Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 27, 22:01)
Klausyk Aist, o Tu ten Ainu ne tuolete sededama skanukais maitini???

Ot kokia pastabi, glaz almaz blink.gif bigsmile.gif taip, skaniukai sudėti svečių tūliko spintelėje, taigi sėdžiu aš ten tiesiai šviesiai sakant ant uždengto klozeto dangčio ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 27 rugpjūčio 2015 - 22:17
Vyras grįžo namo šį vakarą vėlokai iš darbo su dviračiu. Pasikėlęs garažo vartus pastatė dviratį. Užlipo vidiniais laiptais į svetainę. Pakalbėjom abu šį bei tą. Pripyliau vaikams vakarienei sriubos. Vyras, išgirdęs kaimynus kalbant terasoje, išėjo ju jais pasilabinti. Po kokių 10 min.girdžiu šaukia:" Aiste, o ką mūsų katė lauke už vartų veikia?!" Išlėkiau laukan- akurat! Ainu praktiškai mūsų vartelių rankeną iš miško pusės klebena. Puolėm rakint vartelius, čiupau katę į glėbį ir namo. Namie pradėjom aiškintis, kas kaip ( į lauką Ainu jau seniai neleidžiama). Pasirodo, sūnus, nešdamas man bulves iš garažo, buvo palikęs garažo- laiptinės duris atidarytas. Ainu garaže kažkur gal po mano mašina snaudė, o kai vyras pakėlė garažo lauko vartus, nepastebėta išsmuko į lauką. Spėju, užtruko maždaug 20 min, kol apėjo visą kotedžų eilę ir rado mūsų namų terasos vidinius vartelius. Kaip surado kelią nuo gatvės pusės iki vidinių terasų pusių, nežinau, matyt atsitiktinai. Ir tik visiškai laimingo atsitiktinumo dėka vyras tuo metu buvo terasoje ir pamatė paklydėlę. Kai pagalvoju, kad įprastai sutemus mes laukan neinam ir kad Ainu galėjo nukiaušinti kur nors naktį miškan, net šiurpas pereina.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 08 27, 22:57)
Vyras grįžo namo šį vakarą vėlokai iš darbo su dviračiu. Pasikėlęs garažo vartus pastatė dviratį. Užlipo vidiniais laiptais į svetainę. Pakalbėjom abu šį bei tą. Pripyliau vaikams vakarienei sriubos. Vyras, išgirdęs kaimynus kalbant terasoje, išėjo ju jais pasilabinti. Po kokių 10 min.girdžiu šaukia:" Aiste, o ką mūsų katė lauke už vartų veikia?!" Išlėkiau laukan- akurat! Ainu praktiškai mūsų vartelių rankeną iš miško pusės klebena. Puolėm rakint vartelius, čiupau katę į glėbį ir namo. Namie pradėjom aiškintis, kas kaip ( į lauką Ainu jau seniai neleidžiama). Pasirodo, sūnus, nešdamas man bulves iš garažo, buvo palikęs garažo- laiptinės duris atidarytas. Ainu garaže kažkur gal po mano mašina snaudė, o kai vyras pakėlė garažo lauko vartus, nepastebėta išsmuko į lauką. Spėju, užtruko maždaug 20 min, kol apėjo visą kotedžų eilę ir rado mūsų namų terasos vidinius vartelius. Kaip surado kelią nuo gatvės pusės iki vidinių terasų pusių, nežinau, matyt atsitiktinai. Ir tik visiškai laimingo atsitiktinumo dėka vyras tuo metu buvo terasoje ir pamatė paklydėlę. Kai pagalvoju, kad įprastai sutemus mes laukan neinam ir kad Ainu galėjo nukiaušinti kur nors naktį miškan, net šiurpas pereina.

Na ir nuotykiai doh.gif Gerai, kad laimingai pasibaigė. Bet Ainu susiprato namo pareiti. g.gif
Atsakyti
Aha, negaliu atsistebėt, kad rado kelią. thumbup.gif Jei ne, ot būčiau gerą naktį apturėjusi. doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 08 27, 23:14)
Aha, negaliu atsistebėt, kad rado kelią.  thumbup.gif  Jei ne, ot būčiau gerą naktį apturėjusi.  doh.gif  blink.gif

Pasiimi Čiją ir po miškus ieškot Ainu. Aišku laimė, kad jokių drastiškų priemonių neprisireikė ir Ainu susiprato, kad laukinis gyvenimas ne jai. Niekas nei konservų, nei skanėstų nepaduos.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ainu klajonės ir mane nupurtė - gerai kad viskas sėkmingai sutapo ir gerai baigėsi 4u.gif Protinga katytė Ainu, jeigu vienos durys užsidaro, eina prie kitu smile.gif ūsuotas ne vyro bučkis prajuokino biggrin.gif ir skaniuku valgymas "pasislėpus" svečiu tuolete biggrin.gif
Aš vakar po darbo sodan nulėkiau - pasidarbavau ir vakarinę saulytę į save sugėriau rolleyes.gif
Alio, Klaipėda, sako jog pas jumi jau lynoja blink.gif dėkit lietu į stiklainius, neškit rūsin ir pamirškit iki kitu metu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 08 28, 00:17)
Ot kokia pastabi, glaz almaz  blink.gif  bigsmile.gif taip, skaniukai sudėti svečių tūliko spintelėje, taigi sėdžiu aš ten tiesiai šviesiai sakant ant uždengto klozeto dangčio  ax.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif oi Aistut, Tu nereali thumbup.gif
Papildyta:
Aist, jetau, kai perskaiciau siurpas tik nuejo....Jetau kaip gerai kad laimingai viskas baigesi blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ainu nuotykiai lauke doh.gif thumbup.gif gerai, kad pamatėt 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 08 28, 07:51)

Alio, Klaipėda, sako jog pas jumi jau lynoja  blink.gif  dėkit lietu į stiklainius, neškit rūsin ir pamirškit iki kitu metu  ax.gif  smile.gif

Tu gal juokauji? blink.gif dar save daržininke vadini mastau.gif g.gif viskas taip perdžiūvę, kaip kokioj sacharoj umn.gif

Nika ir taip mylėjo polietileninius maišelius, na bet dabar g.gif toks jausmas, kad kaifuoja nuo jų doh.gif išsitraukia paslapčia ir net atsigulus ant jų glaustosi..... žiūri į mane taip gudriai....
Atsakyti
Nikuna - driežiuku supratimas apie lietu+daržai savotiškas biggrin.gif
Mauras jaunystėje irgi buvo maišiuku fanas, ypač tokiu kietesniu ir traškančiu - mėnesiais maišas turėdavi ant grindu gulėti kol Mauras ji sutrindavo smile.gif Nikutė žino kas yra geras daiktas biggrin.gif
Atsakyti
Skanukai svečių tualete biggrin.gif o tai kai kas nors svečiuojasi Ainu ten nesiveržia su kiekvienu svečiu užeiti biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ainu šaunuolė kad nepuolė bėgti kur akys mato , o vaikštinėjo aplinkui. Matyt išgirdo šeimininko balsą ir prašėsi įleidžiama. Ir šiaip protinga, juk ne kartą buvusi lauke, tai gal jau atpažįsta kur jos namai.
Lietaus neuždarykit į stiklainius, kam per daug siųskit į Alytų. Baigiam sudžiūti doh.gif jau net medžiams trūksta vandens...
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 28, 08:29)
Nikuna - driežiuku supratimas apie lietu+daržai savotiškas  biggrin.gif

kaip čia pasakius, kchm.... na, aš irgi tai kategorijai priklausau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 28 rugpjūčio 2015 - 08:46