Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 66 tema

QUOTE(braske09 @ 2016 09 15, 07:37)
Labas 4u.gif
mergaitės, gal ir kvailas klausimas - kaip jūs išsivalot tarpdančius? biggrin.gif
na mirtis man ... su kuo tik nebandžiau, jaučiu kad to maisto prilindę tarp krūminių, na niekaip man nepavyksta išsivayt tarpdančių... unsure.gif gal yra kokia speciali priemonė? ax.gif

Man OralB super floss siulas puikiai tikdavo. Jis su tokiu pakietintu galu ir storesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 15 rugsėjo 2016 - 10:37
Čia jo galima nusipirkti vaistinėse?
Atsakyti
Sveikos merginos,
turiu klausimeli. Breketukus nesioju jau 1 metus, Pries savaite paverzinejo, o dabar ziuriu vienas breketas atsido pats, ta prasme kazkaip neuzfiksuotas. Idomu, ar nieko tokio ar kaip cia dabar?? Gal kam buvo taip? Gal paciai galima kazkaip ji uzspausti?
Atsakykit kas nors, prasau smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už atsakymus, pagelbėjot! ;)
Atsakyti
QUOTE(D. mama @ 2016 09 15, 14:03)
Sveikos merginos,
turiu klausimeli. Breketukus nesioju jau 1 metus, Pries savaite  paverzinejo, o dabar ziuriu vienas breketas atsido pats, ta prasme kazkaip neuzfiksuotas. Idomu, ar nieko tokio ar kaip cia dabar?? Gal kam buvo taip? Gal paciai galima kazkaip ji uzspausti?
Atsakykit kas nors, prasau  smile.gif

Ziurint kodel jis neuzpaustas... Man vienu atveju buvo pats atsidares, tai paspaudziau ir uzsidare. Kita karta buvo pati daktare palikus atidaryta, nes ten viela kazkokia apraizge.

braske09, Lietuvoje parduotuvese as negaliu pasakyt, kuriose yra, nes as ne Lietuvoje, bet seniau yra mineje merginos, kad perka, tai turetu buti. Internetinese parduotuvese tikrai maciau, assorti berods. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 09 15, 09:37)
Labas 4u.gif
mergaitės, gal ir kvailas klausimas - kaip jūs išsivalot tarpdančius? biggrin.gif
na mirtis man ... su kuo tik nebandžiau, jaučiu kad to maisto prilindę tarp krūminių, na niekaip man nepavyksta išsivayt tarpdančių... unsure.gif gal yra kokia speciali priemonė? ax.gif

Tarpdanciu sepeteliu, tarpdanciu siulu arba waterpicku.

QUOTE(D. mama @ 2016 09 15, 16:03)
Sveikos merginos,
turiu klausimeli. Breketukus nesioju jau 1 metus, Pries savaite  paverzinejo, o dabar ziuriu vienas breketas atsido pats, ta prasme kazkaip neuzfiksuotas. Idomu, ar nieko tokio ar kaip cia dabar?? Gal kam buvo taip? Gal paciai galima kazkaip ji uzspausti?
Atsakykit kas nors, prasau  smile.gif

Rasyk/skambyk daktarikei. Gali but, kad tycia neprikabino. Bet geriausia pasiteiraut.
Atsakyti
Dėl skausmų tai aišku, nėra labai malonu verysad.gif ir vaizdelis nelabai, ypač jei atsiranda kažkokie tarpai ar dantukai šalinami gydymo metu. Bet kažkaip visos tikimės, kad nebus veltui smile.gif ten kažkas rašė dėl amžiaus, man taip pat 30 ir tik pavasarį susidėjau. Kai nuims man bus 32. Ir šiaip plombuotų daug turiu, vyras juokavo, kad kam tos kabės, reik dėt protezus ir laiko negaišt smile.gif vakar sudėjo apatinį žandikaulį, labai skauda valgant verysad.gif o po mėnesio šalins kandį šone. Tai bus visai super, su tarpu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(apple_tree @ 2016 09 20, 11:00)
Dėl skausmų tai aišku, nėra labai malonu verysad.gif ir vaizdelis nelabai, ypač jei atsiranda kažkokie tarpai ar dantukai šalinami gydymo metu. Bet kažkaip visos tikimės, kad nebus veltui smile.gif ten kažkas rašė dėl amžiaus, man taip pat 30 ir tik pavasarį susidėjau. Kai nuims man bus 32.  Ir šiaip plombuotų daug turiu, vyras juokavo, kad kam tos kabės, reik dėt protezus ir laiko negaišt smile.gif  vakar sudėjo apatinį žandikaulį, labai skauda valgant verysad.gif o po mėnesio šalins kandį šone. Tai bus visai super, su tarpu  doh.gif

Man 31, darbe juokiasi, sako boba ant senatvės sugalvojo pabūt paaugle lotuliukas.gif bet pagalvojus, kiek dar metų kramtyti, siaubas, geriau apie 2m atnešioti "gražuolius" 4u.gif
Man eina trečia savaitė, bet su maistu sunku...jaučiu kad gerai nesukramtau maisto, ir dažnai pamaudžia man jį dėl to g.gif o ir šiaip jausmas keistas-tai vienas jautrus dantis, kitą dieną kitą maudžia...
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 09 20, 13:42)
Man 31, darbe juokiasi, sako boba ant senatvės sugalvojo pabūt paaugle lotuliukas.gif bet pagalvojus, kiek dar metų kramtyti, siaubas, geriau apie 2m atnešioti "gražuolius" 4u.gif
Man eina trečia savaitė, bet su maistu sunku...jaučiu kad gerai nesukramtau maisto, ir dažnai pamaudžia man jį dėl to g.gif o ir šiaip jausmas keistas-tai vienas jautrus dantis, kitą dieną kitą maudžia...

Slepiuosi po rudeniniais lapais, man 36 metai, o breketuota nuo kovo mėnesio lotuliukas.gif
Atsakyti
Man ramiau, nes toks vaizdas kad tikrai tokio GRAŽAUS amžiaus moteriškė-ir breketuota biggrin.gif tai aš ne viena tokia biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi 32,taip kad nesijauskit vienisos.. 4u.gif
As siandien po operacijos,operavo iltini retinuota, bandys traukti su breketais,tai vaizdas lyg puse gomurio susiuta,taip nefaina,bet galvoju apie rezultata ir kazkaip kenciu.
Atsakyti
Tikrai jus ne vienos, kokia cia dar senatve, man 35m buvo, kai uzdejo breketus. Niekada nevelu. 4u.gif
Atsakyti