Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko žmona

QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 08 06, 18:07)
Už santykių modelį atsakingi abu: tiek vyras, tiek moteris, tad iš esmės neteisinga sakyti "oi, čia vyras nevyriškas, vargšė moteris".

Čia moteris visai ne vargšė jei turėjo stiprybės palikti. Vargšės tos, kurios metų metais kenčia kol visai nusistekena ir neturi drąsos ką nors keisti.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 06, 18:29)
Čia moteris visai ne vargšė jei turėjo stiprybės palikti. Vargšės tos, kurios metų metais kenčia kol visai nusistekena ir neturi drąsos ką nors keisti.

Tai jei pakeiti vyrą, visai nereiškia, kad pakeiti situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 06, 18:05)
Pamatė moteris kokie vyrai užsieniečiai ir paliko svo Vingių Joną. Tokie jau mūsų mentaliteto vyrai užaugę postkomunistinėje visuomenėje. Linkiu tai moteriai dideliausios sėkmės ir sutikt žmogų, su kuriuom spindės ir pražįs kaip moteris.

O prie ko cia postkomunistine visuomene blink.gif ? Ar dabartinej visuomenei tokie iskryperliai kaip gejai ir lesbi ar grupinis yra geriau? Ar pati labai busit patenkinta, kai tamstos vyras ateis ir pasakys, ''kad zinai, gyvenau su tavim 20-imt metu, o tu man pabodai, nes va intere ar per tv va kokie nabagai sexy pupyciu susiranda?'' Ir pofik 12-ias metu jausmus, santuoka, vaikus, pasisviete pagal menulio faze ir iseini... thumbup.gif doh.gif .
...Nes buvai nebyle ir negalejai pasakyti kas yra negeraiB) .
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 06, 18:29)

Arba panizo arba su galva ne taip. Nes yra dukte 5-iu metu, ir jei moteriskei susviecia, kad vyras puodo neisplove ar nenupirko pamperso, kad pasakyt, jog nesijaucia moterim po 12-ikos metu santuokos... blush2.gif Gyveni kartu metus, du, gali kartoti kas negeraio, kas nepatinka. Arba prisitaikai arba iseini per pirmus metrus jei kazkas netenkina. O dabar po 12--os poinia sumaste, kad nemotera yra g.gif . Man keista.
Autoriu - neverkslemk, tegu eina, reiskiass nemoka kalbet ar ant kitu patreauke. Buk vyras, paleisk ir savo verte kelk. Daugiau patarti nieko negalima. Cia normaliun komentu mazai sulauksi, nes jei viskas seimoj ir su vaikais gerai - tai neleis laisvalaikio SM...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 06 rugpjūčio 2015 - 20:16
QUOTE(cambala @ 2015 08 06, 20:26)
O prie ko cia postkomunistine visuomene blink.gif ? Ar dabartinej visuomenei tokie iskryperliai kaip gejai ir lesbi ar grupinis yra geriau? Ar pati labai busit patenkinta, kai tamstos vyras ateis ir pasakys, ''kad zinai, gyvenau su tavim 20-imt metu, o tu man pabodai, nes va intere ar per tv va kokie nabagai sexy pupyciu susiranda?'' Ir pofik 12-ias  metu jausmus, santuoka, vaikus, pasisviete pagal menulio faze ir iseini... thumbup.gif  doh.gif .

Maniškis būtent taip ir padarė, tik ne po 20 metų o 18 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2015 08 06, 20:26)
Arba panizo arba su galva ne taip.

g.gif Nesuprantu kas pagal jus nenormalaus palikt nemylimą vyrą g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 06, 23:21)
Maniškis būtent taip ir padarė, tik ne po 20 metų o 18  biggrin.gif
Papildyta:

g.gif Nesuprantu kas pagal jus nenormalaus palikt nemylimą vyrą  g.gif  biggrin.gif

Tai nabagas reiskias biggrin.gif .

