Įkraunama...
Įkraunama...

*Riebalų deginimo formulė*, 2 tema

Seserie - sveikinimai clap.gif bis.gif

Patiko knygoj įpročių lentelė - reikia jaučiu pasidaryti, užsidėti ant šaldytuvo ir tadavisada priminimas po akim bigsmile.gif Reikia 80 % užpildyti per savaitę ir svorio kritimas garantuotas rolleyes.gif
user posted image

Lėkštutės taisyklė - pusę lėkštutės turi užimti daržovės, ketvirtadalį - bulvės, ryžiai, makaronai, kruopos ir likusį ketvirtadalį - virta, troškinta, kepta orkaitėj ar ant grotelių mėsa.
Valgyti reguliariai - tarp valgių ne ilgesnės nei 3 val pertraukos, 3 pagr valgymai ir 2 užkandžiavimai - viso 5 k per dieną.
Prieš miegą 2-3 val nevalgyti.
Aktyvus laisvalaikis - pasivaikščiot bent po pusvalandį, mankšta namie, aktyvi namų ruoša, lipimas laiptais, ne liftu ir t.t.
Sveiki produktai - pirkti žalios zonos, kartais geltonos, bet ne raudonos. Suvalgei raudonos- pliuso nededi.
Fizinė veikla - reikia nors kelis kartus savaitėj pvz pabėgioti, dviračiai, riedučiai, plaukimas, šokiai... kas nors - rasti savo hobi, bet ne trumpiau 30 min sportuoti. Geriausia 30-45 min, negalima taip, kad uždustum, tada ne riebalai dega, o širdis treniruojasi.Trumpiau irgi ne, nes tik po 15 ar 20 min sporto pradeda riebalai degt, pradžioj gliukozė ar kas ten iš kraujo naudojami. Jau ir pamiršau biggrin.gif
Daygiau viskas kaip ir aišku?
Atsakyti
Cukiniju į salotas nededu, kažkaip man jos žalios nelabai valgomos. Į troškinius dedu.
Atsakyti
Žalios cukinijos skanu ant sumuštinio vietoj agurko thumbup.gif sumuštinių nebevalgau lotuliukas.gif
Trečia diena be cukraus, miltų - jaučiuosi labai energinga bigsmile.gif
Kepu vaikams čirvinius blynus, sau kefyro pasidariau - be jo nebegaliu schmoll.gif kas keisčiausia - kefyras pakeitė kavą ir man jos nebesinori, nebegeriu ! Nors gerdavau dėl mažo spaudimo. Nuojauta sako, kad spaudimą sureguliavo vanduo mirksiukas.gif seniau per dieną išgerdavau 2 puodukus kavos ir čia buvo visi mano skysčiai blush2.gif
Papildyta:
Vakar maximoj akcija buvo 2 už 1 kainą kefyrai
user posted image

Reiks pažiūrėti gal dar yra, vis kažkokie mandresni, "gyvi" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 21, 08:52)
Seserie - sveikinimai  clap.gif  bis.gif
Patiko knygoj įpročių lentelė - reikia jaučiu pasidaryti, užsidėti ant šaldytuvo ir tadavisada priminimas po akim  bigsmile.gif Reikia 80 % užpildyti per savaitę ir svorio kritimas garantuotas  rolleyes.gif

Šita lentutė gera idėja, reiks ir man pasidaryti, kad matytųsi kiek teisingai darau, kiek ne. O tai atrodo, kad viską tik teisingai darau. lotuliukas.gif O dėl valgymų skaičiaus - man išeina valgyti 6 kartus, priskaičiuojant ir užkandžius. Vakare turiu pavalgyti 2 kartus - grįžus po darbo 6 ir prieš einanat miegot apie 9. Nes kitaip jaučiuosi išbadėjus, blogiausiu atveju kokia kefyro stiklinė su priedais turi būti.

thumb_yello.gif visoms, radusioms rį rytą minusus!!!!
Atsakyti
Labas,

Nuo anos savaitės penktadienio -200 g. wub.gif

BonBon, ir sveikų sumuštinių nevalgai? g.gif

Lentelė, thumbup.gif Pasidarysiu būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos

Man rodos geriau ne lentutės, bet appsą kokį parsisiųsti ir lygiai tą patį registruoti galima, visokius įpročius ir pan., bet mažiau vargo, o statistiką idomiau pateikia smile.gif

