Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Aist @ 2015 08 22, 23:42)
Tai kur tos nuotraukos su dvynukais ir kartonine išpjaustymais paturbinta dėže? Ainu vis dar laukia.  mirksiukas.gif

Kad Ainu neprailgtų laukti dvynukų žaidimų su kartonine dėžė- parodysiu, kaup trišė mokinosi su ja žaisti biggrin.gif

-Na va- matai, katyte, reikia ranką kišti taip

user posted image

aaa.... Va kaip Ir aš supratau:

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Trišė sumani katė, greit pagavo žaislo esmę thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš tokį tik ką padariau žaisliuką. Užskaitė thumbup.gif

Hipė ir Bugi žaidžia
Atsakyti
Šponkiuk, super žaislas! thumbup.gif kaip taip lygiai skyles išpjovei? Hipė kokio gražumo mergička, o jau gracinga linksmuolė wub.gif Bugi taip iš šono stebėjo, bet vis tik neprisijungė žaisti biggrin.gif
Aš saviškei ištraukiau Pouncing paws žaislą ( kokį pusmetį spintoj laikiau, nes buvo pabodęs), tai žaidžia vėl kaip su nauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 23 rugpjūčio 2015 - 11:23
QUOTE(Aist @ 2015 08 23, 12:19)
Šponkiuk, super žaislas!  thumbup.gif kaip taip lygiai skyles išpjovei?  Hipė kokio gražumo mergička, o jau gracinga linksmuolė  wub.gif Bugi taip iš šono stebėjo, bet vis tik neprisijungė žaisti  biggrin.gif
Aš saviškei ištraukiau Pouncing paws žaislą ( kokį pusmetį spintoj laikiau, nes buvo pabodęs), tai žaidžia vėl kaip su nauju.

turiu galvą kuri dedasi ant drėlės, daryt skylėms va toks daiktas:
user posted image smile.gif Tai ir "prišaudžiau"

O Bugi irgi domėjosi, žaidė smile.gif O mano Pouncing paws sugedo sad.gif
Atsakyti
Aaaa, aišku. smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Žaidėjėliai thumbup.gif

Extriuk, parėjo Moksikas?

Vasarotojas mano

user posted image

Mudu su Pilypuku Trupinėliu

user posted image
Atsakyti
Erendira, nugriuviminės nuotraukos wub.gif wub.gif nu gražu gražu thumbup.gif
Extriukas berods vakar rašė, kad parėjo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Erendira jau Runcelis koks romantiškas jaunuolis wub.gif wub.gif wub.gif ,kaip pasisekė katukui ,kad sutiko Žmogų su didele Širdimi wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Trupinėlis - fainuolis wub.gif

Žaidimai thumbup.gif

Diinka,matau ,kad skaitai ,gal žinai ar tikrai pas Rimantę maras? Norėjau kitą savaitę katinukus iš kaimo sterilizuot ,bet jei taip tai teks atidėt...
Atsakyti

Laba

prisiduodu gyva ir...beveik sveika, atostogavau savaitę, bandžiau koją gydyti... tik bulves pakasinėjau, pasikonservavau, o šiaip po medžiu skaitinėjaiu...smile.gif koją vis dar skauda
Viską perskaičiau, ryt jau darbe kažką parašysiu smile.gif

Zundyte, taip pas Rimantę maras:( , neskiepytos katės aš tikrai nwevežčiau kurį laiką
Atsakyti
tai tie katukai skiepyti,tie patys ,kur į kaimą pas draugę išvežiau prieš tris savaites,bet vistiek bijau vežti operuoti ,reikia atidėti verysad.gif
Atsakyti
Kol mano vyras su jaunėliu velomaratone mynė 30 km ( vyresniam dar negalima važiuot dviračiu), pagaminau pietus ir desertui šokoladinį suflė. Vaišinu mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti