Įkraunama...
Įkraunama...

*Riebalų deginimo formulė*, 2 tema

Pas mus irgi virusai siaučia. Aš per visą šaltąjį sezoną geriu Citrosept'ą, tai žymiai lengviau ir rečiau sergu, negu pvz. vyras. smile.gif Man kažkaip šitas padeda.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 09 11, 17:05)
Gal galima konkrečiau kokia parduotuvė? Kokia firma? cool.gif  Niu man labai aktualu blush2.gif  ax.gif

Pirkau Bige, parduotuvėj su visokiais panašiais dalykėliais, pavadinimo nepažiūrėjau, o termosas lygiai toks, kaip čia antras po 36.20 http://www.4season.l...ermosai-maistui

QUOTE(**NoTa** @ 2015 09 12, 10:04)
LAbas rytas,

O prie manęs bacila kabinasi doh.gif
Vakar vakare tokia visa kaip lavonas po darbo buvau verysad.gif Šį ryt ne ką geriau, o darbe esu...
Negalėjau bėgti verysad.gif

Prie manęs irgi, abi dukros serga doh.gif

Nežinau kas darosi, bet ėdu verysad.gif tikiuosi laiku sustosiu, nenoriu pliuso penktadienį verysad.gif
Atsakyti
Aš ypatingai neėdu,bet po prisidavimo kitą dieną buvo pliusas 400g.
Ir dabar jau trys dienas laikosi tas pats.Atrodo -stabilizavosi.Reikės pramušinėt ledus kaip nors.BonBons, aš irgi nenoriu pliuso penktadienį lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepergyvenam!!! Aš šeštadienį buvau baliuke. Po visų vaišių ir gabalo torto radau +1 kg, bet tikiuosi iki penktadienio išgaruos ir nugaruos į minusą. Visos turim ką veikti šią savaitę...
Atsakyti
QUOTE(Snuzis @ 2015 09 14, 10:44)
Nepergyvenam!!! Aš šeštadienį buvau baliuke. Po visų vaišių ir gabalo torto radau +1 kg, bet tikiuosi iki penktadienio išgaruos ir nugaruos į minusą. Visos turim  ką veikti šią savaitę...

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
ši savaitė man tragiška svorio atžvilgiu.TURIU PLIUS DU KILUS. doh.gif
Iš 57,5kg pasidarė 59,5kg. verysad.gif
Darau šiandien grykių dieną.Reikia taisyt reikalus,kol dar nepervėlu.
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Irishka drinks_cheers.gif Turiu +400 gr. Nes tikrai nieko nežiūrėjau, valgiau ir sausainių ir bulvių košę prie mėsos. Žodžiu, tiesa akis bado, teks susiimti kitą savaitę, kad ir už šią, ir už kitą minusas būtų.
Atsakyti
Na merginos, laikykitės 4u.gif
Aš irgi +100 g. Vakar nereikėjo valgyti vakarienės - mišrainės (kiaušiniai, tunas, pupelės, pomidorai, paprika, agurkai, svogūnas, česnako truputį), nors ingredientai geri, bet vakarui labai jau soti. O ir sriubos dieną valgiau su bulvėmis blush2.gif ax.gif , na tikrai reikia susiimti doh.gif Bet kuo toliau, manau bus sunkiau, nes salotų, daržovių mažės.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 09 18, 08:59)
Na merginos, laikykitės  4u.gif
Aš irgi +100 g. Vakar nereikėjo valgyti vakarienės - mišrainės (kiaušiniai, tunas, pupelės, pomidorai, paprika, agurkai, svogūnas, česnako truputį), nors ingredientai geri, bet vakarui labai jau soti. O ir sriubos dieną valgiau su bulvėmis  blush2.gif  ax.gif , na tikrai reikia susiimti  doh.gif  Bet kuo toliau, manau bus sunkiau, nes salotų, daržovių mažės.

Būtent, rudenį/ žiemą sunkiau dietos laikytis. Pasikeitė orai, vandens nebesinori ir maisto norisi šiltesnio, nebe salotų. Užtat ir valgau kaip papuola.
Atsakyti
Laba diena,

Aš visa sirguliuojanti, tai maitinimąsis bet koks verysad.gif Sporto irgi nėta. Svarstyklių kolkas irgi nėra, tai ir nežinau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Paskutines dvi dienas turėjau tiek darbo, kad nebuvo kada valgyti thumbup.gif Esu labai laiminga, nes šįryt pamačiau lygiai tą patį, ką prieš savaitę, turiu 0 bigsmile.gif manieji plius 2 savaitės pradžioj buvę išgaravo karsta.gif Neįtikėtina, bet super bigsmile.gif Bandysiu kitai savaitei kelis gramus nukrapštyti ax.gif Lyg ir ėdamoji praėjo ax.gif Bet turi mmm kažkada ateiti doh.gif
Atsakyti
Kur visos? rolleyes.gif
Atsakyti