Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

QUOTE(Atenyte @ 2015 09 08, 08:33)
Sveikos gyvos, uzsikase visos.  Tyla prie audra itariu  tongue.gif
Veziau vakar vaikus i jodinejimo pamokas. O kad patiko abiems  bigsmile.gif as irgi mielai buciau sudalyvavus, ale tik pro tvora ziuret galejau  lotuliukas.gif

cia tik vienkartine atrakcija padarei, ar lankys toliau? Maniskes jau seniai lanko ir galo nematyt. Jau ir as prie tu arkliu ppripratau, zianu kiekviena, pasilabinam. Sia vasara abi ir 'Reitferien' buvo. Oi kainuoja tas malonumas, oi kencia mano (vyro) pinigine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notė: 08 rugsėjo 2015 - 11:47
QUOTE(Atenyte @ 2015 09 08, 09:33)
Sveikos gyvos, uzsikase visos.  Tyla prie audra itariu  tongue.gif
Veziau vakar vaikus i jodinejimo pamokas. O kad patiko abiems  bigsmile.gif as irgi mielai buciau sudalyvavus, ale tik pro tvora ziuret galejau  lotuliukas.gif

Laba. Aha, tyla mirtina.
Atenyte, o tavo vaikai patys taip i visokius sportus nori ar tu juos siek tiek pastumi? Ar paprasciausiai pasakai: eisim ten ir ten, darysim ta ir ta?
Nu, niekaip neisivaizduoju, kaip prikalbinciau savo vaika ant arklio lipti biggrin.gif
Ar taviskis nori eiti i mokykla? O mazoji nesijaucia nuskriausta, kad dar neis?
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 09 08, 10:46)
Laba.
Nu, niekaip neisivaizduoju, kaip prikalbinciau savo vaika ant arklio lipti  biggrin.gif

oi kokiu fainu poniu yra, nedideliu, mielu, kurie kibina vaikus. Gal susidraugautu. Is pradziu su tavim po to ir vienas.
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2015 09 08, 11:49)
oi kokiu fainu poniu yra, nedideliu, mielu, kurie kibina vaikus. Gal susidraugautu. Is pradziu su tavim po to ir vienas.

Eik tu, be sansu. Kokie tevai, tokie ir vaikai smile.gif Man arklys gerai ir grazu, kol jis tinkamu atstumu nuo manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 09 08, 11:15)
Eik tu, be sansu. Kokie tevai, tokie ir vaikai smile.gif Man arklys gerai ir grazu, kol jis  tinkamu atstumu nuo manes  biggrin.gif

man irgi, bet jau priprantu ( tik prie poniu), dideliu arkliu dar prisibijau, apie uzlipima net nekalbu.
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2015 09 08, 13:46)
cia tik vienkartine atrakcija padarei, ar lankys toliau? Maniskes jau seniai lanko ir galo nematyt. Jau ir as prie tu arkliu ppripratau, zianu kiekviena, pasilabinam. Sia vasara abi ir 'Reitferien' buvo. Oi kainuoja tas malonumas, oi kencia mano (vyro) pinigine.

Eisim ir toliau, nes jiems patiko. Noreciau kad kokius metus palankytu ir tada mestu biggrin.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2015 09 08, 13:46)
Laba. Aha, tyla mirtina.
Atenyte, o tavo vaikai patys taip i visokius sportus nori ar tu juos siek tiek pastumi? Ar paprasciausiai pasakai: eisim ten ir ten, darysim ta ir ta?
Nu, niekaip neisivaizduoju, kaip prikalbinciau savo vaika ant arklio lipti  biggrin.gif
Ar taviskis nori eiti i mokykla? O mazoji nesijaucia nuskriausta, kad dar neis?

Mano dukra svaigsta del arkliu, o sunus tik per atstuma budavo.... Kol nepamate, kad i tuos uzsiemimus pazystamas berniukas eina. Tada jau ir jis uzsimane. Ir baime kazkur dingo.

Dazniausiai einam apsiziureti ka naujo ir tada nusprendziam nori ar ne. Primygtinai nereikalauju.

Maniskis labai nori i mokykla. Sese pavydi, bet kazkaip susitariam. As ja vis nuraminu, kad kitais metais ji gales rinktis ir kuprine, ir priemones, ir batus, ir drabuzius. O brolis neleidzia net prisiliesti prie nauju "turtu" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atenyte: 08 rugsėjo 2015 - 17:57
Sveikos,
Mes tai dar atostogaujam Lietuvoje. Atsalo oras ir lietus brrrr....
Pas mus vos ne kiekvienoje sventeje buna arkliuku (didesni poniai) kur mazuosius pajodineja uz simboline kaina. Mano maziukei nebuvo ne dvieju metuku, kai "jodinejo" ir dabar nepraleidzia progos, baimes jokios.
Gal zinot Vilniuje kavine kur butu smagu ir suaugusiems pasisedeti, ir vaikams smagiai pasibuti?
Atsakyti
i kaciu kavine eikit smile.gif http://www.cat-cafe.lt/

arba cia: http://www.kukumuku.lt/
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 09 08, 19:57)

i cat cafe tik nuo 6 metu ileidzia. Nu, arba nuo kokiu 5.5 biggrin.gif
Atsakyti
aj pamirsau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mes sugebejom tos kavines nerasti blush2.gif
Atsakyti
man irgi labai sunku vaika kokiam bureliui prikalbinti. jis visko bijo doh.gif tarkim maudytis baseine, ezere - labai megsta. sakau uzrasiau tave mokytis plaukti. tai sako ne, nenoriu. gerai, kad eiles ilgos, tai vis galvoju gal persigalvos per ta laika. nors as tai vesiu per prievarta. bent ta pirma karta. nes as jau ji zinau. jis daug ko bijo, kol nepabando. paskui ir nenuvarysi.
drauges mergaite tai visur nori. prisigalvoja visokiu bureliu. mano vaikui apskritai net nedaeina dar. tarkim kokie rieduciai. ar koks futbolas. giliai dzin jam. sako nori boksuotis. sakau gerai, uzrasysiu koki dziudo, ar panasu bureli. sako parodyk per kompa kaip atrodo. parodziau, sako neeee, neisiu. na pamate, kad metimus daro tai issigando biggrin.gif jis noretu tik vienas visus boksuot, o atgal tai negaut 4u.gif

zodziu siemet zadu i muzika butinai uzrasyt. tik kaip tycia, nu visada kaip tycia, sugenda visi imanomi printeriai-skeneriai aplink. o registracija PDF failu, kuri turiu pirma atsispausdint, tada uzpildyt ranka, tada nuskanuot ir nusiust. niekaip nesuprantu koks durnius taip kvailai sumaste doh.gif nes as dabar neturiu kur atspausdint ir nuskanuot, ir sedziu ekrana buciuoju.

mane tik kas nervina, kad realiai tai tie visi vaiku bureliai mums ant galvos. jei lanko vaikas, tai lanko ir mama. jei mama tinges, vaikas irgi nenueis. nekoks pavyzdys butu... ir todel as taip tuos burelius vis atidelioju... blush2.gif man jau logopedes uztenka. nes jei jau pradesIM tai teks lankyt. turiu omeny jei vaikui patiks, tai busiu priversta lankyti ir as biggrin.gif
sumastem nusipirkti Lietuvoj priekaba. tai ''gera'' kelione i Vokietija laukia. su priekaba nepaspausi. idomu kiek valandu vilksimes g.gif
Atsakyti