Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - IX tema

[quote=Dzeida,2016 01 18, 19:58]
o kurioj stuburo dalyje isvarza?ar didele?
Papildyta:

išvarža kakle c6-ct, 3,5 mm , sakyčiau nėra didelė, kodėl nenurimsta net po tempimo aparto? Ir petyj kažkas negerai su sausgyslėm.
Atsakyti
[quote=ajd,2016 01 21, 12:12]
[quote=Dzeida,2016 01 18, 19:58]
o kurioj stuburo dalyje isvarza?ar didele?
Papildyta:

išvarža kakle c6-ct, 3,5 mm , sakyčiau nėra didelė, kodėl nenurimsta net po tempimo aparto? Ir petyj kažkas negerai su sausgyslėm.
[/quote]
Kazkas netinka, jei nenurimsta, reik priesuzdegiminiu, raumenis atpalaiduojanciu vaistu kogero,kokia savaite pagert ir ziuret kas gaunas.
O petys irgi matyt del isvarzos eina is rikiuotes, nes kaklo ir peciu juostos raumenys pertempti, to pasekoj peties sausgysles trumpeja ir gaunas uzburtas ratas. Kai judini peti, mankstini atsiranda ytampa ir skausmas kakle.Reik l. gero kinezisto,kad pratimus parodytu ir tai ziuret kas tinka kas ne.Reik ranku raumenis stiprint labai atsargiai nes peties sanario nelaiko.
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2016 01 21, 13:34)
Kazkas netinka, jei nenurimsta, reik priesuzdegiminiu, raumenis atpalaiduojanciu vaistu kogero,kokia savaite pagert ir ziuret kas gaunas.
O petys irgi matyt del isvarzos eina is rikiuotes, nes kaklo ir peciu juostos raumenys pertempti, to pasekoj peties sausgysles trumpeja ir gaunas uzburtas ratas. Kai judini peti, mankstini atsiranda ytampa ir skausmas kakle.Reik l. gero kinezisto,kad pratimus parodytu ir tai ziuret kas tinka kas ne.Reik ranku raumenis stiprint labai atsargiai nes peties sanario nelaiko.

Kai ėjau pas manualistę sakė apie raumenis atvirkščiai, kad stiprūs raumenys(visteik mankštinuosi kasdien visą gyvenimą) ir kad įsitempę ir dar labiau tempia stuburą , nes net masažo normaliai negalėjo padaryti. operuociausi, bet neurologas sako kad tokios isvarzos neoperuoja.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2016 01 22, 11:49)
Kai ėjau pas manualistę sakė apie raumenis atvirkščiai, kad stiprūs raumenys(visteik mankštinuosi kasdien visą gyvenimą) ir kad įsitempę ir dar labiau tempia stuburą , nes net masažo normaliai negalėjo padaryti. operuociausi, bet neurologas sako kad tokios isvarzos neoperuoja.

Tai vieni kogero pertempti,o kiti silpni,pas mane tai tikrai raumenu disbalansas. Vieni pertempti, o kiti visai nunyke.
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2016 01 22, 08:54)
Tai vieni kogero pertempti,o kiti silpni,pas mane tai tikrai raumenu disbalansas. Vieni pertempti, o kiti visai nunyke.

https://www.youtube....h?v=ZEJ_9Re3SEA

Šitą darau dėl pečių ir kaklo. turėtų padėti, bet nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2016 01 22, 21:39)
https://www.youtube....h?v=ZEJ_9Re3SEA

Šitą darau dėl pečių ir kaklo. turėtų padėti, bet nepadeda.

