liezuvis.gif

Sveika Gretux,

Na tai mielai paskaitytume mintis apie tavo patirti sioje srityje smile.gif Lieku didziai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnePagne: 14 kovo 2007 - 12:28

Sveika Gretux,

Na tai mielai paskaitytume mintis apie tavo patirti sioje srityje smile.gif Lieku didziai dekinga rolleyes.gif
[/quote]

Mano istorija galite pasiskaityti sios temos 10 puslapyje ir siek tiek gustytes gimimo istorijoje smile.gif ,O su dabartiniu susipazinome labai paprastai,supazindino draugai,kai visai nesitikejau ir dar nebuvau pasiruosusi naujiems santykiams. Dukrytei tada buvo 11menesiu,iskart patikom ir tikom viens kitam,jis buvo trumpam gryzes i Lietuva is UK,padraugavom menesiuka,ir jis isskrido atgal i UK.Buvom susitare kad jis gryzta po 3menesiu ir issiveza mus pas save,bet iskente tik 3sav.ir jau pirko mums bilietus lektuvu i Londona. Va taip mes ir apsigyvenome kartu,esame visi labai laimingi,nesusituoke bet jauciames tikra seima wub.gif Didziulis pliusas mano naudai kad jis nebuvo vedes ir neturi vaiku(nereikia jo dalintis blush2.gif )Gal cia ir savanaudiskai nukambejo,bet gyvenimas toks! 4u.gif
Atsakyti
[quote=gretux,2007 03 14, 15:38]
Sveika Gretux,

[/quote]
Mano istorija galite pasiskaityti sios temos 10 puslapyje ir siek tiek gustytes gimimo istorijoje smile.gif ,O su dabartiniu susipazinome labai paprastai,supazindino draugai,kai visai nesitikejau ir dar nebuvau pasiruosusi naujiems santykiams. Dukrytei tada buvo 11menesiu,iskart patikom ir tikom viens kitam,jis buvo trumpam gryzes i Lietuva is UK,padraugavom menesiuka,ir jis isskrido atgal i UK.Buvom susitare kad jis gryzta po 3menesiu ir issiveza mus pas save,bet iskente tik 3sav.ir jau pirko mums bilietus lektuvu i Londona. Va taip mes ir apsigyvenome kartu,esame visi labai laimingi,nesusituoke bet jauciames tikra seima wub.gif Didziulis pliusas mano naudai kad jis nebuvo vedes ir neturi vaiku(nereikia jo dalintis blush2.gif )Gal cia ir savanaudiskai nukambejo,bet gyvenimas toks! 4u.gif
[/quote]

Visi mes truputį savanaudžiai.
Daug laimės jums ir šeimynos padidėjimo 4u.gif
Atsakyti
Aciu diinka. O kad pana su vaiku privalumas sakau todel,kad maniskis iki manes ieskojo vienisos mamytes,o i mano atsakyma kodel butent tokios jis atsake, kad nuo moters kuri augina vaikus dvelkia ramybe,meile,pastovumu,svelnumu ir t.t.t O juokaudamas pasake myliu vaikus kuriu mamos grazios.Ir cia ne jo vieno tokia nuomone,taip galvoja kiekvienas normalus vyras. O jei jam butu kliutis mano vaikas tai kam jis isvis tada man butu reikalingas?!!
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2007 03 14, 11:34)
Beje, Ledute, o kur planuoji savo ateiti su maziuku- UK ar LT?

