Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko žmona

QUOTE(xxkamane @ 2015 08 07, 07:56)
o man keista, kad tokia valdinga moteris su vaiku is namu PATI ISEJO uzuot pasak autoriaus toki "minksta' vyra isvariusi? g.gif
oi kazkas cia prisidirbes yra kazko  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tikrai nesako jis visos teisybės. O gal net ir kokią priklausomybę nutyli (bet čia tik spėlionė) Jis SM ieškojo užtarimo sau. Ir tas pasakymas „sake, bet tik po 1 kartą" truputį įnešė abejonių jo atvirumu. Prasitarė, o aiškiau ir nepasako, nes nepalanku. Man susidarė nuomonė, kad ta moteris jam TIKRAI sake, ko nori iš jo, tik jam geriau buvo negirdėt ir toliau gyvent be rūpesčių.
Atsakyti
Kaip galima SM ieskoti uztarimo blink.gif . Jau jeigu ieskotu uztarimo - tai ne sm forume, kur didele dalis moteru nusivylusiu bendrauja.
Man tai aiskiai matosi, kad zmogui negera ir yra pasimetes, nes tik jis zino, ko jo moteris nori. Trp kvaila klausti ko mes moterys norim, nes kiekvienos norai kitokie...
Ko nori moterys biggrin.gif :
kad vyras butu vyriskas, protingas, istikimas, myletu tik ja ir vaikus, padetu namuose, kartais gamintu romantiska vakariene, kviestu i restoranus, organizuotu sventes, poilsi, butu demesingas, moketu isklausyti ir kalbetis, butu tvarkingas, be zalingu iprociu, dovanotu geles ir dovanas ir galima vardinti ir vardinti biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 08 07, 11:45)
kad vyras butu vyriskas, protingas, istikimas, myletu tik ja ir vaikus, padetu namuose, kartais gamintu romantiska vakariene, kviestu i restoranus, organizuotu sventes, poilsi, butu demesingas, moketu isklausyti ir kalbetis, butu tvarkingas, be zalingu iprociu, dovanotu geles ir dovanas ir galima vardinti ir vardinti biggrin.gif ...

ne ne, šventes ir poilsį aš noriu organizuot tongue.gif biggrin.gif tiesa, vieną poilsį suorganizavo vyras, tai taip keista man kažkaip, tikiuosi, kad siurprizų nebus cool.gif ir visaks bus gerai ax.gif
Atsakyti
Šeimoje per laiką nusistovi tam tikri vaidmenys. Jei moteris šoko ant arklio ir pasakė "aš būsiu vadas", tai ji ir privalo būti vadas iki galo. Deja, bet dažnai moterys nori būti ir vadais, ir trapiomis lėlėmis - vieną dieną vienaip, kitą dieną kitaip. Šeimoje galioja visos tos pačios taisyklės kaip ir visose kitose gyvenimo srityse - jei tu tempi, tau ir krauna. Dalinkis atsakomybe, nes kai vieną dieną atsakomybė nusibos ar taps per sunki, tavo partneris/partnerė išties nustebs - kas čia dabar nutiko?????
Žmona "vadas" išėjo pas kitą vyrą, bet jau kaip viena forumietė taikliai pastebėjo - vyrą pakeitė, bet kažin ar pakeitė situaciją.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 08 07, 07:50)
Tai nabagas reiskias  biggrin.gif .

Normalu pagal mane palikti nemylima vyra. Bet taip nebuna, kad per sekunde susisviecia jog nemyli. Viskas vyksta palaipsniui, bet jei kazkas santykiuose netenkina - galima ir pasakyti, o ne rodant, kad viskas gerai viena diena paimti ir iteikti laiska, kad moterim nesijaucia. Man tas moters tylejimas tiek metu atrodo nenormalu.

O gal jinai sakė, autorius neneigis, kad sakė , anot jo "po kartą". Negi reikia kasdien ėst, kad suprastų, jog šeimoje vyras turi būti kampų laikytojas. Bet jam greičiausiai patogu buvo 'tik padėti". Neišeina nei vyrai, nei moterys taip staiga. Iki to "staiga" einama nevienerius metus ž nemylima, negerbiama, negirdima, nekalbama, neužjaučiama ir t.t. Einama tol, kol vienam trūksta kantrybė ir išeina. Santykius reikia rtaisyti ir puoselėti ne tada, kai jau jie baigiasi, bet kiekvieną dieną
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 08 07, 12:00)
Šeimoje per laiką nusistovi tam tikri vaidmenys. Jei moteris šoko ant arklio ir pasakė "aš būsiu vadas", tai ji ir privalo būti vadas iki galo. Deja, bet dažnai moterys nori būti ir vadais, ir trapiomis lėlėmis - vieną dieną vienaip, kitą dieną kitaip. Šeimoje galioja visos tos pačios taisyklės kaip ir visose kitose gyvenimo srityse - jei tu tempi, tau ir krauna. Dalinkis atsakomybe, nes kai vieną dieną atsakomybė nusibos ar taps per sunki, tavo partneris/partnerė išties nustebs - kas čia dabar nutiko?????
Žmona "vadas" išėjo pas kitą vyrą, bet jau kaip viena forumietė taikliai pastebėjo - vyrą pakeitė, bet kažin ar pakeitė situaciją.

Pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Autoriaus rašymo stilius klaikus. Net nesinori gilintis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 07, 11:50)
ne ne, šventes ir poilsį aš noriu organizuot tongue.gif  biggrin.gif tiesa, vieną poilsį suorganizavo vyras, tai taip keista man kažkaip, tikiuosi, kad siurprizų nebus cool.gif ir visaks bus gerai ax.gif

nu taigi ir paskutiniam asilui aisku, kad po zodziais sventes ir poilsi organizuoti slypi prasme - sventes ir poilsi organizuoti atspejant mano norus ir pageidavimus, taip kaip man patiktu.
Atsakyti
O kokia Jūsų nuomonė gyventi dėl vaikų - nes pastaruoju metu populiarėja skyrybos užauginus vaikus - ale gyventi sau ir kaip norisi o ne derintis prie antros pusės.
Atsakyti
QUOTE(Laimis Pranciskus @ 2015 08 20, 16:26)
O kokia Jūsų nuomonė gyventi dėl vaikų - nes pastaruoju metu populiarėja skyrybos užauginus vaikus - ale gyventi sau ir kaip norisi o ne derintis prie antros pusės.

Mieli, suauge zmones, baikim manipuliuoti vaikais..., tai dar viena musu zmogiskoji silpnybe kazkuo prisidengti blush2.gif Jei gyvendami kartu pradedame nesusikalbeti, tai signalas skirtis graziuoju...gaila ne visuomet taip iseina doh.gif
Atsakyti
[quote=niccoo,2015 08 05, 22:18]Teisybes visame tame yra,bet juk metai praleisti kartu taip sau nedingsta.Didziausia musu problems buvo tame,kad nekalbejom apie tai jei buciau zinojes ,kad mano elgesys gali mus isskirti niekada nebuciau leides iki sito nusiristi. [/quote]

Na nesuprantu kodel taip yra. Vyras nieko nedaro, kol zmona galu gale iseina. O tada staiga praregi ir gailisi. Rupintis reikia visada, o ne tada kai jau per velu.
Jus dabar gailites saves, sakote suduzo sirdis. O ar pagalvojote, kiek reikejo drasos ir ryzto jusu zmonai?

Papildyta:
Arba panizo arba su galva ne taip. Nes yra dukte 5-iu metu, ir jei moteriskei susviecia, kad vyras puodo neisplove ar nenupirko pamperso, kad pasakyt, jog nesijaucia moterim po 12-ikos metu santuokos... blush2.gif Gyveni kartu metus, du, gali kartoti kas negeraio, kas nepatinka. Arba prisitaikai arba iseini per pirmus metrus jei kazkas netenkina. O dabar po 12--os poinia sumaste, kad nemotera yra g.gif . Man keista.
Autoriu - neverkslemk, tegu eina, reiskiass nemoka kalbet ar ant kitu patreauke. Buk vyras, paleisk ir savo verte kelk. Daugiau patarti nieko negalima. Cia normaliun komentu mazai sulauksi, nes jei viskas seimoj ir su vaikais gerai - tai neleis laisvalaikio SM...
[/quote]

