Jau šiandien mano savijauta kažkoks siaubas. Buvome bažnyčioje, vėsu, o visą laiką stovėti sąnariams buvo tikras iššūkis..Atrodė, kad nebeiškęsiu. Iš parduotuvės kai namo grįžti reikėjo, tai vietoj to, kad kaip įprastai grįždavau per keletą minučių, dabar užtrukau kone pusvalandį. Judėjau turbūt lėčiau, nei senutė..

Niekada nesusitaikysiu su šia liga..neįsivaizduoju kaip pasiekti remisiją. Galbūt esu nekantri, bet ši liga tikrai nervuoja. Ypač tuomet, kai skauda labiau, nei įprastai

Gaunu krūvą tablečių, ryte geriu omeprazolį (prieš valgį), po valgio diklaką, o po jo praėjus 15 min. dvi folio rūgštes tabletes, po jų per pietus vėl eina diklakas, taip pat ir vakare. Kartą per savaitę prie šio šūsnio vaistų prisideda dar 3 metotraksato tabletės. Kas liks iš skrandžio, iš k.t organų pvz po ilgalaikio vaistų vartojimo..

o sąnariai tarytum dega viduje, toks jausmas kai būna kuomet užguli ranką, tos skruzdelytės laksto..laaabai nemalonu....

neišeina susitaikyti su šia liga niekaip. Skaudu, kai prisimenu, jog dar prieš 3 mėn.viskas buvo gerai, kad galėjau bėgioti, sportuoti, lipti laiptais, neskaudėjo nei kojų, buvau kaip ir visi žmonės..O dabar...

Ar yra kažkas iš čia esančių, kurios taip pat turi poliartritą? Kuomet pažeista daug sąnarių..