Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Labukas,

mažius tikrai norėtų su Banduku padraugauti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, ligoniams 4u.gif

nepamenu ar ne iš jūsų kam buvo, kad naktį katei prasidėjo kaip kokia epilepsija: traukuliai, seilės iš burnos, katė visa šlapia, labai apsisisiojo???
Atsakyti
Šponkiuk - jetus, kas nutiko? Aš su tokiu dalyku nesusidūriau.
Atsakyti
Aš tai lyg ir nepamenu kad kuriam nors čia taip būtų buvę... Baisu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms mergaitėms, jų katukams 4u.gif Dirbantiems geros darbo dienelės, lgoniukams sveikatėlės 4u.gif Labai pasiigau plepesių, bo pati buvau atkirsta nuo eterio.Skaičiau,o prisijungti negalėjau.Po kompo remonto visi slaptažodžiai dingo. blush2.gif Nuotraukų ir dabar negaliu įkelti.

Šponkiuk, kuriai katei epilepsijos priepuoliai prasidėjo? Mano vienas šuo epileptikas.Jam jau tuoj bus 9 metai.Nežinia nuo ko tie priepuoliai.Dabar jie kartojasi į maždaug metus kartą.O priepuoliai atrodo klaikiai seilės drimba iš nasrų, traukosi visas kūnelis ,paskui apsisisioja ir ap-koja.Jei mama ar aš būnu namuose, viską metam , apkabinam Setuką, kad nesidaužytų ir klūpim, glostom, kalbinam.Priepuolis tęsiasi gal kokias 10 min,.bet kai klūpai prie jo, tai rodosi tai vyksta be galo ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 rugpjūčio 2015 - 07:54
Laba ryta,

galvaskaudis.......
https://www.facebook...amp;uploaded=11

pasidalinam prašau...artimiausiu metu reik paimti....

Atsakyti
Šponkiuk, kas nutiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 27, 08:21)
Labas rytas, ligoniams  4u.gif

nepamenu ar ne iš jūsų kam buvo, kad naktį katei prasidėjo kaip kokia epilepsija: traukuliai, seilės iš burnos, katė visa šlapia, labai apsisisiojo???

Kauku buvo unsure.gif
Atsakyti
Buvusios bendradarbes vienai is kaciu sianakt taip nutiko. nuveze i klinika, karsciuoja, paeme kraujo tyrimams. paskaitinejau kaciu ligu temoj, tai didzioji dauguma kam taip buvo nutike, po to staigiai mire sad.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu - pet24 perkant už 39 eur su kodu LikSveikaVasara 10 eur nuolaida iki 31 d.
Atsakyti
Nikuna - ačiū 4u.gif 4u.gif kaip tik atėjo laikas maistu uodegas aprūpinti ir galvojau ar nėra kokiu nuolaidu biggrin.gif
Atsakyti
Mano šuneliui priepuoliai nuo šešerių metų prasidėjo.Jokių tyrimų dar nedariau, nes jie labai reti.O epilepsija su retais priepuoliais , dar nereiškai mirties.Jei priepuoliai pradės dažnėti,be jokios abejonės kreipsimės į kliniką.Kiek žinau šita liga, su labai retomis išimtimis yra valdoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 rugpjūčio 2015 - 10:07