Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 66 tema

QUOTE(sagrarija @ 2016 08 17, 08:36)
Labutis, būsiu dėkinga, kas pasidalins patirtimi.
Jau beveik metai esu su breketais ir lankausi pas ortodontę Vilniuje. Per 11mėn. už priežiūrą sumokėjau 600eur, per tą laiką lankus keitė gal tik tris kartus... Pastarąjį kartą ant kelių krūminių uždėjo gumas (kad temptų ant skylės, nes neturiu vieno danties), ant vieno danties uždėjo plombą, kad kelti sąkandį ir šis vizitas kainavo 50eur. Nu man tai kažkoks kosmosas sad.png Kai keitė lankus, ėmė 150eur. Gal galit pasidalinti info apie kainas? Jei ne viešai, tai būsiu dėkinga už asmenines žinutes. Gal vertėtų pasidomėti kainomis pas kitas gydytojas, kažin, ar perimtų pacientę iš kolegės? Ačiū.

abiejų lankų pakeitimas 45 eu, bet jau pusė metų kai keičia tik viršuje, mokų po 20 eu.
pirmus metus breketų aktyvacijai išleidau 300 eu. šiai (antrai nešiojimo metams) mažiau
Elektrėnai
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2016 08 17, 07:54)
esmė tame, kad praėjo tik vienuolika mėn. ir jau sumokėta du trečdaliai sumos iš 6x150eur. Aš, aišku, jos paklausiu dar apie tai, bet faktas lieka faktu, sutarties juk nėra su kainom. Dėl to ir esu nevilty sad.png

KAip suprantu, jusu breketai ligaturiniai? Mano buvo Damon, tai keite vielas tik viena karta, pradzioj sake, kad reikes du kartus, bet neprireike. As nezinau, ar esu teisi, bet, jei neklystu, ipusejus gydymui, ar i pabaiga jau reciau turetu keisti ir jum gal? Uzklauskit viska, bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 08 17, 11:09)
KAip suprantu, jusu breketai ligaturiniai? Mano buvo Damon, tai keite vielas tik viena karta, pradzioj sake, kad reikes du kartus, bet neprireike. As nezinau, ar esu teisi, bet, jei neklystu, ipusejus gydymui, ar i pabaiga jau reciau turetu keisti ir jum gal? Uzklauskit viska, bus aisku.

vielas keitė kokius triskart man. Taip, ligatūriniai. Reikės dar pakalbėti... Nors jau akivaizdu, kad pas ją apskritai kainos iš didesnių :/ reikės ieškotis pažįstamų rate kontaktų su ortodontais, spėju, mano gydymas dar 1,5m. užtruks, tai jei rasčiau, kas perims, tikriausiai pakeisčiau gydytoją sad.png
Atsakyti
Viena karta keite viela,tada mokejau 45 eur.. Po sav truko viela-pakeite nemokamai. Paskui buvau dar du kartus idejo tik spyruokle ir nieko nemokejau.. Praejo 6 men dar tik 45 eur.
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2016 08 17, 08:36)
Labutis, būsiu dėkinga, kas pasidalins patirtimi.
Jau beveik metai esu su breketais ir lankausi pas ortodontę Vilniuje. Per 11mėn. už priežiūrą sumokėjau 600eur, per tą laiką lankus keitė gal tik tris kartus... Pastarąjį kartą ant kelių krūminių uždėjo gumas (kad temptų ant skylės, nes neturiu vieno danties), ant vieno danties uždėjo plombą, kad kelti sąkandį ir šis vizitas kainavo 50eur. Nu man tai kažkoks kosmosas sad.png Kai keitė lankus, ėmė 150eur. Gal galit pasidalinti info apie kainas? Jei ne viešai, tai būsiu dėkinga už asmenines žinutes. Gal vertėtų pasidomėti kainomis pas kitas gydytojas, kažin, ar perimtų pacientę iš kolegės? Ačiū.

