Sveikos, o aš pasibėdavot.
Vakar vakare tiek streso apturėjau. Nusprendžiau pabandyt išsilaikyt antrą egzaminą, kad gauti darbui reikalingą sertifikatą, visą medžiagą skaičiau anglų kalba, nes visi dirba angliškos aplinkoj, tad reikia ir terminų angliškų (jei mokyčiausi Lt tai nesusišnekėčiau su kolegom), tai prisijungiau prie sistemos, pasirinkau egzamino kalbą English ir man atidarė egzaminą lietuviškai
Egzaminas -98 klausimai, 120 min. Man prasideda panika, nes Lt suformuluoto klausimo net nesuprantu.. Rašau į pagalbą, bandom išsiaiškinti, kodėl čia taip nutiko ir tik po keletos bandymų prisijungt prie egzamino supratau, kad laikas vis vien eina ir tai bus užskaityta kaip egzamino laikymas, o perlaikyt galima bus tik po savaitės

Pasižiūriu, kad jau
"prašikau" trisdešimt kelias minutes laiko ir 98 klausimams turiu nepilnas pusantros valandos. Galvoju, na kas belieka, bandau laikyt, vis vien beturėsiu tik 1 bandymą iki numatyto termino iki kada turiu išsilaikyt egzą.
Skaitau klausimus gimtąja kalba ir
nifiga jų nesuprantu

Labai smarkiai jautėsi, kad tai išversti klausimai iš anglų kalbos ir formuluotės tokios netikslios, kad tam, kad atsakyt į klausimą bandžiau klausimus ir atsakymus išsiversti į anglų kalbą, kad suprasčiau

.
O, bet, tačiau iš 98 klausimų, 88 sugebėjau atsakyti, sutilpti į laiką ir išlaikiau egzaminą. Gavau sertifikatą.
Bet jau taip keikiausi kaip mužikas prie kompo

Tiek streso apturėjau..
O šiandien buvos Dzūkijos nacionaliniam parke, praėjom 13,5km ilgio trasą - "truputuką" pasivaikščiojom

P.S. Ten pabuvojom ir Meškos šiknoj

o pati "šikna" atrodo taip: