Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - IX tema

Bet taip baisu..net negaliu pritūpti.. doh.gif ryte būnu visa sustingusi, ilgai rengiuosi, vos užsimaunu kojines.. doh.gif doh.gif Labai skaudu matyti savo kūną tokį...tikiuosi, kad vaistai padės..norėčiau, kad tai tebūtų sapnas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_brownbody_ @ 2016 03 25, 19:16)
Bet taip baisu..net negaliu pritūpti.. doh.gif ryte būnu visa sustingusi, ilgai rengiuosi, vos užsimaunu kojines.. doh.gif  doh.gif Labai skaudu matyti savo kūną tokį...tikiuosi, kad vaistai padės..norėčiau, kad tai tebūtų sapnas.. verysad.gif

O kada mankštą darote? Aš tai dar neatsikėlus, lovoje. Tai išjudina sąnarius. Esu girdėjusi net atvejį, kai moteris užsistatydavo žadintuvą trečiai nakties, tada padarydavo mankštą, ir vėl į sapnų karalystę. Vakare, grįžusi iš darbo, vėl padarydavo mankštą. Mums svarbu kartas nuo karto pajudėti, nes ilgai užsibuvus toje pačioje padėtyje tikrai sustingsta sąnariai ir labiau skauda.
O vaistai turėtų padėti. Daktarė pasakojo ir apie tokius atvejus, kai vartojant metotreksatą, žmogui pasidaro visai gerai. Ir jei po kurio laiko tebebūna gerai, jį nutraukia, ir paaiškėja, kad žmogus sveikas. Kažkaip organizmas susidorojo. Jūs jauna. Gal ir jums taip bus. Arba atrasit kokią kitą priežastį, ją panaikinsit ir pasveiksit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roja @ 2016 03 25, 11:57)
O kaip jautėtės po to lazerio? Dimeksido tirpalas, kaip suprantu, tokiu atveju atstoja hialiurono rūgštį?

lazeris labai gerai buvo, as keliui dariausi, pusmetį buvo gerai. Reikės po mėnesio pakartoti. Dimeksidas man irgi labai padėjo, jį klinikose bobutės ir pasakė, sakė joms gydytojai pataria. o perku jį "rusiškose vaistinėse",neradau kad kas kitas tinimą nuimtų. Aj , dabar aš darau mankštas ant kamuolio, lengvas tokias, bet reikia 2 mėnesius daryti kad pajaustum efektą. Ir turėjau pasiskolinusi kilimėlį su plastmasinėm adatėlėm-labai padėdavo užmigti, moteris kur skolino sakė juo tinimus kojų"nusiima",tipo pastovi pamidžiukuoja ir čiurnas atleidžia. Tik vat per anksti grąžinau, mano užsakytas jau dvi savaites "važiuoja", užmigt vėl negaliu. O tulžis eina į skrandį, jokios tabletės negaliu nuryt-pykina.
Atsakyti
QUOTE(Roja @ 2016 03 25, 20:48)
O kada mankštą darote? Aš tai dar neatsikėlus, lovoje. Tai išjudina sąnarius. Esu girdėjusi net atvejį, kai moteris užsistatydavo žadintuvą trečiai nakties, tada padarydavo mankštą, ir vėl į sapnų karalystę. Vakare, grįžusi iš darbo, vėl padarydavo mankštą. Mums svarbu kartas nuo karto pajudėti, nes ilgai užsibuvus toje pačioje padėtyje tikrai sustingsta sąnariai ir labiau skauda.
O vaistai turėtų padėti. Daktarė pasakojo ir apie tokius atvejus, kai vartojant metotreksatą, žmogui pasidaro visai gerai. Ir jei po kurio laiko tebebūna gerai, jį nutraukia, ir paaiškėja, kad žmogus sveikas. Kažkaip organizmas susidorojo. Jūs jauna. Gal ir jums taip bus. Arba atrasit kokią kitą priežastį, ją panaikinsit ir pasveiksit.  4u.gif