na, kolkas busiu uk, nes chia pasigimdzhiau, tad 5 metelius kokius pasedesiu chia. o paskui lt. sunku ka pasakyt apie ateiti, nes nezhinia ka rytdiena atnesh...
lieku optimiste visais klausimais, tik shirdele skauda delmusu tevelio smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ax.gif
vis skaitinedavau ir skaitinedavau jusu pasakojimus ir pokalbius tongue.gif pamaniau reikia ir man savo istorija su teveliu uzsenieciu papasakoti..
Dirbau ir gyvenau tuo metu UK, Londone, kavineje. Ten ir susipazinom. Jis buvo paprasciausias klientas. Gavosi taip kad labai susibendravom ir susibegom kartu gyventi.. ax.gif meile buvo.. Jis yra is Montenegro, pasiprases prieglobscio UK pries 5 metus...
o po musu draugystes pradzios praejus vos keliems menesiams as pastojau, kaip tik tuo metu turejau skristi i Lt sventem bigsmile.gif naujiena jam pranesiau telefonu. pradzioj jis lyg ir dziaugesi, po keliu savaiciu vel nebesidziauge... ir as galbut is to sokom, ar kaip tai pavadinus, buvau nusprendus pasidaryti isvalyma verysad.gif doh.gif aciu Dievui, kad nepadariau tos baisiausios klaidos gyvenime!!! ir tiktai ultragarso tyrimas mane atvede i prota blush2.gif pamacius savo mazyli sirdis drebet pradejo.... blush2.gif
gryzau atgal i UK. ir jau po keliu dienu "tevelis" pareiske: "jei mane myli pasidarysi aborta!" bande statyt is saves " daktariuksti", daug zinanti apie tai, ir teige, kad vaikelis iki 7 men dar nera vaikelis, o tik kazkoks emrionas, tai nera zmogzudyste ir pan. doh.gif kvailys! oii kiek daug asaru tuo metu islieta, kiek daug temu apkalbeta rekiant ir bandat tokiam, atsiprasant, asilui isaiskinti viska ir atvesti i prota... vis del to abu esam tik 20-ties metu, bet jo mastymas kaip 14-mecio, visiskai neturincio atsakomybes jausmo.. gaila.. daug cia ir neispasakosi kiek jis man apsurdisku dalyku bande "ikisti" i galva.. ech..
taigi dabar mano gyvenimas klostosi taip, kad as vel sugryzus i LT, busimas "tevelis" paskambina, bet kazin kaip bus, imsis atsakomybes ar vel laisva ranka numos ir pabegs nuo visko gimus vaikeliui.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2007 03 23, 23:03)
Sveikos mamytes  ax.gif
vis skaitinedavau ir skaitinedavau jusu pasakojimus ir pokalbius  tongue.gif  pamaniau reikia ir man savo istorija su teveliu uzsenieciu papasakoti..
Dirbau ir gyvenau tuo metu UK, Londone, kavineje. Ten ir susipazinom. Jis buvo paprasciausias klientas. Gavosi taip kad labai susibendravom ir susibegom kartu gyventi..  ax.gif meile buvo.. Jis yra is Montenegro, pasiprases prieglobscio UK pries 5 metus...
o po musu draugystes pradzios praejus vos keliems menesiams as pastojau, kaip tik tuo metu turejau skristi i Lt sventem  bigsmile.gif naujiena jam pranesiau telefonu. pradzioj jis lyg ir dziaugesi, po keliu savaiciu vel nebesidziauge... ir as galbut is to sokom, ar kaip tai pavadinus, buvau nusprendus pasidaryti isvalyma  verysad.gif  doh.gif  aciu Dievui, kad nepadariau tos baisiausios klaidos gyvenime!!! ir tiktai ultragarso tyrimas mane atvede i prota blush2.gif  pamacius savo mazyli sirdis drebet pradejo.... blush2.gif
gryzau atgal i UK. ir jau po keliu dienu "tevelis" pareiske: "jei mane myli pasidarysi aborta!" bande statyt is saves " daktariuksti", daug zinanti apie tai, ir  teige, kad vaikelis iki 7 men dar nera vaikelis, o tik kazkoks emrionas, tai nera zmogzudyste ir pan. doh.gif  kvailys! oii kiek daug asaru tuo metu islieta, kiek daug temu apkalbeta rekiant ir bandat tokiam, atsiprasant, asilui isaiskinti viska ir atvesti i prota... vis del to abu esam tik 20-ties metu, bet jo mastymas kaip 14-mecio, visiskai neturincio atsakomybes jausmo.. gaila..  daug cia ir neispasakosi kiek jis man apsurdisku dalyku bande "ikisti" i galva.. ech..
taigi dabar mano gyvenimas klostosi taip, kad as vel sugryzus i LT, busimas "tevelis" paskambina, bet kazin kaip bus, imsis atsakomybes ar vel laisva ranka numos ir pabegs nuo visko gimus vaikeliui..  unsure.gif

Visu pirma uzuojauta tau del istampytu nervu. Situacijos musu visu daug maz panasios tuom, kad tai nori jie tu vaikuciu,tai jau ziurek nebenori,bet vaikas ne zaislas kad galima butu persigalvot ir numest i kampa,toks anksciau ar veliau des i krumus..Labai gaila bet tokiu vyru vis daugeja verysad.gif,o mes privalome prisiimti atsakomybe vienos,nes iseities kitos kaip ir nera. Bet uztai mums buna atlyginta,veliau musu vaikuciai atperka visas kancias ir vargus. Patarciau is tokio nieko nesitiketi,nelaukti ir neprasyti. Susitaikyk su ta mintim kad busi vienisa mamyte,vaikuti auginsi viena(nezinau man daug padejo mano vidinis nusistatymas). Dziaukis didejanciu pilvuku,vaikucio judesiukais ir ramei lauk gimdymo. Daugiau nezinau ka ir patarti,kaip paguosti,zodziu laikykis,taupyk nervus ir sveikata. Visokeriopos tau sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dekui labai blush2.gif
aciu Dievui turiu palaikima is visu mane supanciu zmoniu. tiek seimos, artimuju, draugu. nesutikau dar nei vieno zmogaus kuris mane smerktu ar pan. tikiuosi taip nebus ir ateity.
nors skausmas sirdy vistiek liks visam ( mazesnis ar didesnis), bet dabar jau asaros pamirstos, dziaugiuosi gyvenimu ir auganciu vaikuciu po sirdele ax.gif
nesinori net ir prisiminti kas buvo smile.gif
o SM isvis pakelia nuotaika ir pasitikejima savimi iki maximumo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2007 03 24, 01:03)
Sveikos mamytes  ax.gif

pirmiausia sveikinu su busimo leliuko gimimu bigsmile.gif 4u.gif
o visu antra sveikinu, kad nepaklausei kazkokio tevelio , buvai ryztinga, ir nusprendei pasilikti leliuka wub.gif thumbup.gif

tai pats teisingiausias tavo sprendimas gyvenime mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2007 03 24, 01:26)
dekui labai  blush2.gif
aciu Dievui turiu palaikima is visu mane supanciu zmoniu. tiek seimos, artimuju, draugu. nesutikau dar nei vieno zmogaus kuris mane smerktu ar pan. tikiuosi taip nebus ir ateity.
nors skausmas sirdy vistiek liks visam ( mazesnis ar didesnis), bet dabar jau asaros pamirstos, dziaugiuosi gyvenimu ir auganciu vaikuciu po sirdele  ax.gif
nesinori net ir prisiminti kas buvo  smile.gif 
o SM isvis pakelia nuotaika ir pasitikejima savimi iki maximumo  thumbup.gif  wub.gif

Labai dziugu kad tu taip nusitekusi,ir palaikyma turi,tai labai svarbu! Neuzmirsk sito skyrelio,vis parasyk kaip tau sekasi auginti pilvuza smile.gif Lauksim geru naujienu 4u.gif
Atsakyti