Normalu pagal mane palikti nemylima vyra. Bet taip nebuna, kad per sekunde susisviecia jog nemyli. Viskas vyksta palaipsniui, bet jei kazkas santykiuose netenkina - galima ir pasakyti, o ne rodant, kad viskas gerai viena diena paimti ir iteikti laiska, kad moterim nesijaucia. Man tas moters tylejimas tiek metu atrodo nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(niccoo @ 2015 08 06, 16:48)
Pasirodo tai ,kad smerkiamas esu visu taciau keisciausia jog niekam net neidomu ar istikro esu jau toks blogas zmogus.klaidu daro visi is ju IR mokomes Mano atveju skaudziausia pamoka IR ji isliks visam gyvenimui.Tebunie taip kaip sakot nevertas gal esu atleidimo,bet nevertas paniekos.Man liko Dar dukra del Jos IR atsistosiu ant koju kad galeciau bent Jos akyse buti geras Tetis.Aciu visiems uz nuomones.

o kas cia tave smerkia ir uz ka? blink.gif apie kokia panieka tu sneki? ar tu tikejaisi, kad visi puls taves gailetis ir aiskinti kokia zmona sterva cray.gif
tikrai ne biggrin.gif schmoll.gif
o uz ka tau reikia atleisti kai tu buvai toks geras tik zmona perkrauta darbais?
atsistosi ant koju? unsure.gif pala tai, kad tu ir parpuoles kiek supratau is tavo pasakojimo nebuvai ar vis tik buvai? g.gif

oi kazkas cia nedapasakota, nedasakyta, laaabai daug klaustuku ir nutylejimu smile.gif
Atsakyti
Kiek cia teisybes sioj temoj tai irgi neaisku, bet raso jog zmona valdinga ir megsta komanduot, o va vyras toks nevykelis jam sake po viena karta, o jis negirdejo biggrin.gif .
Man toks seimos modelis primine tevu seimos draugus:ten moteris irgi vadovavo, komandavo, vyras toks taikstesi ir gyveno del seimos vaiku. Paskui moteriskei pabodo toks vyras, ji isvare ji is namu doh.gif . Na kaip ir standartine situacija, galima butu pasakyti vienas kitam netiko... Po kiek laiko moteris susirado kita vyra, komanduotoja kaip ir ji pati, tai po keliu metu moteriske taip pasikeite, kad atsidure vos ne pirmojo vyro vietoj. Vaikai namus greiciau paliko, o ji tyli, paklusni moteryte paliko, nesdavo vyrui ant padekliuko garuojancius pietus prie stalo ir visus tildydavo''tyliau...maniskis romana raso...''
Papildyta:
QUOTE(niccoo @ 2015 08 06, 16:48)
Pasirodo tai ,kad smerkiamas esu visu taciau keisciausia jog niekam net neidomu ar istikro esu jau toks blogas zmogus.klaidu daro visi is ju IR mokomes Mano atveju skaudziausia pamoka IR ji isliks visam gyvenimui.Tebunie taip kaip sakot nevertas gal esu atleidimo,bet nevertas paniekos.Man liko Dar dukra del Jos IR atsistosiu ant koju kad galeciau bent Jos akyse buti geras Tetis.Aciu visiems uz nuomones.

Gal galit aiskiau parasyti kokias klaidas darete? Na bent jau kelis pavyzdzius.
O tai dabar tik verkiate turbut uz kompo sededamas ir nelabai kazka patart galima tik tiek informacijos turint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 rugpjūčio 2015 - 07:11
QUOTE(cambala @ 2015 08 07, 07:50)
Tai nabagas reiskias  biggrin.gif .

Normalu pagal mane palikti nemylima vyra. Bet taip nebuna, kad per sekunde susisviecia jog nemyli. Viskas vyksta palaipsniui, bet jei kazkas santykiuose netenkina - galima ir pasakyti, o ne rodant, kad viskas gerai viena diena paimti ir iteikti laiska, kad moterim nesijaucia. Man tas moters tylejimas tiek metu atrodo nenormalu.

