Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

pasipasakosiu ir aš.

Praeitą kartą pmiršo diedas konteinerį į gatvę išvežt, tai atsitiko taip, kad šįkart vienas maišelis ir netilpo. Padėjau šalia konteinerio iš vakaro. Kitą dieną per pietus einu parsivežt šiukšlinės, žiūriu - tas maišelis pusiau paskleistas voliojasi GĖLYNE blink.gif (turbūt katinų darbas) Tai grįžusiam diedui sakau, kokio velnio maišiuko nenunešei kartu, o jisai man TAIP NEKALTAI "aha, ir aš pagalvojau, ką tas maišelis gėlyne daro". Nu nors galvą į sieną daužyk doh.gif Aišku, ką gi daugiau jis galėjo pagalvot doh.gif
Atsakyti
As irgi papasakosiu viena knisanti fakta. Jei drabuzyje atsiranda maza skylute (pradeda irti kisene, klynas, kojine, megztinis ar pan.), tai siuti nepraso, laukia kol skyle pasidarys visai isplysus, pratampyta ar net neuzsiuvama. Tada jau paduoda: gal gali uzsiuti... gun_bandana.gif Nepagalvoja, kad siuvant vargo zymiai daugiau arba daikta net ismest jau reikia.
Atsakyti
Ach, tie vyrai............. Be jų, kažkaip neišeina, o kai jie yra, tai tik problemos nesibaigenčios g.gif

Kas dedasi aplink? Kažkaip tik ir girdisi, kad pykstasi visi bash.gif Va ir mes, kariaujam ir tiek. Labiausiai užknisanti bėda, tai teliko žiūrėjimas. Gali sėdėt valandų valandas ir šokinėdamas per kanalus žiūrėti bele ką............Kojos ant stalo ir vėpso visu garsu. Ne vienas kambarys, bet nebegaliu pakęst. gun_bandana.gif Ir kaip tą košmarą pabaigt??? Nors ir mesk teliką lauk...........
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(rena @ 2006 07 16, 18:34)
Na cia tai gerai pavarei thumbup.gif

Na matau Gintarasa tave jau konkreciai dakniso lotuliukas.gif

O maniskis, siandien gryzo is bernvakario, numete visus daiktelius ir staigiai TV isijunge doh.gif kai jam papriekaistavau kad issikrautu daiktus, tai matai jis pavarges, neturi jegu. O as tai pailsejusi doh.gif su dviem kudikiais namuose gun_bandana.gif man jau is pykcio akys zaibuoja.
Eisiu dabar atsidarysiu sampaniuko ir toliau SM sedesiu beee.gif juk as esu ligonis , priklausomybe SM turiu lotuliukas.gif

Atsakyti
oi kaip mane mano diedasas kartais nervina...oi oi

nors metais vyresnis, alia jauciuosi kaip gyvendama su ne tai kad tevu, kaip su seneliu..ash megstu keliauti ir visai noreciau ne tik pirkt poilsines pazintines, bet ir zygiu norisi ir su zemelapiu ir kuprine kur nusidanginti, bet jis vis bijo:

i zygi neis, nes dar uodai sukandzios
palapinej nemiegos, nes dar lietus bus
dviraciais nevaziuos, nes dar grandine sutruks
mashina nevaziuos toli, nes dar suges
valtim neplauks, nes dar suslaps
su kudykiu i uzsieni nevaziuos, nes dar tas susirgs

net jei vaziuojam kur su draugais pagert, tai geriu ash, nes jis nori miegoti savo lovytej....ir vairuoja po 12 namo protest.gif
o pasikviest savo drauges irgi negerai, nes gryzes po darbo, negali metabolizmintis kiek norisi doh.gif

oi nebegaliu

tiesa jis ir valgyt padaro ir indus išplauna, ir namus sutvarko, ir pampersus pkeicia, ir pas draugus tik su manim eina, ir geria tik su manim, nesimusha, nesikeikia, neberuko, yra švelnus ir rupestingas...nu bet jau ant tiek rupestingas, kad tas rupestis paranojiškas..oi atrodo vel susinervijau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gato negro: 26 gegužės 2007 - 09:27
bet juk dėl to ir priešingybės traukia - tu impulsyvi, jis snaudalius, jis šeimos žmogus, tik va visa laimė, kad dar namie apsitvarko - čia dar pasisekė. bigsmile.gif
Atsakyti
maniškis turi trūkumą jis VALGO o aš nemėgstuų ir nemoku valgyt daryt verysad.gif

einu virt vakarienės angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 05 31, 20:45)
maniškis turi trūkumą jis VALGO o aš nemėgstuų ir nemoku valgyt daryt  verysad.gif

einu virt vakarienės  angel_sadangel.gif

hihihi.gif hihihi.gif O neturi tokio trūkumo kad kvėpuoja? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 05 31, 23:40)
hihihi.gif  hihihi.gif  O neturi tokio trūkumo kad kvėpuoja?  cool.gif

nu žinok turi bigsmile.gif

jis dar ir kalba ne, tai ką norėčiau išgirst cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gato negro @ 2007 05 26, 10:24)

nors metais vyresnis, alia jauciuosi kaip gyvendama su ne tai kad tevu, kaip su seneliu..ash megstu keliauti ir visai noreciau ne tik pirkt poilsines pazintines, bet ir zygiu norisi ir su zemelapiu ir kuprine kur nusidanginti, bet jis vis bijo:

i zygi neis, nes dar uodai sukandzios
palapinej nemiegos, nes dar lietus bus
dviraciais nevaziuos, nes dar grandine sutruks
mashina nevaziuos toli, nes dar suges
valtim neplauks, nes dar suslaps
su kudykiu i uzsieni nevaziuos, nes dar tas susirgs

net jei vaziuojam kur su draugais pagert, tai geriu ash, nes jis nori miegoti savo lovytej....ir vairuoja po 12 namo  protest.gif
o pasikviest savo drauges irgi negerai, nes gryzes po darbo, negali metabolizmintis kiek norisi  doh.gif

oi nebegaliu

tiesa jis ir valgyt padaro ir indus išplauna, ir namus sutvarko, ir pampersus pkeicia, ir pas draugus tik su manim eina, ir geria tik su manim, nesimusha, nesikeikia, neberuko, yra švelnus ir rupestingas...nu bet jau ant tiek rupestingas, kad tas rupestis paranojiškas..oi atrodo vel susinervijau wink.gif

po galais, noriu tokio vyro yahoo.gif kur tu jį radai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gato negro @ 2007 05 26, 10:24)
o
oi nebegaliu

KEICIAMES biggrin.gif biggrin.gif
Prie savojo dar alaus deze duosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 02 birželio 2007 - 16:48
QUOTE(Gato negro @ 2007 05 26, 09:24)
<...>

QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 05 31, 19:45)
maniškis turi trūkumą jis VALGO o aš nemėgstuų ir nemoku valgyt daryt  verysad.gif

einu virt vakarienės  angel_sadangel.gif

oi kiek prisijuokiau biggrin.gif Praktiskai anekdotinis gyvenimas....Betgi kaip nenuobodu su tokiais vyrukais ir tokiu savo jumoro jausmu gyventi bigsmile.gif
Atsakyti