Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

tai pasakok pasakok,ko dabar ssnukius surauke vaikstot,delto mes cia ir susirinkom tongue.gif
[/quote]
g.gif kaskaip keistai gyvenam,man atrodo, kad krentam i duobe viskas nesekasi.Mano kasdienybe atsikeliu6.00 rytinis dusas ,kava, spaklio sluoksnis7.00einu kelt vaiku,vienam vest suni ir varyt i mokykla ,kita i smutkes ir varom i darzeli :labai_piktas:oi kokie pikti bunam ,i trulika ir vaziuot reik,o jai nespeji, tai lauki ,paskui i darba veluoji ,o ten virsininkas tai gun_smilie.gif tad stengiuosi neveluot.Palieku maze darzelyje ir pora stoteliu ,kiemais varau pesciom atgal pas gun_smilie.gif atvarau darbe iki17.00val su keliom pertraukelem ,is darbo varau i darza ,pasiimt mazosios,parsliauziam abi i namus,kol einam isklausau dziaugsmus ir nusivilimus dienos doh.gif ,parejus isklausau kaip sekesi mokykloje ,persirengiu,apsimetau smutkes,isisiurbiu ir t.t.darom pamokas doh.gif doh.gif (sunkei,juk vakaras ),darau valgyt ir apie21.30 kai vaikai pavalge,nusiprause ir atsigule ,pagaliau galiu prisest swoon.gif isijungiu telika arba einu cia thumbup.gif 22.30 mazdaug einu praustis ,klotis lova .................Gryzta vyrukas is darbo.................Labas ,pakst buciuka i zanda ir apsisukes nueina prie kompo i kita kamb. verysad.gif verysad.gif verysad.gif As einu miegot... schmoll.gif Is ryto atsikeliu ir vel is pradziu............................. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Oj gera temuke radau, akip tik man to reikejo thumbup.gif
Mane irgi uzkniso juodai maniskis, bet ka dar vis kenciu, siuo metu gyvenam...t.y. gyvenu su dukra pas savo tevus, o jis ateina...kada nori. ir ka atejas parekauja jei kas neregai, pavalgo, pamiega ir vel viskas isnaujo... sakau einam nuomotis, nenori pinigu kist svetimiems, tai skau eik dirbt tada savam butui kisim.. db as nedirbu, nors ir kaip noreciau, maze darzeli sunkiai pritapo, o dar tos ligos doh.gif tikriausia ziema teks nevest i darzeli, nes serga baisiai, kiek pinigu isleidziam vaistams...daug kas savo skirkis, arba bent pagasdink skirybomis gal tada atsitokes ir elksis kitaip, nu man irgi atip kartais norisi, ir sian sedziu virkauju, galvoju gal reiktu pabandyt, gal susivoks g.gif bet kur kreiptis? o beto nedirbanti uz ka susimokesiu uz viska? aisku nevisas dienas pas mus barniai, paskutiniu metu kaip tik gerai sutarem, bet va kaip pas tevus gyveni tai jie vis primena ir taip pradedu galvoti, griausti save kad gal ir negerai darau, kad leidziu jam taip...bet is dalies jis nera visiskai kaltas, nes kaip gyvenom seimoj, pas jo tevus, turi nama, atseit sake atiduos antra auksta mums gyvent bet gavosi taip kad nedave, dave viena kambariuka is 6 esanciu, ir ka dar anyta kiekviena diena ede.. cia su ta anyta tai kita situacija, boba turi 2 namus, viename ji gyvena, kitame nuominikai, turi vienturty sunu ir neleidzia jam gyvent normalaus gyvenimo, kiek prase jis kad leistu bet ji vis atsakydavo NEEE.. sakau palik ja ramybei jai gyvena...bet taip gyventi irgi negalima, juk sukurem seima tai ir reik laikytis seimoj...uh. sunku.. seniai bezliumbiau reik pazliumbt gal pageres nors kiek... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir anyta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2006 11 09, 14:33)
Nu ir anyta  blink.gif

tikra velnio pramanyta lotuliukas.gif
bet db mastau gal tikrai vyreli pagazdint skirybomis? bet kur kreiptis? ir kike tai kainuotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JoReGa @ 2006 11 09, 14:38)
tikra velnio pramanyta  lotuliukas.gif
bet db mastau gal tikrai vyreli pagazdint skirybomis? bet kur kreiptis? ir kike tai kainuotu?  g.gif

