QUOTE(Liepa B. @ 2016 03 24, 22:24)
man irgi panašu į infekciją. Tinimas, skausmo nebuvimas spaudžiant ir tiek daug apimtų sąnarių per trumpą laiką. ieškokit sukėlėjo
Dieve..tokios žinutės tik suteikia vilties

net širdis suvirpėjo

Taip norėtųsi, kad viskas greit praeitų..Po didelės netekties puoliau į neviltį. Daktarai klausinėjo ar nesirgau, ar nebuvo didelės temperatūros, ar neskaudėjo gerklės ir t.t, bet per tą laiką, net ir prieš šią ligą labai ilgą laiką nieko nebuvo. Na žinoma būdavo, kad susergu, temperatūra praeidavo per ~2 dienas. Bet aš aplamai sirgdavau labai retai, labai. Būdavau sveika kaip ridikas, tik galėjau tuo džiaugtis. Per šį laiką, tikrai ne daugiau nei 2 mėn.man buvo pažeisti visi sąnariai. Pradžioje skausmą pajutau žandikaulių srityje, bet nekreipiau dėmesio. Po to pamačiau, kad ištino rankų pirštai. Pradžioje nežymiai, po to keliai. Tuomet kojos antrasis pirštas paraudo, ištino, negalėjau priminti ant tos kojos. Kuomet gulėjau ligoninėje buvo pažeisti pečių, čiurnų, alkūnių, riešų, kelių sąnariai. Bet klubų skausmais nesiskundžiau. Vėliau liga apėmė ir klubus, dar labiau pradėjo skaudėti žandikaulį (dabar skauda ne tik dešinę pusę, bet jau abi), persimetė į kaklą ir stuburą, šiuo metu skausmą juntu dešinėje nugaros pusėje. Tie tepalai visiškai nepadeda, nei perskindolis, nei fastum gelis). Magnetą gaudavau kai gulėjau ligoninėje (2 savaites, tai kiekvieną dieną), sanatorijoje, nepilną mėnesį. Tai bendrai paėmus taip ir gaunasi. Bet pagerėjimo nematau, daktarė vis sako, jog liga lėtinė, gydymo rezultatai pasireiškia negreitai. Mane labiausiai neramina tai tas metotroksatas, naudos iš jo jokios. Atrodo, kad ligai jis per silpnas. Kaip rasti tą sukelėją.. jei tai infekcija? Kaip būtų puiku, jei praeitų visas šis košmaras. Būtų tikras košmaras mano gyvenimo istorijoje..

Prieš einant miegoti pradeda skaudėti riešus..Nežmoniškai. Niekaip nepriprantu prie šios ligos, nesakau aplinkiniams kaip bloga, kaip skauda, nenoriu visų liūdinti. Kam pasakau tiesą, tai tik daktarams. Žinoma, ir mamai, kai paklausia. Bet aplamai aplinkiniams nesiskundžiu. Kai kuriems išvis nesakiau, kad sergu šia liga. Turiu vilties, kad galiu išsigydyti. Dieve...bent pasiekti remisiją..

Gegužės pradžioje keliausime į klinikas, apžiūrai. Pažiūrės kaip organizmas reaguoja į gydymą, į vaistus ir spręs ką toliau daryti. Norėtųsi, kad tinimas nuo kelių, nuo pirštų praeitų. Atrodo kai pagalvoju galėčiau iškęsti viską, kad tik padėtų pasveikti..