Įkraunama...
Įkraunama...

*Riebalų deginimo formulė*, 2 tema

QUOTE(BonBons @ 2015 10 08, 21:07)
Kaip sekasi, mergaitės  ax.gif

Sekasi. Nelabai depresuoju del svorio, nors jis neauga. Begimas vis tik savo daro...
Savaitgali valgiau, net per daug. Ir ka? nenori mano organizmas daug maisto. Sunkumas, blogumas, Wc draugas buvo.
Atsakyti
Labas, merginos, aš svėriausi penktadienį, tai 60,3 kg galima sakyti tas pats. Džiaugiuosi, nes savaitė buvo daug valgymo - azijietiška virtuvė (svečiuose), visko norėjosi pabandyti, praktiškai neatsisakinėjau doh.gif , bet maistas labai aštrus, o tai greitina medžiagų apytaką, be to labai daug vištienos ir daržovių (žalių ir troškintų), jūros gėrybių. Tai svoris nepakito thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
pamirštu prisiduoti antrą savaitę. lotuliukas.gif
Dvi savaites svoris stovi toks pat - turiu -15 kg, kaip ir rašiau anksčiau. Bet labai tuo džiaugiuosi. Kadangi švenčiau savo gimtadienį, tortai, alkoholis ir kt. vaišės - svarbu kad visas tas gėris pliuso nepridėjo. O nuo ryt išvažiuoju atostogų dviem savaitėm - vėl bus kitoks maitinimos režimas. Tai grįžusi nuo lapkričio 1 - užsiimsiu iš esmės, kad Naujus metus sutikčiasu pasipuošus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Snuzis, gerų atostogų 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
prisiduodu - po atostogų +2,2 kg. lotuliukas.gif 10 d. ėdimo užgeriant alkoholiniais kokteiliais. Bet buvo labai skanu... Žodžiu, susiimu ir vėl iš naujo... Tikiuosi, po tokio padidinto maisto kiekio, grįžus prie normalaus valgymo svoris pradės kristi greičiau. ax.gif Noriu iki Naujų metų numesti dr 5 kg.
Atsakyti
Smagu, Snuzis matyti tave po atostogų smile.gif Per atostogas tikrai reikia pasilepinti. Su tavo tempais, greitai tie 2 kg ištirps 4u.gif
O tai visai tema aprimusi smile.gif
O aš šiandien 60,3 kg, kažkaip vietoje sukuosi jau kuris laikas (svoris maždaug svyruoja + 1kg/ - 1kg). Labai nepergyvenu, nes dar pradėjau lankyti Pilates, labai patinka, sveikatai, lankstumui, stuburui, raumenų stangrumui gerai.
Atsakyti
Aš grįžtu į temą, nes labai noriu iki Naujų metų sutikimo bent 5 kg numesti ir pasipuošti kokia nauja suknele. ax.gif Truputį užmečiau teisingą mitybą, užtat noriu vėl spyrio į užpakalį - kai reikia sąžiningai prisipažinti ko ir kiek suvalgiau.
O aš labai noriu pradėti lankyti baseiną, tik nežinau ar atidarys kaip žadėjo iki lapkričio 1 d. Jei ne - sportuosiu namie kaip nors.
Atsakyti
Vakar puse dieneles valgiau tvarkingai, o antroj pusej - vaises, tortas, zodziu nieko gero. Uztat siandien viskas ok: pusryciai - varske su dz.vaisiais, priespieciai - pelesinis suris ir 2 obuoliai, pietus - vistienos ir darzoviu sriuba su grietine, pavakarei - avokadas ir kiausinis, vakariene - bliudas salotu ir kepta vistiena.
Atsakyti
Labai norėjau per petus nusiprkti šviežiai keptą bandelę. Ačiū D, laiku susigriebiau ir susilaikiau...
Valgau troškintą vištieną su kale kopūstais.Pasikaičiai - pasirodo super duper daržovė, turinti daug vitaminų ir mikroelementų. O vietoj bandelės nusipirkau pilnagrūdžio (yr toks kepinys pas mus) su kava. Labai geri pietūs išėjo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Snuzis @ 2015 11 02, 13:44)
Labai norėjau per petus nusiprkti šviežiai keptą bandelę. Ačiū D, laiku susigriebiau ir susilaikiau...
Valgau troškintą vištieną su kale kopūstais.Pasikaičiai - pasirodo super duper daržovė, turinti daug vitaminų ir mikroelementų. O vietoj bandelės nusipirkau pilnagrūdžio  (yr toks kepinys pas mus) su kava. Labai geri pietūs išėjo.  thumbup.gif

Šaunuolė, Snuzis, atsilaikei 4u.gif
O man paskutiniu metu nesiseka atsilaikyti, gal, kad atvėso, o gal kad taip niūru ir nėra nuotaikos - vis užsinoriu kokio deserto (sūrelio, sausainio ar dar ko nors) doh.gif Aišku nuo vadelių visai nenutrunku, tikrai turiu saiką ir pagalvoju apie tai, bet anksčiau, t.y. vasarą buvo momentas kai visai nesinorėjo tokių skanėstų smile.gif
Atsakyti
Vasarą buvo žymiai lengviau... Ir vanduo geriau gėrėsi. Man dabar yra stimulas nusikratyti tų prikibusių kilogramų, nes taip išeina, kad beveik visas mėnuo dietos šuniui ant uodegos nuėjo.
Aš nusinešiau obuolių į darbą vietoj saldumynų.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Tai grįžtu ir aš į temą smile.gif Praeitą penktadienį svėriau 78,5 kg. Kartais valgau gerai, kartais nelabai. Su kolegėm nutarėm antradienaiis daryti grikių dieną - grikiai plius kefyras.
Pilatesas labai gerai, esu anksčiau lankius apie metus laiko, tai jautėsi, kad kūnas sutvirtėjo. Kol kas pradėjau daryti tik rytinę mankštelę kasdien, bet reiktų ir rimtesnės kokios fizkutūros imtis.
Atsakyti