man irgi labai sunku vaika kokiam bureliui prikalbinti. jis visko bijo

tarkim maudytis baseine, ezere - labai megsta. sakau uzrasiau tave mokytis plaukti. tai sako ne, nenoriu. gerai, kad eiles ilgos, tai vis galvoju gal persigalvos per ta laika. nors as tai vesiu per prievarta. bent ta pirma karta. nes as jau ji zinau. jis daug ko bijo, kol nepabando. paskui ir nenuvarysi.
drauges mergaite tai visur nori. prisigalvoja visokiu bureliu. mano vaikui apskritai net nedaeina dar. tarkim kokie rieduciai. ar koks futbolas. giliai dzin jam. sako nori boksuotis. sakau gerai, uzrasysiu koki dziudo, ar panasu bureli. sako parodyk per kompa kaip atrodo. parodziau, sako neeee, neisiu. na pamate, kad metimus daro tai issigando

jis noretu tik vienas visus boksuot, o atgal tai negaut
zodziu siemet zadu i muzika butinai uzrasyt. tik kaip tycia, nu visada kaip tycia, sugenda visi imanomi printeriai-skeneriai aplink. o registracija PDF failu, kuri turiu pirma atsispausdint, tada uzpildyt ranka, tada nuskanuot ir nusiust. niekaip nesuprantu koks durnius taip kvailai sumaste

nes as dabar neturiu kur atspausdint ir nuskanuot, ir sedziu ekrana buciuoju.
mane tik kas nervina, kad realiai tai tie visi vaiku bureliai mums ant galvos. jei lanko vaikas, tai lanko ir mama. jei mama tinges, vaikas irgi nenueis. nekoks pavyzdys butu... ir todel as taip tuos burelius vis atidelioju...

man jau logopedes uztenka. nes jei jau pradesIM tai teks lankyt. turiu omeny jei vaikui patiks, tai busiu priversta lankyti ir as
sumastem nusipirkti Lietuvoj priekaba. tai ''gera'' kelione i Vokietija laukia. su priekaba nepaspausi. idomu kiek valandu vilksimes