1 žandikaulio naujas lankas 49 eur (jeigu abu iš karto keičia - 98 eur), aktyvacija 19 eur
jeigu kažkas nulūžo/nuplyšo nieko nekainuoja, vaškas ir gumos sąkandžiui - taip pat nieko
per metus laiko sumoje sumokėta 626 eur, neįskaitant pačių breketų klijavimo
breketai ligatūriniai, ligatūros man nulūžta, gumos nuplyšta : )))
gydaus privačioj odontologijos klinikoj Kaune
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2016 08 17, 08:54)
esmė tame, kad praėjo tik vienuolika mėn. ir jau sumokėta du trečdaliai sumos iš 6x150eur. Aš, aišku, jos paklausiu dar apie tai, bet faktas lieka faktu, sutarties juk nėra su kainom. Dėl to ir esu nevilty sad.png

pas ką lankotės? Jeigu pasakė, kad 6x150 eurų, tai manau tikrai nepermokėsit. Susimokėsit kiek priklauso, o vėliau tiesiog nebereikės mokėti po kiekvieno vizito. Mokėjimo planas labai panašus į mano, galbūt pas tą pačią ortodontę lankomės.
Papildyta:
Mano breketukai jau į pabaigą. Nešioju 2metus ir 4mėn. Kitą mėnesį užrašėm nuėmimui, tad jeigu viskas gerai - paskutinis mėnuo. Na o jeigu ir ne, tai manau dar kitą jau tikrai. Esu labai patenkinta ir nekantrauju pamatyt savo dantukus be breketu.
Atsakyti
Gal kuriai is cia besilankanciu atidenginejo retinuota iltini danti? Kazin per kiek laiko ji atstato i savo vieta? Man jau pagaliau atsidare reikiamas tarpelis,tai chirurginiu budu atidengs pasislepusi ir neidygusi iltini danti,pienini istrauks,kuris beje 32 metai vis dar laikosi smile30x30.png jauciu bus ilgas daiginimo etapas,cia su dvejais metais neprasisuksiu verysad.png
Atsakyti
Labas!
na ką, pasiryžau ir aš dėtis bretetus - rugsėjo 2d. Patarė mano atveju-metalinius.
Per visą svarstymo laikotarpį aplankiau 4 ortodontus, ir tik vienas iš jų sakė kad breketai mano problemos neišspręs unsure30x30.png tai tikėkimės kad jis buvo neteisus mirksiukas.png minimum - 2 metai...Pas mane priekiniai dantys su dideliais tarpais+galiniai dantys apačioj įgriuvę...žodžiu problemos pas mane gan rimtos.
Pasiskaitinėjus jūsų pokalbius, matau kad atsiranda krūva papildomų išlaidų nešiojant breketus rolleyes.png ir laukiu labai ir nelaukiu tuo pačiu metu... cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 08 24, 12:12)
Labas!
na ką, pasiryžau ir aš dėtis bretetus - rugsėjo 2d. Patarė mano atveju-metalinius.
Per visą svarstymo laikotarpį aplankiau 4 ortodontus, ir tik vienas iš jų sakė kad breketai mano problemos neišspręs unsure30x30.png tai tikėkimės kad jis buvo neteisus mirksiukas.png minimum - 2 metai...Pas mane priekiniai dantys su dideliais tarpais+galiniai dantys apačioj įgriuvę...žodžiu problemos pas mane gan rimtos.
Pasiskaitinėjus jūsų pokalbius, matau kad atsiranda krūva papildomų išlaidų nešiojant breketus rolleyes.png  ir laukiu labai ir nelaukiu tuo pačiu metu... cool30x30.png

Sveikinu apsisprendus. Lengvos pradzios ir geru rezultatu mirksiukas.png
O kokias papildomas islaidas turim omeny?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 08 24, 14:59)
Sveikinu apsisprendus. Lengvos pradzios ir geru rezultatu  mirksiukas.png
O kokias papildomas islaidas turim omeny?

Keičia , lūžta, patemt reikia... kiek skaitau tai sumos siaubingos..o gal čia ne visiems? unsure30x30.png Žinau kad turėsiu pas ortodontą vaikščiot į mėnesį vieną kart panašiai...Kažkaip apie papildomas išlaidas orto neminėjo...o gal nutylėjo smile30x30.png

ačiū už palinkėjimą 4u.png
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 08 24, 14:25)
Keičia , lūžta, patemt reikia... kiek skaitau tai sumos siaubingos..o gal čia ne visiems? unsure30x30.png Žinau kad turėsiu pas ortodontą vaikščiot į mėnesį vieną kart panašiai...Kažkaip apie papildomas išlaidas orto neminėjo...o gal nutylėjo smile30x30.png

Aš irgi noriu palinkėt gero nešiojimo. Labai greitai tas laikas pralėks 4u.png
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 08 24, 14:25)

Tas taip, papildomai rreik moket. Issiaiskinkit is karto, kiek uz ka, kad nebutu per skaudziai paskui.
O laikas tikrai prabega greit. As pradzioj galvojau, jetau, kaip reiks iskentet... O pripranti, nebemaiso tie breketai.
Atsakyti