Įkraunama...
Įkraunama...

*Riebalų deginimo formulė*, 2 tema

Aš užsikasiau darbais, vaikais ir valgau neteisingai, tai nėr kuo girtis. Užtat ir tyliu. Šiandien išsimiegojau, susiėmiau ir vėl grįžau į dietą.
Pusryčiai - avižų košė su vaisiais
Priešpiečiai - vyšnios, likutis burokų sriubos ir stiklinė kefyro
pietūs - 2 kiaušiniai su salotomis
pavakariai - pupelės ir plytelė juodo šokolado su kava
vakarienė - teks rinktis tarp keptos vištos ir sriubos, dar nenusprendžiau, ko labiau noriu.
Šiandien žiūrėjau daktaro Ozo laidą, kaip tik buvo apie svorio metimą. Kokius produktus reik vartoti, kad numesti daugiau svorio nuo atskirų kūno dalių (pvz. kam reik nuo pilvo, kam nuo viršaus, kam nuo kojų). Kadangi man aktualu svorį numesti nuo kojų (t.y. šlaunų), tai užfiksavau tik šitą patarimą - kad reikia vartoti baltųjų pupelių ekstraktą. Nes šitas ekstraktas blokuoja angliavandenių ir krakmolo pasisavinimą. Nors įtariu, kad čia tik eilinė lieknėjimo produktų reklama, bet kilo noras nusipirkti šitą maisto papildą. Kažin, ar yra prasmės?
Atsakyti
Tokio dalyko nesu net girdėjusi g.gif o apie pilvą ką sakė? bigsmile.gif
Atsakyti
Neatsimenu, ką sakė apie pilvą. ax.gif Bendrai dar parekomendavo vartoti aviečių ketonus, nes jie padeda mesti svorį. Bet paskaičiau aš apie tuo aviečių ketonus, labai dviprasmiškų atsiliepimų yra. Tai nusprendžiau geriau natūraliai pasistengsiu dar truputį.
Atsakyti
Sveikos, keturias dienas nepatekau prie kompo, tai prisiduosiu dabar - +500 .... blush2.gif mane turbut reik išmesti į nuosekliai priauginėjančių būrelį lotuliukas.gif
Kaip čia į tą doros kelią grįžti nežinau... Liniuotės paraše nestumsiu, vis ranka nekyla lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

As siandien pamaciau svarstyklese 63,6kg wub.gif Esu laiminga!
Ryt susiimu dar stipriau. Vakar po negalavimu prasibegau thumbup.gif
Atsakyti
Snuzis, Ozo laidas ir aš mėgstu pažiūrėti, jei pavyksta mirksiukas.gif , tai irgi mačiau apie tas atskiras dalis, be tavo minėtų, dar užsirašiau, kad L-Carnitinas ir CLA gerai. Aviečių ketonas lyg ir pilvui, bet ir visam kūnui padeda deginti riebalus, Reikės daugiau pasidomėti. O pupelių ekstrakte baltymai, kurie padeda deginti riebalus. Dar visko valgymo diena reikalinga, anot Ozo, tada organizmas nesugalvoja kaupti atsargu, o viską labiau degina. Tik reikia su saiku smile.gif Aišku svarbu pajudėti - pasimankštinti thumbup.gif Tą ir stengiuosi daryti, nors kelias minutes rytais. Telefone atsisiunčiau programėlių, atlieki tos dienos pratimukus, varnelę uždedi smile.gif Dar šiandien iš ryto, po mankšelės po kontrastiniu dušu palindau, nes sušilusi buvau, tai darbe kolegė sėdi, dreba, o man nei kiek nešalta, nes tikriausiai kraujotaka suaktyvėjusi blush2.gif thumbup.gif

NoTa, sveikininu nuoširdžai thumbup.gif nebedaug liko smile.gif

Seserie, nenukabink nosies mirksiukas.gif , gal pajudėti reikėtų, kad "užvestum" kolorijų deginimą greitesnį mirksiukas.gif

BonBons, viso mažiau rašo šioje temoje, nes galbūt ne tokie džiuginantys rezultatai, kokie pradžioje buvo. Man liko kokie 2 kg, tai jie taip sunkiai juda. Pradžioje per sav. po 0,5 kg, po kiek laiko po 0,3 kg, o dabar po 0,1 kg vos krenta.
Dar prisiminiau iš Ozo laido, kad aktyvina kraujotaką, prieskoniai (aštrioji paprika), česnakas, cinamonas (po 1 arb. š. per dieną). Tik cinamonas parduotuvėse (Cascia), kiek žinau, toksiškas.
http://sveikatossalt...t/tag/cinamonas
http://www.sulieknek...da-mesti-svori/
Turi būti Ceylon, aš tai tokį atsisiuntusi turiu Ceylon-Cinnamon, jo labai daug ilgam užtenka smile.gif
Tai tiek, merginos, iki greito susirašymo bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 21 rugsėjo 2015 - 08:33
Oi, dar ir cinamonas gali būti nuodingas... verysad.gif Aš jo pilu visur kuo daugiau, nes man labai skanu. Reiks dabar atkreipti dėmesį, kokį aš turiu, bet kadangi iš prekybos centro, tai turbūt tą nuodingą. Mačiau, kad Ceylon cinamono yra ir ekopirk.lt.
Kažkoks pastrigimas su svoriu, niekaip žemyn nebevažiuoja. Pradėjau nuo savaitgalio sportuoti reguliariai, gal šiek tiek pagerės situacija. g.gif
Atsakyti
Oi, ryt neprisidavinėsiu schmoll.gif lotuliukas.gif turiu maždaug +1.5 kg ir mmm ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, per savaitę nukrito tas priaugtas +400 ir liko tas pats, kas buvo prieš 2 savaites, tai neskaitau čia kažkokio numetimo. Reiškiasi numesta 0, viso numesta 14,1 kg.
Atsakyti
Vis tiek šaunuolė, Snuzis mirksiukas.gif
O aš + 0,5kg, doh.gif , tai dabar 60,9 kg, o jau taip tikėjausi bent 60 kg pasiekti. Kažko apstojo g.gif svorio kritimas verysad.gif , tikriausiai, kad salotų mažiau valgau g.gif
Atsakyti
Labukas. Per savaitę kažkiek nukrito, bet neprisimenu kiek ten priaugta buvo, tai skaičiuosiu nuo mažiausio svorio - 77,2 kg Tai gaunasi - plius 2,9 kg.
Atsakyti
Labas,
per šią savaitę yra minus 500g.Bet aną savaitę buvo pliusas didesnis.Todėl dar net negrįžau į tą svorį,kurį jau buvau pasiekusi.Valgau ne visai taip,kaip reikia.Pastebėjau,kad mažiau suvalgau daržovių.
Atsakyti