Gal kas mėginote šarmintis organizmą, ar pajutote pagerėjimą?
QUOTE(Puk @ 2016 02 23, 06:51)
Gal kas mėginote šarmintis organizmą, ar pajutote pagerėjimą?
gėriau Borjomi mėnesį kasdien, nieko nepjaučiau. Manau reikėtų atsisakyti cukraus, bet neikaip negaliu. Galėjau atsisakyti bulkos ir sausainių, nu šokolado ir džiovintų vaisių su medum niekaip.
QUOTE(ajd @ 2016 02 25, 12:30)
gėriau Borjomi mėnesį kasdien, nieko nepjaučiau. Manau reikėtų atsisakyti cukraus, bet neikaip negaliu. Galėjau atsisakyti bulkos ir sausainių, nu šokolado ir džiovintų vaisių su medum niekaip.
Kiek žinau, neužrūgština organizmo vanduo ir degtinė. Visi kiti skysčiai užrūgština, o jei gerimai su gazu ir dar plastikiniam butelyje,tai išviso nuodas.
QUOTE(ajd @ 2016 02 25, 12:30)
Na vien mineraliniu organizmo nenušarminsi

Vyras jau ,,šarminamas" , pagerėjimas akivaizdus, psoriazė traukiasi

QUOTE(ajd @ 2016 02 22, 14:29)
Aš buvau nusipirkusi hialurono ampules reiš 3 metus, į raumenis susileidau.iki 200 lt kainavo. Bet nepastebėjau poveikio. Skaitinėjau forumuose apie hialurono injekcijas į sąnarį, bet irgi vienam padeda kitam ne.
As maniau, kad leidzia tik i pazeista sanari, o ne i raumenis

QUOTE(Puk @ 2016 02 26, 22:10)
Na vien mineraliniu organizmo nenušarminsi
Šarminė dieta plius šarminantys mineralai - kalcis, magnis cinkas, kalis, (geriausia citratų pavidalu) Labai geras papildas Bio kalcis, kalis, magnis, kalis. Kad ir soda nugesinta, nes tai natris. Daug citrusinių, nes turi citratų. Medus šarmina, jo atsisakyti nereikia, tik vaisiai kiek žinau džiovinti tai šarmina datulės, razinos net labai.
bet keliai dar vis pilni skysčių, čia turbūt reikės daugiau laiko
Jam psoriazinis artritas. Gal kas žinote kokių būdų kaip greičiau skysčius pašalinti nuo sanarių 

Kaip sakoma,greitai tik triušiai daro

Reiketų pagerti kokių nors šlapimą varančių arbatų, kad ir saldymedzio:
http://www.manosveik...ycyrrhiza-radix
Vartoti kas kart skirtingas ir verta žinoti,kad su skysčiais iš organizmo pašalinami vandenyje tirpstantys mikroelementai.
QUOTE(Liepa B. @ 2016 02 28, 14:10)
Geras patarimas

sveikos!
ar naudojat kas augalus imunobiliatorius? jei taip, kokius ir ar jauciate poveiki koki? nors prie tokiu ligu skaiciau, kad rizikinga ?
ar naudojat kas augalus imunobiliatorius? jei taip, kokius ir ar jauciate poveiki koki? nors prie tokiu ligu skaiciau, kad rizikinga ?

QUOTE(Liepa B. @ 2016 02 28, 14:10)
Kaip sakoma,greitai tik triušiai daro
Vartoti kas kart skirtingas ir verta žinoti,kad su skysčiais iš organizmo pašalinami vandenyje tirpstantys mikroelementai.

Ilgai vartojau saldynmedi, paskyre Balvociute. Jokio slapimo varancio poveikio nejauciau. Visiskai.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 29, 15:10)
Ilgai vartojau saldynmedi, paskyre Balvociute. Jokio slapimo varancio poveikio nejauciau. Visiskai.
Aplamai slapima varancias arbatas reik vartoti lb atsargiai.
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 29, 15:13)
Papildyta:
Papildyta:
o jums kur nors tinimai buvo, ar nesijautė poveikio tik dėlto,kad nebėgiojot dažnai i wc ?
QUOTE(Liepa B. @ 2016 02 29, 18:09)
o jums kur nors tinimai buvo, ar nesijautė poveikio tik dėlto,kad nebėgiojot dažnai i wc ?
Jokiu tynimu nebuvo. Man skyre del chronisku bronchitu.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 29, 18:15)
Kiek esu gerusi vaistazoliu , niekad daugiau nesislapinau. Mane kava daugiau veikia.

QUOTE(maskatukas @ 2016 02 29, 18:18)
Papildyta:
Kiek esu gerusi vaistazoliu , niekad daugiau nesislapinau. Mane kava daugiau veikia.
Papildyta:

tai nuo bronchito jokio poveikio nepajutot?