Mankštą darau lovoje (kojoms) kai tik nubundu, o rankoms jau atsistojusi, su svareliais ir lazda. Gulint kojoms kuo puikiausiai išeina pratimus padaryti drinks_cheers.gif stengiuosi kuo daugiau judėti, mankštintis. Jei guliu lovoje, žiūriu filmą, vis krutinu kojas, kad nestingtų. Daktarė sakė labai gerai dviratį pamint, baseiną lankyt...Dar ir mitybą pakeičiau. Prieš susergant buvau greito maisto mėgėja, bet dabar žinoma to tenka atsisakyti. Valgau daugiau vaisių, daržovių, negeriu gazuotų gėrimų, kavos ar kakavos, nevalgau šokolado ir k.t saldumynų. Vieną dieną prisimenu išvis nieko nevalgiau, tik vaisius. Labai lengva sąnariams buvo, bet taip juk irgi nepribadausi.. doh.gif Reikės įsigyti tą tepalą, nes tas tinimas tiesiog siaubingas..kelių nebeatpažįstu.. doh.gif
Atsakyti
Viską jūs gerai darot. 4u.gif Tik kantrybės reikia ir laiko.
Atsakyti
Gal kuri nors vartojote šiuos produktus ?
http://www.ajurvedav...c...ktai&id=273
http://www.ajurvedav...c...uktai&id=10
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2016 03 26, 21:28)

Bent jau tas antras stiprina imunine sistema, todėl netinka autoimuninės ligomis. Tinka papildai , kuriu balansuoja, reguliuoja imunine sistema..
Atsakyti
Vat pavyzdžiui asmeniškai man tas antras net ir netiktų, kadangi būtent autoimuninis poliartritas, t.y kai organizmo imuninė sistema į geras ląsteles reaguoja kaip į svetimas ir jas puola. Šiuo metu daktarai man būtent ir bando padaryti taip, kad imuninė sistema susilpnėtų, ar kad jos beveik visai neliktų. Tai, žinoma, padidina riziką dažniau susirgti, apsikrėsti. Reiktų vengti sergančių žmonių, šilčiau apsirengti. http://www.ajurvedav...c...ktai&id=273 labai sudomino pats produktas, bei aprašymas. Be to, kas ten? Tabletės ar tepalas? kiek skaičiau neparašyta..Ar yra išbandžiusių?
Atsakyti
Jau šiandien mano savijauta kažkoks siaubas. Buvome bažnyčioje, vėsu, o visą laiką stovėti sąnariams buvo tikras iššūkis..Atrodė, kad nebeiškęsiu. Iš parduotuvės kai namo grįžti reikėjo, tai vietoj to, kad kaip įprastai grįždavau per keletą minučių, dabar užtrukau kone pusvalandį. Judėjau turbūt lėčiau, nei senutė.. doh.gif Niekada nesusitaikysiu su šia liga..neįsivaizduoju kaip pasiekti remisiją. Galbūt esu nekantri, bet ši liga tikrai nervuoja. Ypač tuomet, kai skauda labiau, nei įprastai unsure.gif Gaunu krūvą tablečių, ryte geriu omeprazolį (prieš valgį), po valgio diklaką, o po jo praėjus 15 min. dvi folio rūgštes tabletes, po jų per pietus vėl eina diklakas, taip pat ir vakare. Kartą per savaitę prie šio šūsnio vaistų prisideda dar 3 metotraksato tabletės. Kas liks iš skrandžio, iš k.t organų pvz po ilgalaikio vaistų vartojimo.. doh.gif o sąnariai tarytum dega viduje, toks jausmas kai būna kuomet užguli ranką, tos skruzdelytės laksto..laaabai nemalonu.... doh.gif neišeina susitaikyti su šia liga niekaip. Skaudu, kai prisimenu, jog dar prieš 3 mėn.viskas buvo gerai, kad galėjau bėgioti, sportuoti, lipti laiptais, neskaudėjo nei kojų, buvau kaip ir visi žmonės..O dabar... doh.gif Ar yra kažkas iš čia esančių, kurios taip pat turi poliartritą? Kuomet pažeista daug sąnarių..
Atsakyti
QUOTE(_brownbody_ @ 2016 03 27, 14:42)
Jau šiandien mano savijauta kažkoks siaubas. Buvome bažnyčioje, vėsu, o visą laiką stovėti sąnariams buvo tikras iššūkis..Atrodė, kad nebeiškęsiu. Iš parduotuvės kai namo grįžti reikėjo, tai vietoj to, kad kaip įprastai grįždavau per keletą minučių, dabar užtrukau kone pusvalandį. Judėjau turbūt lėčiau, nei senutė.. doh.gif Niekada nesusitaikysiu su šia liga..neįsivaizduoju kaip pasiekti remisiją. Galbūt esu nekantri, bet ši liga tikrai nervuoja. Ypač tuomet, kai skauda labiau, nei įprastai unsure.gif

