Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

QUOTE(Leticija @ 2006 07 22, 12:13)
Mane irgi uzvakar diedas kad sunervino,tai zliumbiau visa vakara. Kazkoks durniu laivas  blink.gif  Jis buvo kitam mieste ir musu masina stovejo prie namu,tai as su drauge ir vaiku isvaziavom pasivaiksciot. Kuro uzsipyliau uz savus pinigus. Bet kad kilo baisus skandalas !!! Sako,kad as uz masinos taisyma pinigu nemoku, tai man nera reikalo ir vazinet su ja. Tai sakau,gal jai nieko nepasidarys,jeigu as kelis kartus i metus su ja kur nors isvaziuosiu? Tai tas kad pradejo kazka pezet, mazdaug as ratlankiu tai nevezu lygint, gaudau visas duobes ir t.t. ir pan....nu zodziu, marazmas visiskas.Tai po galais, cia musu masina seimos ar cia jo asmenine?Kai taip tai sako: imk imk ir vaziuok,o jau kai isvaziuoju tai ohoho!!!

gun_bandana.gif box.gif bash.gif protest.gif nu zinai, virsune....as irgi vazineju su vyro masina, nors vis dazniau jau pamastom kad reikia antros g.gif ...vaziuju i Kauna, i klaipeda, visur kur noriu ir kur reikia, bet kad nors burbt ax.gif ...tik pastradalina kad mano sveikatele per silpna tolimesnems kelionems lotuliukas.gif tipo tas 150km ilga kelione lotuliukas.gif ...as net uz ibrezimus ir pan negaunu velniu, nors galeciau blush2.gif ...ale pasisakau kol dar nepamato pats ir pamirksiu tokiomis nekaltomis akytemis...ir atleidzia 4u.gif
Durnas tavo diedas, atleisk jau man jei izeidziu tave ir ji, bet seima bendra ir turtas bendras... rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, o mano diedas, nors ir seniau pastebėdavau, pradėjo prie žmonių mane įžeidinėti, nu pvz aš ką nors pasakau, tai jam butinai reikia iš to pasijuokti, nu vieno žodžiu išsipisinėja , aš jam sakau, gal nuimk gazą, o jis sako, tai tu pati tipo išsispisinėji doh.gif , aš jau nieko nebesuprantu, jis toks pohuistas pasidaręs tipo nieko nedarau, jei tau reikia tai pati ir darykis.Nzn ar man jau stogas važiuoja nuo namuose sedėjimo, ar jis jau užlipo galutinai man ant galvos blink.gif , nieko nežino net kur triusikai su kojinėmis padėti, ir pavalgo ir nueina viską palieka, aš jam nusinšk, o jis tai gi sako, sėdi namuose nieko neveiki (vaiko auginimas neieina).Sakau nekreipsiu dėmesio, bet skaudu jau darosi, bet kas atvažiuoja, tai ir stengiasi įgelti
Nu svorio priaugau, tai jam užkliuna, sakau pabūk su Akvile aš sportuosiu, o jis tik namo ir į medžiokles (nu gal žvėrių).Tai ir sėdžiu, kaip kokia durnelė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurattele @ 2006 07 22, 23:20)
Laba, o mano diedas

Ujej, nelinksma ... unsure.gif
Atsakyti
O finalas:diedo mastymas:tau reikia vaiksciot,gryno oro ,nei vaistinej sedet(as dirbu vaistinej).. Tai sakau jei toki grozi nusipirkai, tai buk malonus ir ziurek..O jis tai ko tipo nesakei kad lelius bus blink.gif nebuciau suns pirkes..

Tai kaip po jauciuos ir kaltai ir kvailai blush2.gif

Bet suniukas tai patinka.....

Karaliskas kurtas-mano svajone blush2.gif
Atsakyti
Laba, o mano diedas, nors ir seniau pastebėdavau, pradėjo prie žmonių mane įžeidinėti, nu pvz aš ką nors pasakau, tai jam butinai reikia iš to pasijuokti, nu vieno žodžiu išsipisinėja , aš jam sakau, gal nuimk gazą, o jis sako, tai tu pati tipo išsispisinėji  doh.gif , aš jau nieko nebesuprantu, jis toks pohuistas pasidaręs tipo nieko nedarau, jei tau reikia tai pati ir darykis.Nzn ar man jau stogas važiuoja nuo namuose sedėjimo, ar jis jau užlipo galutinai man ant galvos  blink.gif , nieko nežino net kur triusikai su kojinėmis padėti, ir pavalgo ir nueina viską palieka, aš jam nusinšk, o jis tai gi sako, sėdi namuose nieko neveiki (vaiko auginimas neieina).Sakau nekreipsiu dėmesio, bet skaudu jau darosi, bet kas atvažiuoja, tai ir stengiasi įgelti
Nu svorio priaugau, tai jam užkliuna, sakau pabūk su Akvile aš sportuosiu, o jis tik namo ir į medžiokles (nu gal žvėrių).Tai ir sėdžiu, kaip kokia durnelė  verysad.gif