Nebūtinai jis nuoširdžiai viską pasakė. Gal labai daug ką nutylėjo.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2015 08 07, 08:10)
Kiek cia teisybes sioj temoj tai irgi neaisku, bet raso jog zmona valdinga ir megsta komanduot, o va vyras toks nevykelis jam sake po viena karta, o jis negirdejo biggrin.gif .
Man toks seimos modelis primine tevu seimos draugus:ten moteris irgi vadovavo, komandavo, vyras toks taikstesi ir gyveno del seimos vaiku. Paskui moteriskei pabodo toks vyras, ji isvare ji is namu doh.gif . Na kaip ir standartine situacija, galima butu pasakyti vienas kitam netiko... Po kiek laiko moteris susirado kita vyra, komanduotoja kaip ir ji pati, tai po keliu metu moteriske taip pasikeite, kad atsidure vos ne pirmojo vyro vietoj. Vaikai namus greiciau paliko, o ji tyli, paklusni moteryte paliko, nesdavo vyrui ant padekliuko garuojancius pietus prie stalo ir visus tildydavo''tyliau...maniskis romana raso...''

Bet gal jai taip geriau? Vistiek gal jaučiasi už vyro kaip už mūro?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 07, 07:36)
Nebūtinai jis nuoširdžiai viską pasakė. Gal labai daug ką nutylėjo.
Papildyta:

[b]Bet gal jai taip geriau? Vistiek gal jaučiasi už vyro kaip už mūro?[/b 

Turbut kad ne viska, jauciu sedi antra vakara ir verkia vienas, nieko konkretaus. Bet gal dar parasys..

Gal, nezinau, nelabai jau ten sake geriau ar ne, bet kad laksto kaip tarnaite ir sypsena dingus ir pati susirzus - tai faktas. O be to jos metuose kito ieskotis nelabai jau lengva butu, normalus vyrai su savom normaliom moterim gyvena, o kokie alkaseliai ar nesveiki - kam reikalingi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 rugpjūčio 2015 - 07:47
o man keista, kad tokia valdinga moteris su vaiku is namu PATI ISEJO uzuot pasak autoriaus toki "minksta' vyra isvariusi? g.gif
oi kazkas cia prisidirbes yra kazko biggrin.gif
Atsakyti
[quote=niccoo,2015 08 05, 19:47]bet del to, kad esu silpnas savo valia !!! ji visad buvo stipri visad valde visus kampus ir man taip rodesi ,kad taip ir turi buti.gal tiesiog man tai buvo patogu nezinau .Namie as padedavau kiek man atrode yra gana daug ir namus sutvarkydavau ir valgyt kartais padarydavau ir vaika priziuredavau

Na autorius gyveno kaip gyveno, pats ka raso, kad gal jam taip patogu buvo - pasimetes dabar zmogus ir dar turbut laiske ji itikino...
Bet 12-ka metu nesakyti kad kazkas nepatinka ar po 12-os metu suprasti kad silpnavalis g.gif . Jei buvo silpnavalis - tai ir pradzioj gyvenimo toks buvo, turbut ne valioj esme.
Atsakyti
[quote=cambala,2015 08 07, 09:25]
[quote=niccoo,2015 08 05, 19:47]bet del to, kad esu silpnas savo valia !!! ji visad buvo stipri visad valde visus kampus ir man taip rodesi ,kad taip ir turi buti.gal tiesiog man tai buvo patogu nezinau .Namie as padedavau kiek man atrode yra gana daug ir namus sutvarkydavau ir valgyt kartais padarydavau ir vaika priziuredavau
Na autorius gyveno kaip gyveno, pats ka raso, kad gal jam taip patogu buvo - pasimetes dabar zmogus ir dar turbut laiske ji itikino...
Bet 12-ka metu nesakyti kad kazkas nepatinka ar po 12-os metu suprasti kad silpnavalis g.gif . Jei buvo silpnavalis - tai ir pradzioj gyvenimo toks buvo, turbut ne valioj esme.
[/quote]
Neaišku kiek jiems metų. Jei susitiko nuo dvidešimties, tai dar neturėjo tokios patirties, supratimo abu. Mergina gal aklai įsimylėjo, atrodė geras. Gal dar vėliau kas nors sakė, kad vyrai vėliau bręsta, dar subręs, suvyriškės ir pan. O jei dabar kokie 30-32 metai, tai pats laikas bėgti, nes kuo vėliau, tuo sunkiau bus naują, geresnį surasti.
Atsakyti