Viskas bus gerai. Tik reikia truputėlio kantrybės ir kai ką permąstyti. Esame ligoniai ir mums yra šiokių tokių privilegijų. ax.gif Pavyzdžiui, kad ir bažnyčioje. Jei yra galimybė, renkamės tokią bažnyčią ar tą Mišių laiką, kai būna mažiau žmonių (kad būtų kur atsisėsti). Visada pravartu nešiotis kokį šiltesnį šalikėlį (o gal ir du), kad būtų galima vieną pasitiesti po savimi (suolas paprastai atrodo šaltas, nes mūsų kitoks šalčio pojūtis), kitu prireikus užsimetame ant kelių (man paprastai ten būna šalta), kartais tam reikalui tinka pirštinės. Jei pavargstame stovėti, atsisėdame bet kuriuo metu (!), kai pavargstame. Nereaguojame į aplinkinių žvilgsnius (beje, mes nežinome, ką kiti galvoja, tik manome, kad jie apie mus negerai galvoja). cool.gif Juk mes ligoniai, ir tokius bažnyčia priima.
Ir judėsit ateity tikrai greičiau.

Su šventėmis visas! 4u.gif
Atsakyti
Su šventėm 4u.gif 4u.gif nusipirkau tepalą "FLEXISEQ". Labai jau gražiai aprašytas buvo, tiek internete, tiek žurnale, žiūrėsiu ar bus poveikis ar ne. Tepiau 3 kartus dar tik, kol kas nieko smile.gif O kaip, ar jūs tikite tais straipsniais internete, kad nuo artrito visam laikui išsigydo dažniausiai valgant "žoles", salotas ir t.t? Buvo straipsnis, kad artritą gydo sulčiaspaude išspaustos tokios sultys: lapinis kopūstas, salieras, salotų lapai, citrinos ir obuoliai. Taip pat parašyta, kad padeda ir šviežiai spaustos greipfrutų sultys. Bet bent jau man tai labai norisi tų uždraustų produktų. Šokolado, kakavos, picų, makdonaldo... blush2.gif blush2.gif bet negalima..Manau sau tai leisiu tik kartą per mėnesį. Taip pat vaikinas pakomentavęs po straipsniu buvo, kad mito vien vaisiais 3 savaites ir išgijo. Tarp kitko, tai aš visai netyčia visą dieną vos ne vaisiais maitinausi, jaučiau tikrą sąnarių palengvėjimą. Bet juk taip tai irgi nesimaitinsi visą laiką.. Gal žinot natūralių priemonių, gal esat kažką išbandžiusios kas tikrai palengvina? Iš maisto produktų, gal turit specialią dietą? Pasidalinkite patarimais.. rolleyes.gif Kažkaip man dabar labai keistas jausmas rankose..,atrodo lyg skruzdėlės bėgiotų, lyg būtų atitirpusios.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _brownbody_: 27 kovo 2016 - 23:57
Greipfrutu reikia ypatingai vengti! Jie keicia vaistu veikima, todel jie, ypac ju sultys, yra netinkami vartojimui, jei naudojat vaistus. _brownbody_ parasyk man pm jei nori- duosiu fb, pasirasinesim, labai tingiu cia vel is naujo rasyt ta pati, ka rasiau per visas temas ir beveik spamas butu ta pati kartot wink.gif
Atsakyti