Nesuprantu ar visi jie tokie ar tik vėžiai
Ale žiuriu jus retai diedai nervina,mane tai kekviena miela diena
labukas,
vakar tiek susiriejau su savo ožiaragiu(prakeiktu) ir visai dėl nieko, todėl kad paklausiau kodėl taip vėlai grįžo.
mat jis dirba o aš namuose atostogauju. Noriu eiti sportuoti, negali su vaikais pabūti, nes ir jam atceit tuo pačiu laiku reikia eiti į sportus.
Reikės auklės ieškoti nieko gero nebus, užkniso galutinai. Kaip namų šeimininkė, plauti, valyti... ir daugiau nieko, nu taip jau nebus užtenka čia apsileisti. Nepasiduokit nėra čia ko pripranta ir nori kad su viskuo sutiktum, eina jie šikt.
vakar tiek susiriejau su savo ožiaragiu(prakeiktu) ir visai dėl nieko, todėl kad paklausiau kodėl taip vėlai grįžo.
Mane irgi užknisa
viską pamiršta! Mano gimtadienį, dukros gimtadienį, viską! Nu, negaliu....... prašiau visus metus lempą sutaisyti, o jis vis aha, tuoj , kas kad ne iš blogos valios!!!!!! Vakar pati sutaisiau
QUOTE(litavkasam @ 2006 09 19, 11:46)
Mane irgi užknisa
viską pamiršta! Mano gimtadienį, dukros gimtadienį, viską! Nu, negaliu....... prašiau visus metus lempą sutaisyti, o jis vis aha, tuoj , kas kad ne iš blogos valios!!!!!! Vakar pati sutaisiau 
Va katik su saviškiu susipykau
Jau taip sunervino,nes šendien turėjo po darbo į poliklinika važiuot,paskui dar mus su dukra į pardotuve nuvežti.O pasirodo sugalvojo jis nauja mašina pirkti ir nenuėjo pas daktarus(o eilės 3savaitės laukė
) .nu ir aišku aš kalta likau,nes jam nepriminiau.
Tai kam po galais jis galva ant pečių nešioja,jei vistiek ja nesinaudoja?
Nusibodo aplink ji,kaip apie vaika tupinėt.Eina jis ....š....
Aha, ko tai nenervina niekas
.
QUOTE(laputaityte @ 2006 09 10, 00:04)
Gera tema
Nors galima pykti išliet
prisijungsiu ir aš
jei priimsit
viską daryt taip kaip sumastys, ir būtinai atvirkščiai... nebegaliu kaip biesina... Ir būtinai išjungt telefoną, ir dar nieko prieš tai nepranešus 
Labas!
O as galvojau kad tik mano vezys nesukalbamas ir t.t
***** blemba kiek reikia turet kantrybes,kol savo tiesa irodai.....
Ai maniškis katik gryžo piktas kaip šeškas ir tas jam negerai ir anas,o dar gi iškart nepuoliau jam valgyti šildyt,tai išvis skandalas
QUOTE(Gintarasa @ 2006 11 03, 15:18)
Nu as jam bandaui aiskinti, kad spalis tai ne vasara jau-galvoti reikia, o jis man -tipo ko cia nerviniesi, nueik i garaza, isimesk ziemines i bagazine ir permontuos tau
Nu zodziu susiparinau nerealiai, sakau varinesiu su taksu ir islaidas irasysiu i jo saskaita
Aha, Jolantava, varyk su taxi, varyk
- ir taipnepamažink: sakyk lėkiau į Klaipėdą, paskui reikalai į Vilnių nuvedė, vis babkikės į tavo kišenę
.