Aš užsikasiau darbais, vaikais ir valgau neteisingai, tai nėr kuo girtis. Užtat ir tyliu. Šiandien išsimiegojau, susiėmiau ir vėl grįžau į dietą.
Pusryčiai - avižų košė su vaisiais
Priešpiečiai - vyšnios, likutis burokų sriubos ir stiklinė kefyro
pietūs - 2 kiaušiniai su salotomis
pavakariai - pupelės ir plytelė juodo šokolado su kava
vakarienė - teks rinktis tarp keptos vištos ir sriubos, dar nenusprendžiau, ko labiau noriu.
Šiandien žiūrėjau daktaro Ozo laidą, kaip tik buvo apie svorio metimą. Kokius produktus reik vartoti, kad numesti daugiau svorio nuo atskirų kūno dalių (pvz. kam reik nuo pilvo, kam nuo viršaus, kam nuo kojų). Kadangi man aktualu svorį numesti nuo kojų (t.y. šlaunų), tai užfiksavau tik šitą patarimą - kad reikia vartoti baltųjų pupelių ekstraktą. Nes šitas ekstraktas blokuoja angliavandenių ir krakmolo pasisavinimą. Nors įtariu, kad čia tik eilinė lieknėjimo produktų reklama, bet kilo noras nusipirkti šitą maisto papildą. Kažin, ar yra prasmės?
Tokio dalyko nesu net girdėjusi
o apie pilvą ką sakė?

Snuzis, Ozo laidas ir aš mėgstu pažiūrėti, jei pavyksta
, tai irgi mačiau apie tas atskiras dalis, be tavo minėtų, dar užsirašiau, kad L-Carnitinas ir CLA gerai. Aviečių ketonas lyg ir pilvui, bet ir visam kūnui padeda deginti riebalus, Reikės daugiau pasidomėti. O pupelių ekstrakte baltymai, kurie padeda deginti riebalus. Dar visko valgymo diena reikalinga, anot Ozo, tada organizmas nesugalvoja kaupti atsargu, o viską labiau degina. Tik reikia su saiku
Aišku svarbu pajudėti - pasimankštinti
Tą ir stengiuosi daryti, nors kelias minutes rytais. Telefone atsisiunčiau programėlių, atlieki tos dienos pratimukus, varnelę uždedi
Dar šiandien iš ryto, po mankšelės po kontrastiniu dušu palindau, nes sušilusi buvau, tai darbe kolegė sėdi, dreba, o man nei kiek nešalta, nes tikriausiai kraujotaka suaktyvėjusi
NoTa, sveikininu nuoširdžai
nebedaug liko
Seserie, nenukabink nosies
, gal pajudėti reikėtų, kad "užvestum" kolorijų deginimą greitesnį 
BonBons, viso mažiau rašo šioje temoje, nes galbūt ne tokie džiuginantys rezultatai, kokie pradžioje buvo. Man liko kokie 2 kg, tai jie taip sunkiai juda. Pradžioje per sav. po 0,5 kg, po kiek laiko po 0,3 kg, o dabar po 0,1 kg vos krenta.
Dar prisiminiau iš Ozo laido, kad aktyvina kraujotaką, prieskoniai (aštrioji paprika), česnakas, cinamonas (po 1 arb. š. per dieną). Tik cinamonas parduotuvėse (Cascia), kiek žinau, toksiškas.
http://sveikatossalt...t/tag/cinamonas
http://www.sulieknek...da-mesti-svori/
Turi būti Ceylon, aš tai tokį atsisiuntusi turiu Ceylon-Cinnamon, jo labai daug ilgam užtenka
Tai tiek, merginos, iki greito susirašymo

NoTa, sveikininu nuoširdžai

Seserie, nenukabink nosies

BonBons, viso mažiau rašo šioje temoje, nes galbūt ne tokie džiuginantys rezultatai, kokie pradžioje buvo. Man liko kokie 2 kg, tai jie taip sunkiai juda. Pradžioje per sav. po 0,5 kg, po kiek laiko po 0,3 kg, o dabar po 0,1 kg vos krenta.
Dar prisiminiau iš Ozo laido, kad aktyvina kraujotaką, prieskoniai (aštrioji paprika), česnakas, cinamonas (po 1 arb. š. per dieną). Tik cinamonas parduotuvėse (Cascia), kiek žinau, toksiškas.
http://sveikatossalt...t/tag/cinamonas
http://www.sulieknek...da-mesti-svori/
Turi būti Ceylon, aš tai tokį atsisiuntusi turiu Ceylon-Cinnamon, jo labai daug ilgam užtenka

Tai tiek, merginos, iki greito susirašymo

Oi, dar ir cinamonas gali būti nuodingas...
Aš jo pilu visur kuo daugiau, nes man labai skanu. Reiks dabar atkreipti dėmesį, kokį aš turiu, bet kadangi iš prekybos centro, tai turbūt tą nuodingą. Mačiau, kad Ceylon cinamono yra ir ekopirk.lt.
Kažkoks pastrigimas su svoriu, niekaip žemyn nebevažiuoja. Pradėjau nuo savaitgalio sportuoti reguliariai, gal šiek tiek pagerės situacija.

Kažkoks pastrigimas su svoriu, niekaip žemyn nebevažiuoja. Pradėjau nuo savaitgalio sportuoti reguliariai, gal šiek tiek pagerės situacija.

Oi, ryt neprisidavinėsiu
turiu maždaug +1.5 kg ir mmm

Vis tiek šaunuolė, Snuzis
O aš + 0,5kg,
, tai dabar 60,9 kg, o jau taip tikėjausi bent 60 kg pasiekti. Kažko apstojo
svorio kritimas
, tikriausiai, kad salotų mažiau valgau

O aš + 0,5kg,

Labas,
per šią savaitę yra minus 500g.Bet aną savaitę buvo pliusas didesnis.Todėl dar net negrįžau į tą svorį,kurį jau buvau pasiekusi.Valgau ne visai taip,kaip reikia.Pastebėjau,kad mažiau suvalgau daržovių.
per šią savaitę yra minus 500g.Bet aną savaitę buvo pliusas didesnis.Todėl dar net negrįžau į tą svorį,kurį jau buvau pasiekusi.Valgau ne visai taip,kaip reikia.Pastebėjau,kad mažiau suvalgau daržovių.