Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Nu va, gryzom ir mes is Lt, sianakt. Pavargau per atostogas,nieko gero cool.gif Tasiu puse neiskrauta,tyngiu blush2.gif o dar suziuret ko i mokykla ir darzeli truksta wacko.gif biggrin.gif
Vaziuosiu katuko parsivest,pas mama palikus buvau, jeetau kaip pasiilgau wub.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2015 09 02, 18:07)
Moteros, patarkit  biggrin.gif Ka darytumete ir ko ne, jei jusu vaikas eitu i 1 klase?
Patirties neturiu, tai bijau koki liaupsusa iskresti  blush2.gif

Itariu, kad nelabai ka patarti imanoma. Gal Austrijoj kiti papraciai???
Ko nedaryciau: neleisciau eiti su treningo kelnem i svente (maniskis turbut labai treningiuku noretu smile.gif)
A pas jus tos tiutes yra?
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2015 09 02, 18:07)
Tiesa, labai rekomenduoju 3 knygas, kurias pati perskaiciau (ka ten perskaiciau... surijau!!!)

Pirma vieta atitenka: E.Gilyte ''Spintologija''  thumb_yello.gif Aiskiai, paprastai, su jumoru. Verta visu 15 e. Puiki dovana kaledu ar gimtadienio proga

Antroj vietoj: R. Vanagaite ''Ne bobu vasara''. Biski vyresnems moterims, bet tiks ir jauniklems, kurios paniskai bijo ''senatves''. Ideali dovana mamai, ypac jei ji tipine lietuve, kuri jau kaip ir nurasiusi save.

Trecia vieta: nuotykiu knyga paremta tikrais ivykiais G.D.Roberts ''Šantaramas''. Net 700 psl, kaina tik 10 e, o tokia idomi, kad atsitraukti neina.

Paskaiciau apie rekomenduotas knygas. Labai intriguoja, kad "Spintologija" surinkusi tokius gerus komentarus. Realiai tai nebutu knyga, kuria pirkciau.
"Santarama" nusipirksiu angliska elektronini varianta. Skaitei lietuviskai? Pastaruoju metu labai nusivyliau vertimais, nes skaitai ir girdi angliska sakini skambant.
Vanagaites knygos maciau irgi elektronini varianta. Bet dar palauksiu.

Perskaiciau dvi Hamburge gyvenancios lietuves knygas (Jolita Herlyn). Raso moteris gerai, patiko pasakojimo stilius, bet siuzetas.... lekstas lekstas... Perskaitai ir nieko nebelieka galvoje. Neitraukiancios knygos. Nerekomenduociau, bet gal kitos turi savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 09 04, 19:17)
Itariu, kad nelabai ka patarti imanoma. Gal Austrijoj kiti papraciai???
Ko nedaryciau: neleisciau eiti su treningo kelnem i svente (maniskis turbut labai treningiuku noretu smile.gif)
A pas jus tos tiutes yra?

yra. 1 jau gavo, bet laukia pirmos mokslo metu dienos ir neatidarineja g.gif
Kaip suprantu su gelem niekas neina? g.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2015 09 04, 19:41)
Paskaiciau apie rekomenduotas knygas.  Labai intriguoja, kad "Spintologija" surinkusi tokius gerus komentarus. Realiai tai nebutu knyga, kuria pirkciau.
"Santarama" nusipirksiu angliska elektronini varianta. Skaitei lietuviskai? Pastaruoju metu labai nusivyliau vertimais, nes skaitai ir girdi angliska sakini skambant.
Vanagaites knygos maciau irgi elektronini varianta. Bet dar palauksiu.