Pratimai geri ir saunuole jei juos padarai,man jauciu nesigautu kai kurie, siandien skauda tai neisbandysiu, bet kita diena reiks pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2016 01 23, 16:20)
Pratimai geri ir saunuole jei juos padarai,man jauciu nesigautu kai kurie, siandien skauda tai neisbandysiu, bet kita diena reiks pabandyt  4u.gif

kuriuos skauda tai darau plačiau. Viską aš darau kad tik lengviau gyvent būtų, tik vat tos tragiškos naktys. Šianakt 2 val nusitepiau arklių balzamu nugarą, kelius, pečius,alkūnes tai taip kol vėsino ir užmigau iki ryto. Kad tik ir kitą naktį suveiktų. O kitą savaitę duos pabandymui akupresūrinį kilimėlį (su plastmasinėm gėlytėm). Tai mamaos darugė sakė jai labai padeda , nuima ir tinimą ir skausmą. Bandysiu.
Atsakyti
Sveiki. As taip pat sergu reumatoidiniu artritu (jau 5 metus). Man 18 metu dabar. Labai noreciau bendrauti ir su kitais kurie taip pat yra susidure su sia liga. Taip pagalvojau, gal reiktu facebooke sukurti grupe serganciuju sia ir panasiomis ligomis (bechterevu, psoriaziniu artritu ir pan)? As galeciau sukurti. Kviestume i ja pazistamus sergancius, ikelciau cia ta nuoroda. Galrtume ten dalintis informacija apie gydyma ir pan. ir siaip bendrautume. Ka manote? Nes kiek ziurejau nemaciau, kad butu tokia grupe.
Atsakyti
Manau bus aktualu pasiklausyti vokiečių gydytojo-mokslininko paskaitos apie tai,kaip atstatyti sąnarių lankstumą:

https://www.youtube....h?v=53hhOJXbvxY
Atsakyti
Sukuria grupe ir facebook'e. Kvieciu norincius prisijungti smile.gif https://www.facebook...55036877959663/
Atsakyti
QUOTE(magnum123 @ 2016 02 17, 08:13)
Sveiki. As taip pat sergu reumatoidiniu artritu (jau 5 metus). Man 18 metu dabar. Labai noreciau bendrauti ir su kitais kurie taip pat yra susidure su sia liga. Taip pagalvojau, gal reiktu facebooke sukurti grupe serganciuju sia ir panasiomis ligomis (bechterevu, psoriaziniu artritu ir pan)? As galeciau sukurti. Kviestume i ja pazistamus sergancius, ikelciau cia ta nuoroda. Galrtume ten dalintis informacija apie gydyma ir pan. ir siaip bendrautume. Ka manote? Nes kiek ziurejau nemaciau, kad butu tokia grupe.

Sveika. 4u.gif O kodėl reikalinga dar viena grupė, kai jau esame čia? Juk šiaip žmonės nelabai nori viešinti savo ligų.
Čia dalijamės visa informacija. Juo labiau, kad feisbuke senesnė informacija greitai pasislepia, ir jis neskirtas bendravimui, o tik ,,laikinimui'', kas man gana keista ligos atveju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roja @ 2016 02 19, 20:59)
Sveika.  4u.gif O kodėl reikalinga dar viena grupė, kai jau esame čia? Juk šiaip žmonės nelabai nori viešinti savo ligų.
Čia dalijamės visa informacija. Juo labiau, kad feisbuke senesnė informacija greitai pasislepia, ir jis neskirtas bendravimui, o tik ,,laikinimui'', kas man gana keista ligos atveju.  g.gif

Tiesiog gavau keleta pasiulymu is pazistamu kad reiktu gal facebooke sukurti grupe. Nes dabar dauguma turi facebook, juo daznai naudojasi ir siaip per ten patogiau dalintis informacija ir pan. smile.gif Bus kelios grupes (ir cia, ir ten). Kam kur patogiau. smile.gif Tik siaip pasiulyma daviau. Kas nores - prisijungs.
Papildyta:
QUOTE(magnum123 @ 2016 02 19, 21:40)
Tiesiog gavau keleta pasiulymu is pazistamu kad reiktu gal facebooke sukurti grupe. Nes dabar dauguma turi facebook, juo daznai naudojasi ir siaip per ten patogiau dalintis informacija ir pan. smile.gif Bus kelios grupes (ir cia, ir ten). Kam kur patogiau. smile.gif Tik siaip pasiulyma daviau. Kas nores - prisijungs.

Ir zinau tikrai nemazai grupiu facebooke kur zmones taip bendrauja, dalijasi informacija o ne tik laikina. Kam kur patogiau, labiau patinka, tas ten ir renkasi. smile.gif
Atsakyti