Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

[quote=jurale,2006 07 27, 19:26]
[quote=jurattele,2006 07 22, 23:20]
,
g.gif g.gif g.gif as tai manau kad tavo diedas jau kokia meiluze isitaise,kad taip elgiasi
[/quote]
schmoll.gif nebutinai meiluze, nors jei ir meiluze-kas juos sugaudys doh.gif ...siaip jau vyrai turintys meiluzes savo zmonoms buna atidus ir geri unsure.gif , maskuojasi tp sakant
Atsakyti
Nu ir aš dabar ant tų karštųjų pavarysiu ant diedo. Jau kaip susiutau blink.gif Taigi niekaip negali sureguliuoti skalbiankes kad nejudetu kai skalbiasi. Skalbianke virtuvej o ant jos dar mikrobange, virdulys ir fritiurine. Visas turtas galima sakyti. Tai kaip ir maniau, viena grazia diena taip ir buvo, eme fritiurine su 2 litrais aliejaus ir bamt ant zemes. Nu b... kad susiutau, o jis susirinko daiktus, kartu ir vaika ir isleke tepalu pasikeisti masinai. Nujaute kad dabar baubsiu, kad nesutvarko skalbiankes. Sako jam neina. ***** butu kokiu jaunu kaimynu, is principo paprasyciau kad sutvarkytu. Dabar kol issivaliau ta alieju nuo grindu, kol susiraiciau, jau gana nelengva susirangyti, tai keliais variau. Nu jis man sugrys dar namo gun_bandana.gif Tikiuosi pasiutimas nebus praejes g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2006 08 13, 15:02)
Nu ir aš dabar ant tų karštųjų pavarysiu ant diedo. Jau kaip susiutau  blink.gif  Taigi niekaip negali sureguliuoti skalbiankes kad nejudetu kai skalbiasi. Skalbianke virtuvej o ant jos dar mikrobange, virdulys ir fritiurine. Visas turtas galima sakyti. Tai kaip ir maniau, viena grazia diena taip ir buvo, eme fritiurine su 2 litrais aliejaus ir bamt ant zemes. Nu b... kad susiutau, o jis susirinko daiktus, kartu ir vaika ir isleke tepalu pasikeisti masinai. Nujaute kad dabar baubsiu, kad nesutvarko skalbiankes. Sako jam neina. ***** butu kokiu jaunu kaimynu, is principo paprasyciau kad sutvarkytu. Dabar kol issivaliau ta alieju nuo grindu, kol susiraiciau, jau gana nelengva susirangyti, tai keliais variau. Nu jis man sugrys dar namo  gun_bandana.gif  Tikiuosi pasiutimas nebus praejes  g.gif

As tai ir ant saviskio pikta ,pas mus dar ner garso,tai sugalvojo pasieme vyresni sunu ir isvare nesake ne kur ir kada grys. bash.gif gun_rifle.gif tai maza kad garso ner dingo ir vaizdas
Atsakyti
Vis dar ignoruoju jo bandymus "ištaisyti situaciją" - t. y. nuduoti, kad lyg ir nieko nebuvo...
Nu ***** kokia pikta esu gun_bandana.gif - vakar kadangi buvo baisus orelis, tai susirange lovytėj kalbėjomės ir pasakiau, kad per penkis mėnesius nuo atlyginimo nieko nesutaupiau, nes buvo daug visokių išlaidų... Nu tai kad šoko, tai kur maždaug išleidai, bandžiau paaiškinti, kad tam ir tam, tai buvau apšakta melage blink.gif blink.gif blink.gif nu karoče Jis tai mat išsileidžia iki siūlo, nes ir kura pila į mašiną, su kuria tik pats ir važinėja ir ją remontuoja, nu žodžiu pradėjo prikaišioti visokias nesamones gun_rifle.gif fool.gif dirol.gif fool.gif Sakau jam užknisai tu mane, o jis "tai ir varyk iš čia"... aggressive.gif Nu tai daba ruošiuosi "išvaryti" beee.gif beee.gif beee.gif
Dar vakar bandžiau išsiaiškinti kodėl iš oro konfliktą sukėlė, bet nuvarė miegoti į kitą kambarį bicycle.gif tai netrukdžiau....
o daba į darbą rašinėja - "gal papietaujam" mad.gif mad.gif Namo grįšim tai aš "pietus padarysiu" bash.gif
Atsakyti
Ai aš ir šendien su vyru sisiriejau,nu negaliu aš visa nakti nemiegojau vaika prižiurėjau,nes serga,o vyras akis išsprogines man drysta pareikšt,kad aš tinginė nes jam pietų dar nepadariau umn.gif
Nu negali jis sau pasidaryt ėsti,tipo jis nemoka,tyngi ir nenori,čia maždaug mano darbas jį šerti.Nu padlosius nerealus.Ir dar kas svarbiausia kekviena kart kai padarau jam valgyti tai kritikos susilaukiu,nes visada tai druskos perdaug,tai permažai,tai prieskoniai netokie,tai nedakepta ar nedavyrta.nU jieško jis problėmu ten kur jų nėra verysad.gif
O dabar va guli ant sofos ir burba,kad aš negera žmona juo nesirūpinu.Eina jis N.....
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 09 05, 12:22)
Ai aš ir šendien su vyru sisiriejau,nu negaliu aš visa nakti nemiegojau vaika prižiurėjau,nes serga,o vyras akis išsprogines man drysta pareikšt,kad aš tinginė nes jam pietų dar nepadariau umn.gif
Nu negali jis sau pasidaryt ėsti,tipo jis nemoka,tyngi ir nenori,čia maždaug mano darbas jį šerti.Nu padlosius nerealus.Ir dar kas svarbiausia kekviena kart kai padarau jam valgyti tai kritikos susilaukiu,nes visada tai druskos perdaug,tai permažai,tai prieskoniai netokie,tai nedakepta ar nedavyrta.nU jieško jis problėmu ten kur jų nėra verysad.gif
O dabar va guli ant sofos ir burba,kad aš negera žmona juo nesirūpinu.Eina jis N.....