''Spintojogija'' tikrai labai gera knyga. Patarimai kiekvienai dienai ir kiekvienai figurai. Yra daug patarimu vyrams, nestukems.
''Santaramas'' skaiciau lietuviskai. Geras vertimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal yra lietuvaiciu gyvenanciu tarp Freising ir Muncheno?
Atsakyti
mes siandien grizdami is miesto ant saligatvio prie namu pamatem paukstuka. Is pradziu galvojau, melyna siuksle. Ziuriu, siuksle juda... blink.gif blink.gif ziurim, ogi melyna papugele,skruzdeles lesa.. smile.gif sakau mb, jei mes ja cia paliksim tai nemiegosiu (kas nuspirs, pervaziuos ar galu gale susals). Nu ka nesugavom, tai grizom namo pasiemem deze ir pagavom smile.gif ikisau i kaciu boxa (gerai kad susiprotejau popieriu itiest..prisiko biggrin.gif ), uzdarem i vonia (o katem kad idomu buvo biggrin.gif ), nu ir ka daryt g.gif gyvunu prieglauda neatsiliepia, miesto zoo sodelis nepriima,..paskambinau budinciam veterinarui, liepe i policija skambinti. Tai ten iskart sujunge su slaptu numeriu is prieglaudos smile.gif tai nuveziau ten ir pridaviau wub.gif
primine man tas paukstelis apie Orkintos orgiju seimynele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 05 rugsėjo 2015 - 20:21
Mes siandien su lietuviu pora is Niurnbergo susitikom. Sauniai pasibuvom, kartu pavakarieniavom, paplepejom.
Beje, jie minejo, kad Sveicarijos (itarciau, Zenevos) lietuviu bendruomene labai saunias, grazias Jonines kas metai organizuoja. Gal reiks kitais metais pavaziuoti. Kazkaip vis galvoju, kad Lukui reikia lietuviskas sventes parodyti.
Atsakyti
Sveikos,
ir mes vakar vakare grizome is Lietuvos. 4 savaites prabego kaip 1, laiko dar ir pritruko.
Daug ispudziu, susitikimu, senu vietu aplankymas, nauju atradimas.
Knygu si karta daug neatsiveziau, nes pries tai pabandziau uzsisakyti per knyguklubas.lt, tai labai apsimokejo. Kainos truputi mazesnes nei knygynuose, tai siuntimas beveik nemokamas isejo. O ir vargo maziau, nei knygynuose ieskoti, veztis. Bet susigundziau nusipirkti ta " Ne bobu vasara" ax.gif
Is neseniai perskaitytu labai patiko "Gime begti" ir "Moteris is raudonos Audi". Dar patinka Adamkaus dienorasciai. "Santaramas" pas mane jau seniai noru sarasuose, tik vis laiko pritruksta.
"Spintologija" varciau, bet nesusigundziau ax.gif

Atenyte, ir pas mane siais metais pirmokas. Tik gal as maziau pergyvenu, nes ne pirmas vaikas pradeda mokykla ax.gif

myglle, o kur tu mazdaug gyveni? Mes gyvename netoli M. aerouosto.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 09 05, 19:21)
primine man tas paukstelis apie Orkintos orgiju seimynele biggrin.gif

o tai zinai nuo ko man sita papugu manija prasidejo? vaikysteje su tevais ir ju draugais palei ezera baliavojom ir mus su broliu nusiunte i miskeli malku paieskot. tai va rinkom malkas ir brolis papugele rado. isivyniojo i marskinelius ir parsinesem namo. leisgyve tokia... nusiuruse, suvargusia ant mirties slenkscio. pradzioj brolis ar tevas sukale 2 pagaliukus T formos, ismeigem i vazona su zemem, ir taip ten ta papugele kokia savaite gyveno. atsigavo, atkuto. veliau narva pagaminom. tai va... viskas va taip nekaltai 4u.gif mano ta pirmaja papugele visos drauges, klasiokes iki siol atsimena. nes ji labai rankine, protinga buvo. rytais laukdavo kol sujudesiu, arba aki atmerksiu, tada snapu tuksendavo i narva ir sakydavo ''orkinta (na mano varda) kelkis'' biggrin.gif dar taip idomiai kirciuodavo mano varda biggrin.gif
Atsakyti
geras bigsmile.gif kokia faina istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2015 09 05, 22:17)

myglle, o kur tu mazdaug gyveni? Mes gyvename netoli M. aerouosto.

As pries 5 dienas atsikrausciau CIA. Irgi netoli M flughafeno ,miestelis vadinasi Hallbergmoos
Atsakyti
Sveikos gyvos, uzsikase visos. Tyla prie audra itariu tongue.gif
Veziau vakar vaikus i jodinejimo pamokas. O kad patiko abiems bigsmile.gif as irgi mielai buciau sudalyvavus, ale tik pro tvora ziuret galejau lotuliukas.gif
Atsakyti