Ak, jau lovoje. Kukurūzų labirinte tikrai jautėsi, kad sausra, neitin dideli užaugę, bet vis tiek vaikams smagu buvo. Skaičiau, kad meteorologai šiandien užfiksavo visų laikų Lietuvos rugsėjo 1-osios karščio rekordą- 33 lpsn. Taigi, prakaitas liejosi laisvai, bet man vis vien geriau, nei lietus.
Azu, man gražiausia foto, kur tu su geltonu drugiu ant rankos.
Colomba, suprantu, kad ieškai geros odontologinės pagalbos poliklinikoje? Tada nežinau. ( nebent rekomenduočiau pačią pačiausią odontologę- mano mamą- dirbančią viename Šiaulių šeimos centrų.) Aš dirbu privačiame sektoriuje, negydau, esu protezuojanti gydytoja. Mūsų klinikoje yra dar 2 gydančios gydytojos, abi puikios, bet pas jas yra ilgos laukiančių pacientų eilės. Su skausmu priima tą pačią dieną, bet... savus (tai yra nuolatinius) pacientus. Kita vertus, kainos privataus gydymo skiriasi nuo valdiško. Jei vis tik norėtum, galėčiau rytoj darbe paklausti kolegių, ar joms pavyktų kur nors įterpti tave. Parašyk až.
Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J.D'Angelo)