Įkraunama...
Įkraunama...

*Riebalų deginimo formulė*, 2 tema

QUOTE(tauskalyte @ 2015 11 06, 07:02)
dekui merginos uz atsakyma. bandysiu kazkiek pagyventi pagal sia dieta, gal pavyks is leto palengva nusipurtyti likusius 4 kg iki mano svajoniu svorio
siaip man atrodo si dieta butu priimtina ir viskas ok, isskyrus kad esu be makaronu dar ir saldumynu megeja. bet gal koki sokolado gabaliuka ir galima kartais? nors as ne tik sokolada, bet ir bandeliu, pyragu, tortu megeja  unsure.gif

bet galvoju reiktu atrast kazkokiu priimtinu patiekalu su dz.vaisiais, ir su svieziais vaisiais, kurie turi to naturalaus cukraus, kurio man reikia.

Na cia tikriausiai daugumos blogybe saldumynai.
Jei renkiesi, tai vaisius rinkis pirmoj dienos pusej. Su dziovintais atsargiai koloriju bomba. As net riesutais nebesilepinu verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Jo, su tais saldumynais, tai dar jei nevalgau kurį laiką ir nėr po nosim, tai kažkaip ir nelabai norisi, bet jei pradedu, tai sunku sustot. Savaitgalis visas tortinis buvo smile.gif)))
prisiduodu - per savaitę -0,5 kg, sveriu 78, liko numesti 13 kg.
Atsakyti
Sveikos merginos, šaunu, kad grįžote mirksiukas.gif Pritariu dėl saldumynų, kad jei nevalgai kurį laiką, tikriausiai organizmas "išsivalo" ir jų nebesinori, o pradedi ir vėl reikalauja. Esu skaičiusi, kad saldumynais maitiname blogąsias bakterijas, kai jos negauna savo maisto - pradeda atakuoti organizmą ir tuomet norisi.

Tauškalyte, sveika prisijungusi 4u.gif
Miltiniai šioje dietoje, nelabai toleruojami. Juoda duona, ypač ruginė, tikrai gerai, aš ją labai mėgstu smile.gif
Makaronai nėra taip blogai, kartais galima (per Ozo laidą mačiau, kad blogiau ko mes pridedame ant tų makaronų - padažų, sūrio, kečupo, kuris beje taip pat su cukrumi ir t.t.)

O mano svori, kaip ir anksčiau rašiau, stovi vietoje, tuos paskutinius 2 kg labai sunku pajudinti. Visą savaitę svyruoja 60,3 - 60,9 kg, šiandien viduriukas - 60,6 kg. Dar pažiūrėjau kur užsirašiusi svorio kaitą - tai toks pat svoris nuo rugpjūčio pabaigos smile.gif

P.S. Seserie, sveikinu su minusiuku smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 06 lapkričio 2015 - 09:12
Labas rytas, aš šį rytą nepasisvėriau, nes pramiegojau, kiekviena minutė buvo brangi. smile.gif Ryt prisiduosiu.
Aš visą vasarą jokių saldumynų nenorėjau, o dabar vos tik atsipalaidavau - viskas, nebegaliu sustoti, fiziškai jaučiu cukraus trūkuma. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 11 06, 08:14)

Na cia tikriausiai daugumos blogybe saldumynai.
Jei renkiesi, tai vaisius rinkis pirmoj dienos pusej. Su dziovintais atsargiai koloriju bomba. As net riesutais nebesilepinu verysad.gif

tai va va.. nors as pazistu daug moteru, kurios gali puikiausiai gyventi be saldumynu, taip pavydziu jom tongue.gif
bet vis tiek gal dz. vaisiai geriau nei bandeles, ka? gal kai kurie netgi turi kazko gero, teko girdeti, kad pvz dz. obuoliai turi daug kalio, gelezies g.gif

QUOTE(Adera777 @ 2015 11 06, 09:10)
Sveikos merginos, šaunu, kad grįžote  mirksiukas.gif  Pritariu dėl saldumynų, kad jei nevalgai kurį laiką, tikriausiai organizmas "išsivalo" ir jų nebesinori, o pradedi ir vėl reikalauja. Esu skaičiusi, kad saldumynais maitiname blogąsias bakterijas, kai jos negauna savo maisto - pradeda atakuoti organizmą ir tuomet norisi.

