QUOTE(**NoTa** @ 2015 09 11, 17:05)
Pirkau Bige, parduotuvėj su visokiais panašiais dalykėliais, pavadinimo nepažiūrėjau, o termosas lygiai toks, kaip čia antras po 36.20 http://www.4season.l...ermosai-maistui
QUOTE(**NoTa** @ 2015 09 12, 10:04)
LAbas rytas,
O prie manęs bacila kabinasi
Vakar vakare tokia visa kaip lavonas po darbo buvau
Šį ryt ne ką geriau, o darbe esu...
Negalėjau bėgti
O prie manęs bacila kabinasi

Vakar vakare tokia visa kaip lavonas po darbo buvau

Negalėjau bėgti

Prie manęs irgi, abi dukros serga

Nežinau kas darosi, bet ėdu

Aš ypatingai neėdu,bet po prisidavimo kitą dieną buvo pliusas 400g.
Ir dabar jau trys dienas laikosi tas pats.Atrodo -stabilizavosi.Reikės pramušinėt ledus kaip nors.BonBons, aš irgi nenoriu pliuso penktadienį
Ir dabar jau trys dienas laikosi tas pats.Atrodo -stabilizavosi.Reikės pramušinėt ledus kaip nors.BonBons, aš irgi nenoriu pliuso penktadienį

QUOTE(Snuzis @ 2015 09 14, 10:44)
Nepergyvenam!!! Aš šeštadienį buvau baliuke. Po visų vaišių ir gabalo torto radau +1 kg, bet tikiuosi iki penktadienio išgaruos ir nugaruos į minusą. Visos turim ką veikti šią savaitę...

Sveikos,
ši savaitė man tragiška svorio atžvilgiu.TURIU PLIUS DU KILUS.
Iš 57,5kg pasidarė 59,5kg.
Darau šiandien grykių dieną.Reikia taisyt reikalus,kol dar nepervėlu.
ši savaitė man tragiška svorio atžvilgiu.TURIU PLIUS DU KILUS.

Iš 57,5kg pasidarė 59,5kg.

Darau šiandien grykių dieną.Reikia taisyt reikalus,kol dar nepervėlu.
Na merginos, laikykitės
Aš irgi +100 g. Vakar nereikėjo valgyti vakarienės - mišrainės (kiaušiniai, tunas, pupelės, pomidorai, paprika, agurkai, svogūnas, česnako truputį), nors ingredientai geri, bet vakarui labai jau soti. O ir sriubos dieną valgiau su bulvėmis
, na tikrai reikia susiimti
Bet kuo toliau, manau bus sunkiau, nes salotų, daržovių mažės.

Aš irgi +100 g. Vakar nereikėjo valgyti vakarienės - mišrainės (kiaušiniai, tunas, pupelės, pomidorai, paprika, agurkai, svogūnas, česnako truputį), nors ingredientai geri, bet vakarui labai jau soti. O ir sriubos dieną valgiau su bulvėmis

QUOTE(Adera777 @ 2015 09 18, 08:59)
Na merginos, laikykitės
, na tikrai reikia susiimti
Bet kuo toliau, manau bus sunkiau, nes salotų, daržovių mažės.

Būtent, rudenį/ žiemą sunkiau dietos laikytis. Pasikeitė orai, vandens nebesinori ir maisto norisi šiltesnio, nebe salotų. Užtat ir valgau kaip papuola.
Sveikos
Paskutines dvi dienas turėjau tiek darbo, kad nebuvo kada valgyti
Esu labai laiminga, nes šįryt pamačiau lygiai tą patį, ką prieš savaitę, turiu 0
manieji plius 2 savaitės pradžioj buvę išgaravo
Neįtikėtina, bet super
Bandysiu kitai savaitei kelis gramus nukrapštyti
Lyg ir ėdamoji praėjo
Bet turi mmm kažkada ateiti

Paskutines dvi dienas turėjau tiek darbo, kad nebuvo kada valgyti

Kur visos?