Azu - koks botanikos sodas
man irgi drugeliai labai patiko ir. žinoma, kaktusai
eisiu savo kaktusams nuotraukas parodysiu, kad žinotų į ką lygiuotis
aš gilioj nevilty
sėdi katė sau netoli ir neina narvan
sėdi katė sau netoli ir neina narvan
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 09 01, 21:30)
Hmm.. Matyt vilioja ją - bet- bijo.. Gal praalks ir įlįs..
Cia Birmingham Botanical garden, ale gyvenam netoli o tik dabar nuejom, dar i planus man zoo sodas ir dar yra piliu, bet kainos nemazos, tai vis laukiam, gal kas i svecius uzsuks, bus proga nuvest ir patiem paziuret
Ak, jau lovoje. Kukurūzų labirinte tikrai jautėsi, kad sausra, neitin dideli užaugę, bet vis tiek vaikams smagu buvo. Skaičiau, kad meteorologai šiandien užfiksavo visų laikų Lietuvos rugsėjo 1-osios karščio rekordą- 33 lpsn. Taigi, prakaitas liejosi laisvai, bet man vis vien geriau, nei lietus.
Azu, man gražiausia foto, kur tu su geltonu drugiu ant rankos.
Colomba, suprantu, kad ieškai geros odontologinės pagalbos poliklinikoje? Tada nežinau. ( nebent rekomenduočiau pačią pačiausią odontologę- mano mamą- dirbančią viename Šiaulių šeimos centrų.) Aš dirbu privačiame sektoriuje, negydau, esu protezuojanti gydytoja. Mūsų klinikoje yra dar 2 gydančios gydytojos, abi puikios, bet pas jas yra ilgos laukiančių pacientų eilės. Su skausmu priima tą pačią dieną, bet... savus (tai yra nuolatinius) pacientus. Kita vertus, kainos privataus gydymo skiriasi nuo valdiško. Jei vis tik norėtum, galėčiau rytoj darbe paklausti kolegių, ar joms pavyktų kur nors įterpti tave. Parašyk až.
Azu, man gražiausia foto, kur tu su geltonu drugiu ant rankos.
Colomba, suprantu, kad ieškai geros odontologinės pagalbos poliklinikoje? Tada nežinau. ( nebent rekomenduočiau pačią pačiausią odontologę- mano mamą- dirbančią viename Šiaulių šeimos centrų.) Aš dirbu privačiame sektoriuje, negydau, esu protezuojanti gydytoja. Mūsų klinikoje yra dar 2 gydančios gydytojos, abi puikios, bet pas jas yra ilgos laukiančių pacientų eilės. Su skausmu priima tą pačią dieną, bet... savus (tai yra nuolatinius) pacientus. Kita vertus, kainos privataus gydymo skiriasi nuo valdiško. Jei vis tik norėtum, galėčiau rytoj darbe paklausti kolegių, ar joms pavyktų kur nors įterpti tave. Parašyk až.
Vėtra - yra, yra panašumo
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(Magnuna @ 2015 09 02, 10:27)
Yeeee...tada dedu ryskesne foto
Spekit kas?
Papildyta:
Taaaaip, tai mano pilvukas...
Ir dar manes...
ir dar...
Papildyta:
Siandien gavau sms kad pasiimciau siuntini. Begsiu. O parsisiunciau katinu tuoleta nauja XL dydzio, skirta specialiai Meinams. Nes mano mazutis sunkiai telpa senajame. Senasis tai kampinis, nemazas. Ir mano Vosylka lengvai jame susirango. O va Staselis vis atsiremia i sonus. Matau, kad jau anksta maziui.
Truputi neramu ar naudosis naujuoju. Nes ten su durytem. Butu gerai, nes tiek prikapsto ant zemes
Stasiukas lūpas kad pasidažęs
Labas rytas
Labas rytas