Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 66 tema

Sveikutes. Susidejau ir as metalinius breketus pas p. Sarva rugpjucio 25d. Ale dar tik savaitele prabego, o matau, kad labiausiai issikises 2-as jau pasilygino 😮 Tik pastebejau, kad dantys taip ziauriai pagelto! Nebuvo ypatingai balti, bet dabar kosmaras. Apatiniu zandikaulio be breketu atrodo it balti perliukai pries virsutinius :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vrum-vrum: 03 rugsėjo 2016 - 19:03
QUOTE(vrum-vrum @ 2016 09 03, 19:03)
Sveikutes.  Susidejau ir as metalinius breketus pas p. Sarva rugpjucio 25d. Ale dar tik savaitele prabego,  o matau, kad labiausiai issikises 2-as jau pasilygino 😮 Tik pastebejau, kad dantys taip ziauriai pagelto!  Nebuvo ypatingai balti, bet dabar kosmaras. Apatiniu zandikaulio be breketu atrodo it balti perliukai pries virsutinius :)

pagelto ne dantys o klijai.
Atsakyti
QUOTE(Aistik @ 2016 08 24, 15:53)
Aš irgi noriu palinkėt gero nešiojimo. Labai greitai tas laikas pralėks  4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(vrum-vrum @ 2016 09 03, 19:03)
Sveikutes.  Susidejau ir as metalinius breketus pas p. Sarva rugpjucio 25d. Ale dar tik savaitele prabego,  o matau, kad labiausiai issikises 2-as jau pasilygino 😮 Tik pastebejau, kad dantys taip ziauriai pagelto!  Nebuvo ypatingai balti, bet dabar kosmaras. Apatiniu zandikaulio be breketu atrodo it balti perliukai pries virsutinius :)

būsim panašiai pradėję gydymą rolleyes.gif

Labas, uždėjo man 02 dieną pagaliau breketus. Jausmas keistas cool.gif nervuoja kad kai valgai kramtyt normaliai negali, atrodo viską skauda. Pirma para buvo ne kokia, o dabar matyt baigiu priprast...Vieniems atrodo gražu-kaip papuošalas, kiti reiškia užuojautą lotuliukas.gif kiti juokauja, kad ant senatvės (man 31 m) sugalvojo gi dantis pasigąžint...Bet manęs dar laukia grožis - dės ir ant apatinio žandikaulio, va tada tai jaučiu tragiškai atrodysiu doh.gif
Beja, su gydytoja aptarėm: paveržimas 15 eur, lanko keitimas 50 eur.
Siūlė dėl spalvotus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! as irgi svajoju apie grazia sypsena, ir gan ilga laika mastau apie breketus. Siandien jau uzsiregistravau pirmai konsultacijai - taciau ji tik bus lapkricio 2d. Reikes bandyti pas kitus nueiti gal greiciau bus.
Siaip dantys mano nera labai kreivi, tik su priekiniais problema, pirmasis is 2 siek tiek pasislinkes i prieki, ir problema su iltiniais, truputeli issikise. Kiek zinau sakandis teisingas. Idomu kiek laiko man o gydymas truks kai nera didele problema...?

Ir nezinau ka daryti, ar laukti iki lapkricio 2 tik konsultacijos ar eiti jau iskart rauti protinius dantys. Nes 2 yra islinde? o gal tik uzsiregistruoti pas chirurga tai savaitei kai eisiu pas ortodonte?
nes per tiek laiko tai sugitu mano zaizdos po rovimo... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 09 05, 16:57)
Sveikos! as irgi svajoju apie grazia sypsena, ir gan ilga laika mastau apie breketus. Siandien jau uzsiregistravau pirmai konsultacijai - taciau ji tik bus lapkricio 2d. Reikes bandyti pas kitus nueiti gal greiciau bus.
Siaip dantys mano nera labai kreivi, tik su priekiniais problema, pirmasis is 2 siek tiek pasislinkes i prieki, ir problema su iltiniais, truputeli issikise. Kiek zinau sakandis teisingas. Idomu kiek laiko man o gydymas truks kai nera didele problema...?