Mane tai užkabino šiandien delfy straipsnis, kaip savaime įpročius į gerąją pusę pakeisti:

http://www.delfi.lt/...s.d?id=68783892

Beje, radau pagaliau to skysto kokosų pieno thumbup.gif Ačiū visoms pasidalinusioms savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
719, man geriau ant šaldytuvo lotuliukas.gif jis labiausiai su maistu susijęs ir kaskart akis badys lentelė, neleis užsimiršti ax.gif

Pasidariau pagal save:
user posted image

Aktyvi namų ruoša - būtų gerai kasdien kokį kampą kapitaliai iššveist lotuliukas.gif nes tinginė esu ant to reikalo doh.gif įsispirsiu sau į šikną biggrin.gif

Knygas skaitau motyvacines, psichologines - sveikame kūne sveika siela biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2015 08 21, 12:00)
BonBon, ir sveikų sumuštinių nevalgai? g.gif

Trečia diena kaip miltų nevalgau biggrin.gif tai ir duonos vadinasi... reiks su kokiais trapučiais bandyti ar ką. Nu bet nėra reikalo - mano pusryčiai tobulas kefyras bigsmile.gif o sumuštinius tik rytais valgydavau ax.gif ir tai retai. Prieš darbą nieko nevalgydavau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonBons: 21 rugpjūčio 2015 - 11:29
QUOTE(BonBons @ 2015 08 21, 12:32)

* Aktyvi namų ruoša - būtų gerai kasdien kokį kampą kapitaliai iššveist  lotuliukas.gif nes tinginė esu ant to reikalo  doh.gif įsispirsiu sau į šikną  biggrin.gif

** Knygas skaitau motyvacines, psichologines - sveikame kūne sveika siela  biggrin.gif

*** Trečia diena kaip miltų nevalgau  biggrin.gif tai ir duonos vadinasi... reiks su kokiais trapučiais bandyti ar ką.

* Aš irgi tinginė, bet man labai padėjo tuo klausimu fly lady sistema, tai skiri tarkim 10-20 min. ir galiausiai išvis jautiesi tarsi nereikia nieko tvarkyti, nes tik palaikyti tvarką reikia.
** Kokių gerų gali rekomenduoti? smile.gif
*** Aš taip drastiškai negaliu, bet šią savaitę vis po truputį mažinu smile.gif
Atsakyti
Kur tą fly lady rasti? bigsmile.gif

Šita rimta, jei nori pakeisti save, savo gyvenimą. Teks daryti užduotis, bet įmanoma pasiekti ko tik nori. Parašyta kaip.
http://www.patogupir...s-pasaulis.html

Labai lengvai skaitosi, aišku viskas http://www.patogupir...deris be titulo

Labai gerai motyvuoja
http://www.patogupir...je-milzina.html
http://www.patogupir...etus-knyga.html

Turiu visą sąrašą, kurias būtina perskaityti mirksiukas.gif kai atkapstysiu - įkelsiu 4u.gif
Šiaip pradedi nuo vienos ir po to rasi sau tinkamiausią... bibliotekos lūžta nuo tokių knygų thumbup.gif
Atsakyti
Oi, man su namų ruoša tai irgi sudėtinga. Neįsivaidzuoju kaip tą tvarką pastoviai palaikyti... Reik kažkaip susiimti ir skirt kasdien po kažkiek laiko, bet kai grįžti po darbo, padarai vakrienę, tai mažiausiai kuo norisi užsiimti tai triobos tvarkymu, nes dar reik prakslabt, pralygint... O savaitgaliais į sodybą, vėl nesusitvarkysi... O sodyba tai reiškia - dar viena trioba... doh.gif O dulkės ir šiukšlės ant grindų tai erzina... nu nežinau, va čia pas mane guyvenime tokia sakyčiau sunki situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Seserie, galvoju per nenoriu susiskirstyti namus į zonas ir iš eilės kasdien po vieną sutvarkyti unsure.gif nes kai apželia visi galai, tai išvis rankos nusvyra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 21, 16:40)
Seserie, galvoju per nenoriu susiskirstyti namus į zonas ir iš eilės kasdien po vieną sutvarkyti  unsure.gif nes kai apželia visi galai, tai išvis rankos nusvyra  unsure.gif

Jo, kažkaip reik gal dalimis tvarkyt, nes jei viską tvarkyt, tai reik dieną skirt, o kai negali skirt dienos, tada pagalvoji, ai, netvarkysiu visai, nes vis tiek visko nesutvarkysiu... Pas mane dabar baisi situacija po vasaros, nes didžioji laisvo laiko dalis sodyboj praleista, tai miesto namai baisūs verysad.gif
Atsakyti