Dėl skyrybų tai šiaip į teismą reik kreiptis. Bet ir advokatas dar prieš tai turi surašyt pareiškimą mirksiukas.gif . Tai su tuo pareiškimu nebent pagąsdintum.
Atsakyti
Apie skirybas tai ir aš kartais pagalvoju,nes labai jau apsileides maniškis pasidarė.O dar kai užeina jam bumbėjimo laikotarpiai verysad.gif (tada pora dienu buna apsoliutiškai viskas negerai ką aš darau).Ai bet iš kitos pusės,tai nevisada pas mus viskas blogai,kiaurom parom negeria,nesimuša,tai kaip ir nekekvienas teisėjas ir išskirtu,jei priežastis bus,kad pora kart į mėn vyras bumba doh.gif
Atsakyti
Cha, o kur planuoji paskui nebambantį rast? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agug @ 2006 11 08, 20:39)
tai pasakok pasakok,ko dabar ssnukius surauke vaikstot,delto mes cia ir susirinkom  tongue.gif
Gryzta vyrukas is darbo.................Labas ,pakst buciuka i zanda ir apsisukes nueina prie kompo i kita kamb. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif As einu miegot... schmoll.gif Is ryto atsikeliu ir vel is pradziu............................. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na elementari rutina, pas visus ji būna iki to laiko, kol sutuoktiniai patys nesiima ko nors, kad ji dingtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2006 11 10, 13:12)
Cha, o kur planuoji paskui nebambantį rast?  mirksiukas.gif

Kas ten žino,gal šiam pasauly kurnors klaidžioja vyras kuris viskuom patenkintas,niekada nepavargstantis,nejaučiantis šalčio ,skausmo,vidurių putimo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 11 10, 14:10)
Kas ten žino,gal šiam pasauly kurnors klaidžioja vyras kuris viskuom patenkintas,niekada nepavargstantis,nejaučiantis šalčio ,skausmo,vidurių putimo. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei rasi pranesk lotuliukas.gif tik as abejoju ar tokiu yra lotuliukas.gif gal ir yra bet jie arba gejei, arba senai grabe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija21000: 10 lapkričio 2006 - 13:38
Jei rasiu,tai niekam aš tokio aukso nerodysiu ir nesakysiu,kad radau lotuliukas.gif
Beja gal prieš 5 metus buvau sutikusi aš toki vyrą kuris man ir paaiški ,kad tikram vyrui niekada neskauda,nešalta ir nepavargsta,dar beto tikram vyrui net į galva nešautu,kadanors ant mylimos moters net balsa pakelt(ak,kurgi mano protas buvo,kai toks vyriokas taip arti buvo doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamsi: 10 lapkričio 2006 - 16:29
QUOTE(vetuke @ 2006 11 08, 16:30)
Kaip džiaugiuos, kad aptikau tokią temelę. Pasiguosiu ir aš, žodžiu šiandie neišlaikiau vairavimo egzo. Ryte maniškis sakė jei nepasiseks ir bus liūdna atvažiuos iš darbo pasiimt. Kai paskambinau sako nieko tokio, kad neišlaikei ir iš viso netrukdyt man dirbti  verysad.gif nu pasijaučiau tai.. ėjau gatve sau viena ir žliumbiau  cry.gif , kaip tyčia žmonių aplink pilna turbūt pagalvojo, kad  fool.gif  cray.gif  cray.gif  cry.gif

tai kai vel neislaikysi egzo skambink man turesim apie ka pakalbet, nes jau antras menuo pas mus TABU tema teisiu laikymas, man liepai as nenoriu, jis sumokejo as net neprisiverciu tos knygutes i rankas paimt bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(tamsi @ 2006 11 10, 14:10)
Kas ten žino,gal šiam pasauly kurnors klaidžioja vyras kuris viskuom patenkintas,niekada nepavargstantis,nejaučiantis šalčio ,skausmo,vidurių putimo. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif toks vyras arba mires, arba nebylys ir pasakyt nieko negali, bet tada labai rankom mosikuos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti