Įkraunama...
Įkraunama...

*Riebalų deginimo formulė*, 2 tema

QUOTE(**NoTa** @ 2015 08 19, 13:04)
O jis kažkokį poskonį turi? g.gif Ieškau alternatyvos cukrui, bet nenoriu jokio skonio blush2.gif

Man nieko nesijaučia, kad būtų koks skonis, o mano kolegės paragavo ir sako, kad jaučiasi kitoks skonis. Matyt, kažkoks poskonis yra, bet man prie kavos tinka. biggrin.gif
Atsakyti
Sėdim pas dantistą, širdis daužosi blink.gif nors ne man taisys... bijau ar mažoji pasiduos ar ne taisytis doh.gif jei ne - tai ką daryti? Skauda dantį... didžioji be problemų taisosi
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 19, 15:49)
Sėdim pas dantistą, širdis daužosi  blink.gif nors ne man taisys... bijau ar mažoji pasiduos ar ne taisytis  doh.gif jei ne - tai ką daryti? Skauda dantį... didžioji be problemų taisosi

Gal leisis taisyti, jei jau skauda.
Atsakyti
Ech... beveik doh.gif leido vaistus suleisti, beveik iki galo išgrežė 2 dantukus ir prasidėjo isterija doh.gif vieną dar vos vos turėjo... uždėjo abiems vaistukus ir po savaitės ateiti. Didžiajai 1 sutaisė, daugiau nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Kaip nors susitaisysit ir bus ramu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano maistas:
pusryčiai - sumuštinis su duona, sviestu ir dešra ( unsure.gif pirmą kartą pasidariau sumuštinį nuo gegužės 1 d.) ir bananas
priešpiečiai - nektarinas
pietūs - kiauliena troškinta su žaliom daržovėm
pavakariai - likusios nuo pietų daržovės
vakarienė - kepti kiaušiniai, pupelės, morkos, pomidorai ir žalios žolinės salotos.

Kavos 3 puodai su pienu. Ir dar kažko norėsis vakare, gal sakau kefyro su sėmenim... g.gif
Nuo pirmadienio nebesisveriu, pasisversiu tik penktadienį, nes jaučiuosi visiškai nublūdus su tuo svėrimusi. Kai tik matau, kad svoris ilgiau stovi vietoj, susinervinu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snuzis: 19 rugpjūčio 2015 - 17:59
Pusryčiai - patobulintas kefyras
Pietūs - kiaušinis ir dubuo pomidorų-kukurūzų salotų kaip vakar
Pavakariai - kleckiukų pieniška sriuba (kaip cepelinų bulvinė masė)
Vakarienė - du bananai.

Dar kažko norėsiu bigsmile.gif Šiandien nei cukraus, nei miltų nepasigedau biggrin.gif Nusipirkau vėl tų kukurūzų čili, konservuotų avinžirnių, sūdytų riešutų dėžutę, riešutų sviesto, varškės. Perskaičiau sudėtį - nėra cukraus, nėra miltų.
Atsakyti
O MANO MENIU SALDUS biggrin.gif
Pusryčiai- juoda kava su cukrumi, 2 šumuštiniai su juoda duona, šlapdešre ir žaliu agurku.
Priešpiečiai- juoda kava su cukrumi.
Pietūs- kiaulienos nugarinės kepsnys su virtom ir apkeptom bulvėm, salotos (agurkas, pomidoras, svogūnas+grietinė).
Pavakariai- apie 60 g sezamo sėklų su medum, kava su cukrumi
Vakarienė- apie 200 g grūdėtos varškės su 50 g. džiovintomis spanguolėmis.

Atsakyti
Tfu - paragavau riešutų sviestą - saldus blink.gif sudėty dekstrozė lotuliukas.gif pasirodo tai gliukozė doh.gif nevalgysiu verysad.gif
Atsakyti
Mano maistas šiandien toks:
pusryčiai - varškės sūris su medum, keli abrikosai mažiukai,
pietūs - dėžutė tuno savose sultyse, salotos iš agurko, pomidoro, saliero stiebo ir alyvuogių aliejaus,
pavakariai - grūdėtos varškės indelis su pomidoru ir moliūgo sėklomis,
vakarienė - kepta mėsa (kiauliena) ir salotos iš agurkų, pomidorų, svogūnų su grietine (vakarienės taip nepamažinau, tai iki šiol nieko nenoriu, tik vandens smile.gif

Pamenu kažkada valgiau riešutų sviesto tai man jis toks labai skanus pasirodė, tokio įdomaus, nesuvokiamo skonio. Kad labai saldus būt buvęs nepasakyčiau.
Atsakyti
Riesutu sviestas idomus daiktas, bet manes nevilioja. Mes turbut kartu su Seserim ji ragavom. smile.gif atsimenu, tepiau ant bulkos. O su kuom tu ji ruoseis valgyt, BonBons?
Atsakyti
Riešutų sviestą valgau vieną- šaukštelį pasikabini ir iš lėto suragauji. Mažais kiekiais - labai patiko tas sūrumo-riešutų skonis. Nu dabar tai parodoją nusipirkau lotuliukas.gif

Perskaičiau 74 psl. Pati dienoraščio idėja vargina. Ala nuo vaikystės peršerta 28m mergina važiuoja traukiniu į Peterburga ir sutinka dietologę. Jos įsiplepa ir ta dietologė - Austėja žodžiu imasi tą sukūdint, išmokyt sveikai gyventi. Liepia rašyti dienoraštį. Jame vis Austėja tą, Austėja aną... jau taip nusibodo doh.gif žodžiu jos susirašinėja, susitinka kartą į savaitę ir Smiltė (apkūnioji) gauna vis nurodymus. Tie nurodymai nebloga dalis - šitos temukės papildymas lotuliukas.gif maždaug - daug vandens gerti, ryte ant tuščio skrandžio šilto vandens su citrina. Kokius produktus reikia valgyti, kokių ne. Sudarė jai savaitès meniu - tai kaip jūsų lotuliukas.gif košė, mėsa su daržovėm, visokios salotos, vaisiai. Nieko labai naujo - kad reikia saikingai visko, užkandžiaut tik vienos rūšies produktu. Ir t.t. ir pan. Galima perskaityti kaip šios temukės taisykles - viskas vienoje knygoje biggrin.gif ne literatūrinis šedevras schmoll.gif bet pagal mūsų dietą - identiškas variantas thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Darausi kefyrą - atkapsčiau dvi tokias mini pjaustymo lentutes, mokinių verslumo mugėj pirkau - tai tokia laiminga esu, kad nereik kaskart dėl dviejų abrikosų didelės lentos traukt lotuliukas.gif ir krapiukus kokius labai patogu papjaustyt thumbup.gif
user posted image
Atsakyti