QUOTE(Gulia @ 2006 11 13, 00:17)
JoReGa cia neisetis
Ar jau viskas blogai tarp jusu?Ar cia tik bedos:pinigai,namai,anytos-uosvienes

?
visu pirma tau reikeia kreiptis i advokata,jis surasys ieskini,tu sumokesi advokatui,paskui 100Lt .zymini mokesti uz teisma ir tik tada priims tavo dokumentus teismo sekretore.
Manau nuo tavo gasdinimu geriau bus tik anytai.
Dar jei sunelis jai pasakys del skyrybu -tai nieko gero nebus.
Kantrybes tau.
Gal tu ir teisi.. sweip db paskutiniu metu musu santykiai geri.. tik jei as uzsimenu kad ieskom nuomojam kambary, kad tik gyvent vieniems, musu seimai, o ne su mano tevais, nes juk pacios zinot kaip yra gyventi su tevais, nesvarbu ar tavo tevai ar vyro tevai... tai jis ir uzsiveda daeinam iki tokiu pykciu kad oj oj.. ji nenori kazkam kist pinigus, sakau gerai isidarbink normaliam darbe mokesim bankui uz savo busta.. ir tuom baigiasi, sake atseit prades dirbt kol pazystamas serviza atidarys.. sakau kiek reiks laukt, metus, du? sako atseit jau nuo vasario dirbs.. tai ir sedziu laukiu... draugai stebisi kad as tokia kantri, sako kita taip nelauktu, nu bet vis tiek as ta zmogu myliu, su juo kuriau gyvenima, logiskai pagalvojus negi imsiu ir db del to skirsiuos, kad mat anyta tokia, ir kad jis nenori nuomotis buto.. bet as jam pasakius esu, jei darbo nesusiras kaip zadejo ir nieko toliau nedarys, as nezadu toliau taip gyventi...kaip jau cia rasem su orlyte, pastoviai dirba, neziuri sventes, nesventes. sedi tam savo garaze iki isnaktu.. su seima nera kada pabuti, aisku nesakau kad taip kiekviena diena, bet kaip tie alkoholikai uzsikabluoja ir geria po savaite , dvi tai ir jam taip pat..db kaip jau dukra didesne, kaip jau praso zaist, ar piest praso ati jau jam uzsiemimas, o kaip buvo maza, tai nereikejo, visa diena budavau su ja, ji jo nematydavo..net nemiegodavo su mumis vienam kambary, nes jo pasakymas, kaip ji keliasi 10kartu as neisimiegu

nu zodziu, dar kenciu, bet kaip jau pritvings pas mane kaip sprogs kuria diena.. tai jau nieks neisgelbes