g.gif ir kaip juod dar zeme nesioja doh.gif ...sakau susaudytu tokius maza, tik atsisedi su vaiku namie-jau nieko neveiki skaitosi g.gif , o patys su vaikais nesedi-per sunku doh.gif ...ex, vyru veisle gun_bandana.gif

QUOTE(vaistininke @ 2006 07 23, 00:34)
O finalas:diedo mastymas:tau reikia vaiksciot,gryno oro ,nei vaistinej sedet(as dirbu vaistinej).. Tai sakau jei toki grozi nusipirkai, tai buk malonus ir ziurek..O  jis tai ko tipo nesakei kad lelius bus blink.gif nebuciau suns pirkes..

Tai kaip po jauciuos ir kaltai ir kvailai blush2.gif

Bet suniukas tai patinka.....

Karaliskas kurtas-mano svajone  blush2.gif

wub.gif lai sau bamba...yra suniukas-bus leliukas, baltai tau pavydziu...as del savo maziaus negaliu jokio gyvuno namie tureti...alergiskas verysad.gif
Atsakyti
Laba, o mano diedas, nors ir seniau pastebėdavau, pradėjo prie žmonių mane įžeidinėti, nu pvz aš ką nors pasakau, tai jam butinai reikia iš to pasijuokti, nu vieno žodžiu išsipisinėja , aš jam sakau, gal nuimk gazą, o jis sako, tai tu pati tipo išsispisinėji  doh.gif , aš jau nieko nebesuprantu, jis toks pohuistas pasidaręs tipo nieko nedarau, jei tau reikia tai pati ir darykis.Nzn ar man jau stogas važiuoja nuo namuose sedėjimo, ar jis jau užlipo galutinai man ant galvos  blink.gif , nieko nežino net kur triusikai su kojinėmis padėti, ir pavalgo ir nueina viską palieka, aš jam nusinšk, o jis tai gi sako, sėdi namuose nieko neveiki (vaiko auginimas neieina).Sakau nekreipsiu dėmesio, bet skaudu jau darosi, bet kas atvažiuoja, tai ir stengiasi įgelti
Nu svorio priaugau, tai jam užkliuna, sakau pabūk su Akvile aš sportuosiu, o jis tik namo ir į medžiokles (nu gal žvėrių).Tai ir sėdžiu, kaip kokia durnelė  verysad.gif

mano daro lygiai taip pat, tik dar prie zmoniu neissidirbineja. prie savu, aisku nesiskaito, bet prie svetimu susilaiko nuo komentaru
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 07 22, 15:00)
unsure.gif čia jau jis be reikalo unsure.gif mes  su vyru taip pat mašina dalinamės, ir nė karto nėra man nieko panašaus pasakęs g.gif
važiuoju ir pas drauges, netgi iš Kauno į Klaipėdą, net dėl benzo neburbuliuoja schmoll.gif  wub.gif

Nu tai va, po to atsiprase,bet man vis tiek po visokiu pykciu lieka sirdy nuosedos..
Atsakyti
Joooo tokie dalykai nepasimirsta... console.gif
Atsakyti
Nu ką - ramu, visos gražiai gyvenam wub.gif . Tyla prieš audrą tongue.gif .
Atsakyti
Aha ramu g.gif o paskui visi diedai kai sukils hihihi.gif maistininkai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2006 07 27, 10:29)
Nu ką - ramu, visos gražiai gyvenam  wub.gif . Tyla prieš audrą  tongue.gif .

schmoll.gif musu namie dabar jau tylu, nes vyru nera lotuliukas.gif ...issilakste beveik visi, o like nuluzo pietuku tongue.gif ...baisi as esu, kamuoja PMS, tai man niekas neitinka doh.gif ...todel visi ir issilakste blush2.gif
Atsakyti
[quote=jurattele,2006 07 22, 23:20]
,
g.gif g.gif g.gif as tai manau kad tavo diedas jau kokia meiluze isitaise,kad taip elgiasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurale: 27 liepos 2006 - 18:28