Rudeninė krizė visoms
nesisvėriau
žinau, kad turiu didelį pliusą
kepu keksiukus, laukiu svečių... reikia vištieną pamarinuoti. Savijauta baisi, jėgų nerasta, nuotaikos irgi...
QUOTE(BonBons @ 2015 09 26, 11:18)
Rudeninė krizė visoms
nesisvėriau
žinau, kad turiu didelį pliusą
kepu keksiukus, laukiu svečių... reikia vištieną pamarinuoti. Savijauta baisi, jėgų nerasta, nuotaikos irgi...
Man krizez nera
Man išaušo džiaugsmingas rytelis, kadangi pagaliau vėl nuvažiavau į minusą. Radau -300 gr., tai reiškiasi iš viso 14,4 kg. Pažiūrėjau, kiek nukrito per šį mėnesį - nuo 08-26 iki 09-26 1,8 kg. Labai normaliai.
Visą savaitę sportuoju reguliariai, matyt tas ir suveikė svorio kritimui. Labai laukiu lapkričio mėnesio, kai prasidės aquaaerobika, bet kartą per savaitę prisižadėjau pati sau lankyti.
Visą savaitę sportuoju reguliariai, matyt tas ir suveikė svorio kritimui. Labai laukiu lapkričio mėnesio, kai prasidės aquaaerobika, bet kartą per savaitę prisižadėjau pati sau lankyti.
Šaunuolė, Snuzis, kaip visada
Ką sportuoji, gal pagal youtube kokį filmuką ar lankaisi kur nors?
Man penktadienį negera buvo, viduriai streikavo, skrandį spazmavo, širdis permušė, o be to mano dienos prasidėjo, tai šeštadienio ryte buvo -1 kg nuo penktadienio, tai pasiekiau 59,9 kg (perlipau 60 kg ribą), o sekmadienį dar -100 g, bet kaip bus kitą penktadienį tai dar neaišku
NoTa, šaunuolė, kad bėgioji, man irgi visai patinka, bet laiko kaip ir stinga, o gal ir pritingiu
, bet kartais po darbo specialiai už vaikus išvedu šuniuką, kad prasibėgtume, nes mūsų kalytė irgi turi atsargų ant šonkauliukų
BonBons, nuotaika tikrai ne kokia, gaila, kad jau ruduo
irishka11, labai geri rezultatai, super
Seserie, svarbu nukrito, nors ir nelabai daug
Ką sportuoji, gal pagal youtube kokį filmuką ar lankaisi kur nors?
Man penktadienį negera buvo, viduriai streikavo, skrandį spazmavo, širdis permušė, o be to mano dienos prasidėjo, tai šeštadienio ryte buvo -1 kg nuo penktadienio, tai pasiekiau 59,9 kg (perlipau 60 kg ribą), o sekmadienį dar -100 g, bet kaip bus kitą penktadienį tai dar neaišku
NoTa, šaunuolė, kad bėgioji, man irgi visai patinka, bet laiko kaip ir stinga, o gal ir pritingiu
BonBons, nuotaika tikrai ne kokia, gaila, kad jau ruduo
irishka11, labai geri rezultatai, super
Seserie, svarbu nukrito, nors ir nelabai daug
Labas rytas, statistinis prisidavimas - per savaitę -500 gr.
Netikėtai. Pastebėjau, kad grįžtu po truputį prie "normalios" mitybos - tai bulves su mėsa valgau, tai prie kavos keksiuką ar saldainių. Paskutiniu metu valgau neribotą obuolių kiekį, kadangi pats sezonas, visur obuoliais užversta, ir darbe, ir namie. Per diena 5-6 tikrai suvalgau. Bet svoris vis tiek krenta, turbūt iš inercijos, arba atsistate normalesnė medžiagų apykaita.
Sveikos.
Neprisiduosiu, nes nesisvėriau. Darau ekeperimentą, ar ištversiu nesisvėrus iki lapkričio 1 d., ir jei ištversiu prie ko tai prives
Nusprendžiau, kad pirmiausia man reik padirbėti su galva, nes ką valgyti žinau, kad sportuoti reikia žinau, bet užplaukia debesis, ir suėdu viską ką matau aplink, ir ėdu tol kol pasiekiu savo statisitni 80 kg svorį.
Svijašą beskaitant įdomių minčių kilo ta tema, tai ta kryptimi ir padirbėsiu.
Papildyta:
Šiandien lygiai - 15,00 kg . Nuo gegužės 1 iki spalio 4. Užsirašau tikslą iki naujųjų metų numesti 20 kg.
t.y. kad iš viso būtų -20.
Sveikinimai dideliausi
Neprisiduosiu, nes nesisvėriau. Darau ekeperimentą, ar ištversiu nesisvėrus iki lapkričio 1 d., ir jei ištversiu prie ko tai prives
Svijašą beskaitant įdomių minčių kilo ta tema, tai ta kryptimi ir padirbėsiu.
Papildyta:
QUOTE(Snuzis @ 2015 10 04, 19:02)
Sveikinimai dideliausi
Kaip sekasi, mergaitės