Ir nezinau ka daryti, ar laukti iki lapkricio 2 tik konsultacijos ar eiti jau iskart rauti protinius dantys. Nes 2 yra islinde? o gal tik uzsiregistruoti pas chirurga tai savaitei kai eisiu pas ortodonte?
nes per tiek laiko tai sugitu mano zaizdos po rovimo... :g:  :g:

Per pirmą konsultaciją breketų jums niekas nedės vis tiek smile.gif Jei sutarsite dėti breketus, tai vizitą vėl paskirs po mėnesio ar kiek, tai spėsit ir išsirauti, ir sugyti, jei bus poreikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 09 05, 16:57)
nes per tiek laiko tai sugitu mano zaizdos po rovimo... :g:  :g:

Per primąją konsultaciją su ortodontu viską aptarėm - ką reikia išsirauti - man irgi reikėjo traukt vienas protinis, ką reikėjo sugydyt, ir tik viską susitvarkius - per antrąjį susitikimą uždėjo breketus smile.gif
Atsakyti
As jau daugiau nei 6 men breketuota,bet tik virsuje. Jau noriu,kad greiciau nuimtu. Pas mane dar tas iltinis virsuje pieninukas,tai atidare dideli tarpa,centras nuvaziavo i sona,men gale tik prades daiginima neidygusio iltinio,tai nzn kaip su ta skyle dar tiek laiko buti unsure.gif vakar arba perpute,arba siaip kazkas nuo breketu,bet viena puse taip sukilo,kad nei valgyti,o skausmelis... unsure.gif
Jei nepavyks daiginimas,isoperuos ir des implanta
Jei pavyks des apacia.
Nu jei taip skaudetu kasdien kaip siandien,turbut pati nusilupciau as juos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sky-blue eyes: 07 rugsėjo 2016 - 14:18
QUOTE(sky-blue eyes @ 2016 09 07, 15:16)
As jau daugiau nei 6 men breketuota,bet tik virsuje. Jau noriu,kad greiciau nuimtu. Pas mane dar tas iltinis virsuje pieninukas,tai atidare dideli tarpa,centras nuvaziavo i sona,men gale tik prades daiginima neidygusio iltinio,tai nzn kaip su ta skyle dar tiek laiko buti  unsure.gif vakar arba perpute,arba siaip kazkas nuo breketu,bet viena puse taip sukilo,kad nei valgyti,o skausmelis...  unsure.gif
Jei nepavyks daiginimas,isoperuos ir des implanta
Jei pavyks des apacia.
Nu jei taip skaudetu kasdien kaip siandien,turbut pati nusilupciau as juos verysad.gif

visada būna tokių akimirkų ir turbūt visoms, kad pagalvojam ir kam to reikėjo... pas mane irgi buvo ir skausmų ir nepatogumų, bet finale pažiūri ir pagalvoji "Kaip gražu" smile.gif
jai neramu paskambinkit į klinika pasiklauskit gal kokio nimisil galima ir nuo uždegimo ir nuo skausmo būtu. o dėl tų kreivumų, dantų nebuvimo tai turbūt mes pačios daugiau matom nei kiti. manau žmones supranta, kad vyksta gydymas ir jai yra tarpas, tai ne šiaip sau ir tai laikina.
kantrybės, nepasiduokit blogai nuotaikai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimėlį gal kiek kvailą biggrin.gif Nors viršuj breketam spalį 2 metai, o apačiai 1,5 metų... bet tik vakar pirmą kart uždėjo elastikus, ir davė maišelį jų, parodė kaip užsidėt ir t.t, nešiot liepė 24/7 kad greičiau efektą pasiekt.
bet klausimas būtų kaip dažnai tas gumas keisti reikia? nes man to nepasakė arba aš neišgirdau biggrin.gif
Ačiū iš anksto už atsakymus ;)
Atsakyti
QUOTE(Aurumme @ 2016 09 14, 11:45)
Sveikos, turiu klausimėlį gal kiek kvailą biggrin.gif Nors viršuj breketam spalį 2 metai, o apačiai 1,5 metų... bet tik vakar pirmą kart uždėjo elastikus, ir davė maišelį jų, parodė kaip užsidėt ir t.t, nešiot liepė 24/7 kad greičiau efektą pasiekt.
bet klausimas būtų kaip dažnai tas gumas keisti reikia? nes man to nepasakė arba aš neišgirdau biggrin.gif

Man reikejo keisti karta per para, tai as vakarais keisdavau. Bet veliau pradejau ir rytais keist, nes jauciau, kad prasitampo ta gumyte. Nezinau, ar gerai dariau, kad savivaliavau, bet man rodos greiciau reultatas pasimate, kai ryte/vakare keisdavau.
Atsakyti
QUOTE(Aurumme @ 2016 09 14, 13:45)

Siaip ryte i vakare keisdavau. Nors ziuredavau kiek jos issitampydavo.
Atsakyti
Labas 4u.gif
mergaitės, gal ir kvailas klausimas - kaip jūs išsivalot tarpdančius? biggrin.gif
na mirtis man ... su kuo tik nebandžiau, jaučiu kad to maisto prilindę tarp krūminių, na niekaip man nepavyksta išsivayt tarpdančių... unsure.gif gal yra kokia speciali priemonė? ax.gif
Atsakyti