Tauškalyte, sveika prisijungusi  4u.gif
Miltiniai šioje dietoje, nelabai toleruojami. Juoda duona, ypač ruginė, tikrai gerai, aš ją labai mėgstu  smile.gif
Makaronai nėra taip blogai, kartais galima (per Ozo laidą mačiau, kad blogiau ko mes pridedame ant tų makaronų - padažų, sūrio, kečupo, kuris beje taip pat su cukrumi ir t.t.)

O mano svori, kaip ir anksčiau rašiau, stovi vietoje, tuos paskutinius 2 kg labai sunku pajudinti. Visą savaitę svyruoja 60,3 - 60,9 kg, šiandien viduriukas - 60,6 kg. Dar pažiūrėjau kur užsirašiusi svorio kaitą - tai toks pat svoris nuo rugpjūčio pabaigos smile.gif

P.S. Seserie, sveikinu su minusiuku smile.gif  drinks_cheers.gif

dekui 4u.gif
del saldumynu, nezinau, as ju visada noriu, per delcia susilaikau, bet is principo, negaliu be ju ir tiek. ziuriu, mano vidurinysis irgi toks pat, gali visa diena nieko nevalgyti, jam uztenka sokolado plyteles ir ramus visa diena doh.gif

QUOTE(Snuzis @ 2015 11 06, 09:16)
Labas rytas, aš šį rytą nepasisvėriau, nes pramiegojau, kiekviena minutė buvo brangi. smile.gif  Ryt prisiduosiu.
Aš visą vasarą jokių saldumynų nenorėjau, o dabar vos tik atsipalaidavau - viskas, nebegaliu sustoti, fiziškai jaučiu cukraus trūkuma.  lotuliukas.gif

vasara tai as apskritai maziau noriu valgyti, kai karsta, tada daug geriu, daug judu, lauke bunu, sportuoju, su vaikais, nu zodziu.... man lengviau vasara, nei ziema arba rudeni unsure.gif
Papildyta:
beje, ar jus sveriates kasdien? ar kaip iseina? kaip idomu geriau ? gal tarkime karta per savaite?
Atsakyti
Aš sveriuosi dažniausiai kasdien, nes kitaip negaliu, turi priklausomybę nuo svėrimosi. lotuliukas.gif
Aš džiovintus vaisius valgydavau, man labai skanu su varške pusryčiams arba su avižų koše. Kadangi kalorijų neskaičiuodavau, tai ir dž. vaisius valgydavau neskaičiuodama.
Atsakyti
Per savaitę numesta 0. Tai aišku, kad kitaip ir būti negali, kai valgau pyragus ir saldainius. mad.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad jau kuris laikas nebesisvarstau kasdien, sveriuosi tik penktadieniais. Nes tas kasdieninis svėrimasis tai iš proto vesdavo, būna pabundu, jausmas toks, kad lyg turėtų būt kažkiek nukritę, pilvas įdubes, tik strykt ant svarstyklių - ir visa diena sugadinta, bo pliusas lotuliukas.gif
Atsakyti
Dienos meniu:
Pusryciai - varske su sutarkuotu obuoliu ir razinom,kava
priespieciai - pupeles ir kale kopustas (pavadinkim tai misraine) ir aliejaus
pietus - grikiu kose su pienu
pavakariai - 2 surio lazdeles ir bananas, kava
vakariene - 2 pomidorai ir mesos 2 gabalai
ir dar kasnis keksiuko, kuri pati iskepiau ir norejau paragautis, kas isejo.
Atsakyti
Pusryčiai - avižų košė su razinom, kava
Priešpiečiai - bananas ir 3 obuoliai
Pietūs - sriuba - daržovės su vištiena + grietinė
Pavakariai - pamelas ir varškė su džiov. vaisiais ir kokosų kremu
vakarienė - dar nesuvalgyta, bet suplanuota - salotų lėkštė su pupelėm arba arba kiaušiniais (dar neapsisprendžiau).
Berods po truputį grįžtu į sistemą. Svarbiausią - baigiu atsiplėšti nuo saldumynų. lotuliukas.gif
Atsakyti
Maladiec, Snuzis drinks_cheers.gif
mano tai savaitgalį mityba padrika, net kugelio valgiau, bet šiandien vėl į vėžes grįžtu.
Atsakyti
Na štai, vakar pratempiau su grikiais/kefyru, šindien maitnuosi sekančiai:
pusryčiai - puse pakelio liesos varškės, graikiniai riešutai, dž. dtaulės, medaus šaukštelis, dvi nedidelės kriaušės
priešpiečiai - obuolys
pietūs - salotos su lašiša
pavakariai - grudėta varškė, džiovintos spanguolės,
vakarienie planas - barščiai su mėsa.
Atsakyti