Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Vataipvat! biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaT: 14 spalio 2015 - 11:42
QUOTE(RutaT @ 2015 10 14, 11:38)
Vataipvat!  biggrin.gif
user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif nelaukiu žiemos unsure.gif

Sakykit mamos, kaip savo leliams nosytes valet, valot? kai slogyte buna. Lt turejau toki siurbtuka, cia neuzmaciau tokio g.gif

Atsakyti
Zirne, saunuole tu. Baltai pavydziu wub.gif Mano kolega, 54 metu, taip pastoviai savo malonumui mokosi. Labai idomus, issilavines zmogus.

Nenoriu, nenoriu, nenoriu ziemos! Brr.... Man uztektu ir balto gruodzio tongue.gif Kita savaite jau skrendam i Portugalija, tikiuosi dar pavyks pasisildyti senus kaulus pries salcius cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pippa @ 2015 10 14, 14:25)
Nenoriu, nenoriu, nenoriu ziemos! Brr.... Man uztektu ir balto gruodzio tongue.gif Kita savaite jau skrendam i Portugalija, tikiuosi dar pavyks pasisildyti senus kaulus pries salcius cool.gif .

drinks_cheers.gif As irgi nenoriu ziemos!
Mes 26 diena i Turkija skrisim, tikiuosi, kad dar bus silta ax.gif dabar kiek ziurejom tai 23-25 laipsniai ax.gif

Nusausiu pasta, jauciu dingo siuntinys kur siunciau Kolje mergaitei dovana gimtadienio proga gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tybuka: 14 spalio 2015 - 14:30
unsure.gif A pas mus ne tik pasnigo... Gavom laišką iš pastato, kuriame yra mūsų biuras valdytojo, kad trečdalis laisvų biurų (nebuvo dar išmuomoti po renovacijos prieš metus) bus paversti į būstus pabėgėliams. Apie laukiančius statybos darbus būsim informuoti atskirai. Tai kaip jie įsivaizduoja, jie betoną grežia, o mes sau ramiai toliau dirbam..? Paskui pabėgėliai pastate be darbo vaikšto, o mes dirbam ir klientus priiminėjam..? Aišku, pastato savininkui gal ir atrodo, kad "apsimoka", bet tiek daug smulkių versliukų ten įsikūrę, gi mokesčius visi valstybei moka, darbo vietas kuria... unsure.gif Tikrai "Deutschland schafft sich ab".
Atsakyti
zirne,Chapeau 4u.gif saunuole thumbup.gif

pas mus kol kas dar ne ziema...bet siandien niuri-lietinga diena doh.gif tikiuosi,kad si ziema neprailgs ax.gif beskaiciuojant dienas iki sekanciu atostogu

user posted image
Atsakyti
mano vyro darbe tai pabegeliams namus stato.

o pas mus namie radiatoriai neveikia... doh.gif visur veikia, o pas mus ne. pokolkas dar nera salta, bet vistiek jau noretusi kada pasisildyt. pavyzdziui rytais vonioj wub.gif o dabar taip salta ryte i vonia eit.

ryt gaunu dziovykle thumbup.gif tai poryt bus skalbimo/dziovinimo diena biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz palaikyma. Tik negirkit labai, nezinai kaip cia viskas klostysis, gal po kitos sesijos spjausiu i visa sita reikala ir pati nesuprasiu, kokio velnio as ten ieskojau blush2.gif
As Lietuvoje persalau, po triju savaiciu atostogu viena diena atidirbau ir pasiemiau biuleteni. Sedziu namuose. Nera labai blogai, bet balsas streikuoja, gydytojas tylos rezima israse, temepratura minimaliai pakilus. Balsas - mano pagrindinis darbo irankis, tai eiti dirbti nu nikaip neiseina.
Siandien zinias pasiziurejau. I kazkoki kaima, kur 150 zmoniu gyvena, nusprende tukstanti pabegeliu atkelti. Kazin kas ka integruos? I Lietuva nei vienas pabegelis nenorejo. Politikai sneka, kad jie blogai informuoti ir nezino kaip gerai Lietuvoje gyventi. Pagalvojau, kad tegul ir nepasakoja lotuliukas.gif
Siaip tai ziauru - zmones tokiu oru ant gatves palapinese gyvena, arba simtais i barakus sukisti. Nenuostabu, kad tokiomis salygomis visokie kipisai kyla. Is kitos puses tai ir nevisai suprantu. Dauguma nori i Vokietija, nes, tipo, gimines cia. Ju pas gimines neleidzia, ar cia tik tie, kur giminiu neturi?
Orkinta, eik tu peklon. Kaip tu be sildymo isgyveni? As jau nuo rugsejo isijungus blink.gif
Atsakyti
joaaaa brrrr mes sildyma irgi jau ilgokai vis pajungiam, ypac vonioj rytais biggrin.gif savaitgali nusipirkau nauja striukyte tommy hilfiger, nes kazkaip neturejau nieko kai taip atsalo...trumpos odinukes jau per salta doh.gif o plonas lietpaltis irgi jau ne kazka doh.gif tai dabar siiiilta taip wub.gif tik va padangos dar ne ziemines blush2.gif blush2.gif

