Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Azu - koks botanikos sodas bigsmile.gif man irgi drugeliai labai patiko ir. žinoma, kaktusai thumbup.gif eisiu savo kaktusams nuotraukas parodysiu, kad žinotų į ką lygiuotis biggrin.gif
Atsakyti
aš gilioj nevilty verysad.gif
sėdi katė sau netoli ir neina narvan verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 09 01, 21:30)
aš gilioj nevilty  verysad.gif
sėdi katė sau netoli ir neina narvan  verysad.gif

Hmm.. Matyt vilioja ją - bet- bijo.. Gal praalks ir įlįs.. g.gif O gal masalą kokį kvapnestį įdėti? Kepenėles?
Atsakyti
Cia Birmingham Botanical garden, ale gyvenam netoli o tik dabar nuejom, dar i planus man zoo sodas ir dar yra piliu, bet kainos nemazos, tai vis laukiam, gal kas i svecius uzsuks, bus proga nuvest ir patiem paziuret wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Ak, jau lovoje. Kukurūzų labirinte tikrai jautėsi, kad sausra, neitin dideli užaugę, bet vis tiek vaikams smagu buvo. Skaičiau, kad meteorologai šiandien užfiksavo visų laikų Lietuvos rugsėjo 1-osios karščio rekordą- 33 lpsn. Taigi, prakaitas liejosi laisvai, bet man vis vien geriau, nei lietus.
Azu, man gražiausia foto, kur tu su geltonu drugiu ant rankos.
Colomba, suprantu, kad ieškai geros odontologinės pagalbos poliklinikoje? Tada nežinau. ( nebent rekomenduočiau pačią pačiausią odontologę- mano mamą- dirbančią viename Šiaulių šeimos centrų.) Aš dirbu privačiame sektoriuje, negydau, esu protezuojanti gydytoja. Mūsų klinikoje yra dar 2 gydančios gydytojos, abi puikios, bet pas jas yra ilgos laukiančių pacientų eilės. Su skausmu priima tą pačią dieną, bet... savus (tai yra nuolatinius) pacientus. Kita vertus, kainos privataus gydymo skiriasi nuo valdiško. Jei vis tik norėtum, galėčiau rytoj darbe paklausti kolegių, ar joms pavyktų kur nors įterpti tave. Parašyk až.
Atsakyti
Azu kaip grazu ojei ojei wub.gif Zuvyte grazuoles. I labai jau daili mergina su drugeliu fotkej matos ax.gif
Noretus tokio sodo salia namu... Nes labai jau gelininke, bet pasiziureti nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
Kaip manot ar panasus as i Grikuti g.gif
user posted image
Atsakyti
Vėtra - yra, yra panašumo biggrin.gif biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 09 02, 10:27)
Vėtra - yra, yra panašumo  biggrin.gif  biggrin.gif
Labas rytas  4u.gif

Yeeee...tada dedu ryskesne foto bigsmile.gif
Spekit kas?
user posted image
Papildyta:
Taaaaip, tai mano pilvukas...
user posted image

Ir dar manes...
user posted image

ir dar...
user posted image

Papildyta:
Siandien gavau sms kad pasiimciau siuntini. Begsiu. O parsisiunciau katinu tuoleta nauja XL dydzio, skirta specialiai Meinams. Nes mano mazutis sunkiai telpa senajame. Senasis tai kampinis, nemazas. Ir mano Vosylka lengvai jame susirango. O va Staselis vis atsiremia i sonus. Matau, kad jau anksta maziui.
Truputi neramu ar naudosis naujuoju. Nes ten su durytem. Butu gerai, nes tiek prikapsto ant zemes doh.gif
Atsakyti
Stasiukas lūpas kad pasidažęs biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti