Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

kaip suprantu šian pas visas diedas geras biggrin.gif
o pas mane blogas doh.gif
pametė mobilų telefoną ir dabar neaišku kur g.gif
geriausiu atveju pas tėvus

tai iš tų nervų jau norėjau senam draugeliui paskambinti, kad mane pakviestų ant kavos su brendžiu blush2.gif

bet po persigalvojau unsure.gif

jaučiu ryt eisiu į tą pasimatymą, nes diedas dirbs visą dieną ax.gif
Atsakyti
aga, sian maniskis kaip niekad geras, vedasi i kina blush2.gif wub.gif ir dar zvejyboj buvo zuvy kokia pagavo 6kg ir 300gr.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 17, 19:54)
kaip suprantu šian pas visas diedas geras biggrin.gif
o pas mane blogas doh.gif
pametė mobilų telefoną ir dabar neaišku kur g.gif
geriausiu atveju pas tėvus

Tai čia dar nieko, gi netyčia (tikriausiai ax.gif ). Aš nesinervuočiau, o tik jį "paėsčiau", kad žioplas biggrin.gif .

Nu tikrai, matyt, laikas neblogas, kad dėdulės visai nieko rolleyes.gif

JoReGA, va čia tai žuvis blink.gif . Čia jis rimtai tokią pagavo? Ar prekybos centre kokiam žvejojo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarasa: 17 lapkričio 2006 - 20:10
QUOTE(Gintarasa @ 2006 11 17, 20:09)
Tai čia dar nieko, gi netyčia (tikriausiai  ax.gif ). Aš nesinervuočiau, o tik jį "paėsčiau", kad žioplas  biggrin.gif .

Nu tikrai, matyt, laikas neblogas, kad dėdulės visai nieko  rolleyes.gif

JoReGA, va čia tai žuvis  blink.gif . Čia jis rimtai tokią pagavo? Ar prekybos centre kokiam žvejojo? g.gif

pagavo, pagavo, meskere sulauze savo mylimiausia, bet sake nepyks, nes verta buvo.. ir beto manau mes tokios neipirktumeme schmoll.gif nes db centa prie cento dedam laukia mazes krikstynos islaidu bus n.. 4u.gif
Atsakyti
žuvytė to ojoj
fantastiška

džiaugiuosi, kad jums gerai

bent jau kažkas laimingas smile.gif
Atsakyti
Man tai šy diena visai ant vakaro subjuro unsure.gif Vyras vėl beliavot išėjo,atrodė jau viskas gerai ir šia tau ,kad nori.Bkle kaip neviltis ima.Galvoju,nu tikrai gi myliu aš ji ,o jis vistiek draugus renkasi.Taip jau jau neviltis ima.Užknisa,kad ta laimė pas mus neilgai būna,visada kažkas stoja tarp mūsų.Nosi vilku kaukt kaip dabar man sunku.Ir dar visada jis man meliuoja,žino,kad išsiaiškinsiu,bet vistiek taip daro.O dar tokia durna taktika turi,jei aš ji užsipuolu,tai ir jis iškart ima ir tokius apsurdus,kad tik nuo saves dėmesi nukreipt.Nu vsio šendien aš jo namo nebeileisiu,lai ir gyvena su savo draugais jei jie jam brangesni. Išseko mano kantrybė
Atsakyti
QUOTE(JoReGa @ 2006 11 17, 20:02)
aga, sian maniskis kaip niekad geras, vedasi i kina blush2.gif  wub.gif  ir dar zvejyboj buvo zuvy kokia pagavo 6kg ir 300gr.
user posted image

clap_1.gif essen.gif thumb_yello.gif

Kaip smagu!!!Isivaizduoju koks dovolnas tavo vyras wub.gif ,kad pagavo tokia zuvi.Ka darysite ?
Papildyta:
QUOTE(tamsi @ 2006 11 17, 22:17)
Man tai šy diena visai ant vakaro subjuro unsure.gif Vyras vėl beliavot išėjo,atrodė jau viskas gerai ir šia tau ,kad nori.Bkle kaip neviltis ima.Galvoju,nu tikrai gi myliu aš ji ,o jis vistiek draugus renkasi.Taip jau jau neviltis ima.Užknisa,kad ta laimė pas mus neilgai būna,visada kažkas stoja tarp mūsų.Nosi vilku kaukt kaip dabar man sunku.Ir dar visada jis man meliuoja,žino,kad išsiaiškinsiu,bet vistiek taip daro.O dar tokia durna taktika turi,jei aš ji užsipuolu,tai ir jis iškart ima ir tokius apsurdus,kad tik nuo saves dėmesi nukreipt.Nu vsio šendien aš jo namo nebeileisiu,lai ir gyvena su savo draugais jei jie jam brangesni. Išseko mano kantrybė

console.gif nepasakyciau,kad labai gerai daro tavo vyras gun_rifle.gif jei turi seima tai negrazu taip elgtis. nono.gif
O tu pakeisk savo taktika:jei ileisi siandien tapk salta ir abejinga,nekrepk demesio,leisk laika su dukryte wub.gif
Jis bent vaikui skiria demesio? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 17 lapkričio 2006 - 23:36
Jorega,o kurioj baloj tokia lydeka pagavo taviskis

Jorega,o kokioj baloj tokia lydeka pagavo taviskis?
Ryt parodysiu SB,ale,kad susinervuos,tai is karto klausiu,nes jam bus idomu.

thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2006 11 17, 23:56)
Jorega,o kurioj baloj tokia lydeka pagavo taviskis
Jorega,o kokioj baloj tokia lydeka pagavo taviskis?
Ryt parodysiu SB,ale,kad susinervuos,tai is karto klausiu,nes jam bus idomu.
thumbup.gif  tongue.gif

Turetu ir bala buti,kaip bala bigsmile.gif

Maniskis irgi susinervuotu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na vaikui tai tikrai dėmelį skiria ir žaidžia ir valgdina ir miegdo,nu viskas gerai.
Bet tik va tas jo durniavimais su draugais,amžinai prisigeria verysad.gif
Tai jo aš pagalvojau,kad nuo dabar aš dedu ant jo ignora,jei jam nereikia,tai ir man vienodai mad.gif Tegu ką nori ta daro,jau užkniso.Nu net vergti dėl to nebesinori(nevertas jis mano ašarų).Vat keisčiausia yra tai ,kad jei vyras nori gražiai gyvent,na tai ir gyvenam,nei pykstamės smarkiai nei ka,nu bet jeui pas ji galvoi kralikai kruštis pradeda,tai viskas krantai,viskas velniop aina.
Nu pažiurėsim,kaip čia kas bus.Nu net pavargau parintis ir nervuotis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 11 17, 23:57)
Na vaikui tai tikrai dėmelį skiria ir žaidžia ir valgdina ir miegdo,nu viskas gerai.
Bet tik va tas jo durniavimais su draugais,amžinai prisigeria verysad.gif
Tai jo aš pagalvojau,kad nuo dabar aš dedu ant jo ignora,jei jam nereikia,tai ir man vienodai mad.gif Tegu ką nori ta daro,jau užkniso.Nu net vergti dėl to nebesinori(nevertas jis mano ašarų).Vat keisčiausia yra tai ,kad jei vyras nori gražiai gyvent,na tai ir gyvenam,nei pykstamės smarkiai nei ka,nu bet jeui pas ji galvoi kralikai kruštis pradeda,tai viskas krantai,viskas velniop aina.
Nu pažiurėsim,kaip čia kas bus.Nu net pavargau parintis ir nervuotis verysad.gif

Nesinervuok wub.gif
Atsakyti
tiksliais nzn kaip vadinasi, zinau kad netoli kedainiu kazkur...tai jau davolkas, ka darysim jau isdarinejo ir paliksim krikstynom, kazkaip paruosim skaniai ir ragausim mirksiukas.gif
Atsakyti