Tybuka, o registravai siuntini? kodel manai kad dingo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 10 14, 19:19)
nusipirkau nauja striukyte tommy hilfiger

Parodyk kokia pirkai. Mna taip pat kazko ziemai reikia, gal net geriau palto, nes Lietuvoj susalsiu. As Hilfiger viena pukine turiu, pries pora metu pirkau, tai ji man pukus leidzia, o viena jau simta metu vyras turi ir neleidzia. Tai dabar mastau, ar cia man nepasiseke, ar cia ju kokybe suprastejo. Kazkaip nedristu pirkti. Apskritai, pukines lyg ir nebenorejau, bet kazkaip alternatyvos nesugalvoju. Versti kailiniai labiausiai liptu, tik pinigine ta mintimi nesizavi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 10 14, 18:12)
Orkinta, eik tu peklon. Kaip tu be sildymo isgyveni? As jau nuo rugsejo isijungus blink.gif

kad as namie dienom dar ir langus prasidarau g.gif nera pas mus siaip salta. vaikas va su maikute ilgom rankovem vaiksto ir tai po nosim matau suprakaitaves. vyras isvis su sortais ir maike....
mes susidejom super duper langus (prie ju aisku ir naujoviskos zaliuzes), bet negi cia del ju gali buti taip silta? na ir lubas vata izoliavom, tai siluma kaip ir turetu truputi susilaikyti. bet musu namo sienos plonokos, tai abejociau ar sitie dalykai isgelbetu... bet net jei ir butu radiatoriai, tai tikrai butu tik ryte vonioj ijungta. kitur dar nereik.
drauges mano irgi sake senai sildosi. buvau pas kaimyne uz sienos. namas vienodas, bet ji aukstutiniam aukste gyvena. tai pas ja salta tikrai buvo. nepalyginsi.

QUOTE(moocho @ 2015 10 14, 18:19)
savaitgali nusipirkau nauja striukyte tommy hilfiger,

as intensyviai pukinio palto ieskau. akis buvo irgi uz hilfigerio striukes uzkliuvus. grazios, man tikrai patiko. bet as palto noriu... ir taip reik skubet, o as nieko nerandu.
Atsakyti
taigi. As ir is tikro nenorejau pukines, bet kad nelabai yra alternatyvu unsure.gif
va tokia http://www.vangraaf....302549000109960 . neleidzia kolkas nei pukelio, nors aisku tik kelias dienas nesiojau. Beeet kur turiu ilgesne ir biski storesne pukine is Zaros, tai va ta leidzia doh.gif nera labai katastrofa, bet pukuojasi unsure.gif

as turiu kailinius is LT atsivezus unsure.gif ant manes pasiuti, triusio kailio lygtais..tik viena ziema tenesiojau..o DE taip ir nebuvau apsivilkus, tai renka dulkes jau 8 meti..parduot nera kur, kazkada kazkokioj pardej klausiau, sake nesuperka unsure.gif

Orkinta, o jus grindu sildomu nesusidejot?
Pas mb tevus vonioj net sienos su sildymu, labai faina duse i siena atsiremti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 14 spalio 2015 - 20:25