QUOTE(sagrarija @ 2016 08 17, 08:36)
Labutis, būsiu dėkinga, kas pasidalins patirtimi.
Jau beveik metai esu su breketais ir lankausi pas ortodontę Vilniuje. Per 11mėn. už priežiūrą sumokėjau 600eur, per tą laiką lankus keitė gal tik tris kartus... Pastarąjį kartą ant kelių krūminių uždėjo gumas (kad temptų ant skylės, nes neturiu vieno danties), ant vieno danties uždėjo plombą, kad kelti sąkandį ir šis vizitas kainavo 50eur. Nu man tai kažkoks kosmosas
Kai keitė lankus, ėmė 150eur. Gal galit pasidalinti info apie kainas? Jei ne viešai, tai būsiu dėkinga už asmenines žinutes. Gal vertėtų pasidomėti kainomis pas kitas gydytojas, kažin, ar perimtų pacientę iš kolegės? Ačiū.
Jau beveik metai esu su breketais ir lankausi pas ortodontę Vilniuje. Per 11mėn. už priežiūrą sumokėjau 600eur, per tą laiką lankus keitė gal tik tris kartus... Pastarąjį kartą ant kelių krūminių uždėjo gumas (kad temptų ant skylės, nes neturiu vieno danties), ant vieno danties uždėjo plombą, kad kelti sąkandį ir šis vizitas kainavo 50eur. Nu man tai kažkoks kosmosas

abiejų lankų pakeitimas 45 eu, bet jau pusė metų kai keičia tik viršuje, mokų po 20 eu.
pirmus metus breketų aktyvacijai išleidau 300 eu. šiai (antrai nešiojimo metams) mažiau
Elektrėnai