Nieko cia keisto, jei jam buvo sakoma, bet buvo dzin. Jei jis nemate ir negirdejo, nes taip buvo patogu. Gaila, kad susiprato per velai. Moteriai visada reikia silumos. Jei namuose ji tampa tik apdulkejusiu baldu, kam tada kankintis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TejaLeja: 09 rugsėjo 2015 - 23:22
Neskaičiau visos temos,bet man rodos autorius nėra tvirtas vyrą,perdaug moteriskas, o moterims patinka vyriškį vyrai - drąsus,ryžtingi, žinantys kaip elgtis visose situacijose, padedantys moteriai emociskai, kai jai sunku... Autorius gal ir nėra blogas,padededavo namus tvarkyti rašo,bet matyt yra bailus ir vengia atsakomybės,delto zmona ir turejo vadovauti ir delto ji pavargo... Autoriui reiktų paskaityti psichologines knygas,kad įprastų kokie vyrai patinka moterims. Tuomet gal jam pasisektu naujus santykius kuriant. Aš irgi palikau viena moteriška vyrą ir dabar turiu vyriška... Tai nereiskia,kad aš jm tarnaite... Priešingai,mažai namuose ką bedarau,bet emociskai jis ane remia. Padeda me priimti reikiamą sprendima,kai esu pasimetusi. Nuramina. Ir man su juo saugu, žinau, kad jei bus kažkokiu sunkumų jis juos ispres už mane ar bent jau padės kuo tik galės.
Atsakyti
QUOTE(niccoo @ 2015 08 05, 19:47)
Sveikutes !!! Tiesa pasakius net nezinau ,kodel cia rasau gal del to,kad noriu suzinoti tiesiog moters nuomones.Neseniai tik keleta savaiciu atgal mane paliko zmona.kartu buvom 12 metu .paliko mane ji ne del kito, ne del to ,kad buciau alkoholikas ar dar blogiau muses ja,bet del to, kad esu silpnas savo valia !!! ji visad buvo stipri visad valde visus kampus ir man taip rodesi ,kad taip ir turi buti.gal tiesiog man tai buvo patogu nezinau .Namie as padedavau kiek man atrode yra gana daug ir namus sutvarkydavau ir valgyt kartais padarydavau ir vaika priziuredavau. taciau neseniai pajutau kad kaskas negerai ji atsalo.Pajutau kad nera is jos puse to dziaugsmo kai grysti is darbo, nera jokiu emociju kai tau kaskas nutinka, tik pilkas veidas.lovoi reikalai tarsi viskas vyktu prievarta.ir viena diena gryzus is darbo ji man padave laiska kuriame ji aiskiai isdeste,kad pavargo apsimetineti.meiles nebera.Meile isgaravo del to kad tiesiog neleidau jei pasijusti moterim nes visos namu problemos buvo uzkraunamos jai. Maldavau jos leisti kaska pakisti iras tkrai bandziau bet tiesiog man ji nedave laiko.kai meiles nera sunku apsimetineti kad viskas gerai as ta supantu.ir dabar as vienas myliu be galo ja bet pakeisti sia akimirka jos suakmenejusia sirdi nebegaliu.o svarbiausia kad ji man net neleidzia yrodyt kad galiu kaska pakeist.tad ka man belieka daryt vistik megint yrodinet kad galiu but vyras ir prisiimt atsakomybe sau ar tai jau beviltiska nes jos sirdis jau uzdaryta aklinai.blogiausia kad turim dukra penkiamete kuri myli beproto mus abu ir jai skaudziausia visa tai matyt.aciu jai kad ji man leidzia ja matyt tik ji man ir beliko nes daugiau nebeturiu nieko svetimoi sali sad.gif

smile.gif kazin ar imanoma zmogui pasikeisti? g.gif
Jei norit kazka padaryti, tai darykit, moteris turinti bendra jusu vaika labai retai neatsilieps i jusu tikras pastangas. Bet tam turit kazka labai jau kardinaliai pakeisti, sugebesit? ir neklausineti kitu patarimu, viena isejo, tai ieksot kitu, kad duotu komandas?
Geriausia,kad turit dukra, dziaukites ja....o tai jei neleistu su ja matytis ir nesimatytumet? doh.gif
Atsakyti