QUOTE(rimulėėė @ 2017 03 06, 12:19)
Kas liečia foline rūgšti. Man daktarė sakė gert minimum po 2- bet geriausia po 3 dienu... tai aš taip ir geriu. o ne po paros. Kadangi tai visgi reumatologė žinoma tai , klausau.
Man reumatologė sakė, kad po paros gerti. Kai skyrė per du kartus gerti metotreksatą, ir folinę rūgštį sakė dalinti perpus, tik nepasakė, kaip ją gerti. Pradėdavau gerti po paros nuo paskutinės metotreksato dozės. Kol kas neaktualu tikslintis, kaip reikėjo, kai didesnė dozė, nes ją sumažino. Vėl geriu po paros, nebent pamirštu.
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2017 03 06, 12:19)
Kas leičia imuniteto stiprinima. tai jaučiu kad stiprint visgi ji reik... naturaliom priemonėm. Vaisai daržovės , uogos šadytos... kad vitaminu organizmas nepritruktų.. Nežinau čia gal kiekvienam pagal savijauta. Bet mano brolis darė eksperimenta. jam jau 3 biopreparatas paskirtas. autoimuninė liga baisesnė nei mūsų... jau viai bl;ogai buvo, tai neturėjo ka prarast ir prie bioterapijos pradėjo stiprintis naturaliom priemonėm.. atsigavo...savijauta pakenčiama pasidarė..kraujas susitvarkė. Tai aš ir stengiuos valgyt pilnaverti maista ne šš visoki. vaisius daržoves,kad hemoglobinas egras būtu..kai jau nepasivelku dar vitaminu ikalu...

</p>
Aš nemanau, kad sveikas, su kuo mažiau chemijos ir daug daržovių maistas tai jau yra imuniteto stiprinimas. Greičiau sveika mityba. Dėl sintetinių vitaminų ir papildų tai man daktarė buvo sakiusi, kad nereikia. Kad valgyčiau gerą maistą.