Aš turbūt kokstai dykumu, kur lyja karta i šimtmetį, driežas, netyčia Lietuvon užvežtas
Na gerai, tegul lyja naktį, bet diena - šiukštu
Aš turbūt kokstai dykumu, kur lyja karta i šimtmetį, driežas, netyčia Lietuvon užvežtas
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 28, 10:03)
Darysim Tau terariumą, tokį, kaip Igiui
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 28, 10:27)
laba
noriu lietaus, jau žolė visaui ruda
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 28, 11:03)
Magnuciuk, o man siela atsigauna per lietu. Rodos kvepuot lengviau...Megstu svelnia rudenine vesuma, lietucio dulksna. As gal praeitam gyvenime kokia silke buvau
Papildyta:
Vaziuoju siandien po piet i Siaulius. Tai i pavakare tureciau buti. Pasiilgau namuciu
Sake katukai miega kartu dvigulej. Vasia, grizus MB dar kuri laika patupi koridoriui priesais duris, manes laukia
Mazoji eina is proto be manes...laukia lauktuviu
Namai turbut baisume ir dulkese. MB tikrai netvarke namuciu. Na bet grisiu, stos viskas i vezes
Man šiluma ir saulė yra Nr 1 o visa kita jau paskum
žaluma mėgstu, na o bet tačiau saulę mėgstu labiau
Vėtra - pasitiks tave visa šeimyna
visi bus pasiilgę
Vėtra - pasitiks tave visa šeimyna
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 28, 10:56)
Namai turbut baisume ir dulkese. MB tikrai netvarke namuciu. Na bet grisiu, stos viskas i vezes
jau įsivaizduoju
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 28, 11:28)
jau įsivaizduoju
po savaitės netvarkymo, Vėtra įeina į namus visus tokius apžėlusius dulkėmis ir voratinkliais, na beveik, kaip Raganos trobelę 
Nereikia taip įsivaizduot
QUOTE(Weronica @ 2015 08 28, 11:29)
taigi Stasiukas su uodega bus ir voratinklius abgraibęs ir dulkes prašluostęs 
bet tai Vėtra jaudinasi, kad dulkės bus nevalytos
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 28, 11:32)
Tai vadinas nėr ko jaudintis
Matyt ainu macius ta filmuka apie skruzdelyte kur sakydavo : Saule nusileis , nieks namo neileis
tai ir skubejo link namu
Gerai, kad nebego zmogu pamacius, Giliukas irgi pastoviai bando iseiti bet jam medziokles instinktas, nes zvirbliukai tupineja erzina ji per terasa o jis tada persoka ir varo ju medzioti
O man saule irgi netrugdo
Tegul lyja naktimis
O man saule irgi netrugdo
o aš mėgstu viską- saulę, lietų (ypač šiltą vasarišką), sniegą, spalvotus lapus....
dar labai mėgstu pavasarinį upelių čiurlenimą, atgiju kartu su gamta...
kaip vaikystėj išmokino žmoguje viskas turi būti gražu...
ir " u prirody net plaxoj pagody, vsiakaja pagoda- blagadat"
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 28, 12:28)
jau įsivaizduoju
po savaitės netvarkymo, Vėtra įeina į namus visus tokius apžėlusius dulkėmis ir voratinkliais, na beveik, kaip Raganos trobelę 
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2015 08 28, 12:29)
taigi Stasiukas su uodega bus ir voratinklius abgraibęs ir dulkes prašluostęs 
Ir vorus suedes,,,,O Vasia tai ka...romantikas...jis tik laukia