Nu jo čia tai standartinė situacija. Kai nežino kai blogiau būna, kai niekas nedaro ir nesiruošia tai ir šokinėja varinėja. Nereik leist priprast, tegul arba kartu daro arba bent supratimo turi kad kartais nėra jėgų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsuole @ 2006 09 06, 16:53)
Nereik leist priprast, tegul arba kartu daro arba bent supratimo turi kad kartais nėra jėgų  schmoll.gif

Ai žinaojau aš ,kad mano noras but geriausiai pasauly žmona prie gero neprives doh.gif Bet tykėjau,kad jei aš toke gera būsiu,tai ir su manim vyras bus toks.
Tfuu kaip nervas ima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 09 06, 21:56)
Ai žinaojau aš ,kad mano noras but geriausiai pasauly žmona prie gero neprives doh.gif Bet tykėjau,kad jei aš toke gera būsiu,tai ir su manim vyras bus toks.
Tfuu kaip nervas ima verysad.gif

ar tik nebus tas tavo vyras-OZIARAGIS?????
Atsakyti
QUOTE(jurale @ 2006 09 06, 22:43)
ar tik nebus tas tavo vyras-OZIARAGIS?????

Ne maniškis žuvys Ot bėda man su tokiu doh.gif
Atsakyti
man pyktis praėjo alia vistiek iš bobiško solidarumo pavarysiu user posted imageuser posted imageuser posted image............ vakar plaukus kirpykloij nusidažiau tai, kad netiko ponuliui, tai bent uošvienei patiko sako va dar nueik į gerą saloną antakius susitvarkyk, tai brungenybė iš vis pasiuto pasakė, kad jei dar ir antakius išsipešiosiu, tai namo galiu ir negryžt user posted imageuser posted imageuser posted image ir iš vis tiek prisiklausiau, kad jau nežinojau ar čia juoktis ar čia verkt, klausiaus ir netikėjau tuo kuo girdžiu user posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
nu ot gera tema 4u.gif
vat man irgi nervai dėl diedo nelaiko tai jei leisit išsiliesiu... doh.gif
visų pirma įsitikinau ko ankščiau negalvojau, kad su savo vyru saugi nesijaučiu, nesijaučiu kaip už mūros, jis toks silpnas ypatingai jautrus, jį reikia paguosti, palaikyti gun_bandana.gif o man jau nuo visų guodimu bloga darosi doh.gif , aš esu moteris taigi turiu teise irgi būti silpna ,bet žinote jei vyras pasidaro silpnas, tai sorry... doh.gif
plius nervina jo neapsisprendimas, jo blaškymasis ir aplamai neryžtingumas.Sunku kai vyras toks... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2006 09 08, 10:26)
nu ot gera tema 4u.gif
vat man irgi nervai dėl diedo nelaiko tai jei leisit išsiliesiu... doh.gif
visų pirma įsitikinau ko ankščiau negalvojau, kad su savo vyru saugi nesijaučiu, nesijaučiu kaip už mūros, jis toks silpnas ypatingai jautrus, jį reikia paguosti, palaikyti gun_bandana.gif o man jau nuo visų guodimu bloga darosi doh.gif , aš esu moteris taigi turiu teise irgi būti silpna ,bet žinote jei vyras pasidaro silpnas, tai sorry... doh.gif
plius nervina jo neapsisprendimas, jo blaškymasis ir aplamai neryžtingumas.Sunku kai vyras toks... doh.gif

Labas...skaitau tavo pasisakyma ir atrodo,kad apie mano vyra kalbetum thumbup.gif Nu jis irgi "grynai"toks kaip tu apie savaji aprasei biggrin.gif Koks taviskio zodiako zenklas? As nestuke.gif tai net bijau kaip bus kai gims vaikutis ar maniskis irgi bus toks pat neryztingas ir silpnas kaip dabar verysad.gif
Atsakyti