Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Na gerai, tegul lyja naktį, bet diena - šiukštu smile.gif
Aš turbūt kokstai dykumu, kur lyja karta i šimtmetį, driežas, netyčia Lietuvon užvežtas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 28, 10:03)
Na gerai, tegul lyja naktį, bet diena - šiukštu  smile.gif 
Aš turbūt kokstai dykumu, kur lyja karta i šimtmetį, driežas, netyčia Lietuvon užvežtas  unsure.gif

Darysim Tau terariumą, tokį, kaip Igiui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 28, 10:27)
Darysim Tau terariumą, tokį, kaip Igiui  lotuliukas.gif

smile.gif ... ten nelyja visai, tik garuoja 11 kart dienoj smile.gif ačiū Tuomcei 4u.gif

laba
noriu lietaus, jau žolė visaui ruda verysad.gif pas mus prūdas nuseko, vandens laistymui negaunam, šulinio vos mums užtenka...visi medžiai nugelto , meta lapus...Magnuna nejau tau ruduo patinka ? o ne greaži žalia gaivi, šilta vasara ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 28, 11:03)
Na gerai, tegul lyja naktį, bet diena - šiukštu  smile.gif 
Aš turbūt kokstai dykumu, kur lyja karta i šimtmetį, driežas, netyčia Lietuvon užvežtas  unsure.gif

Magnuciuk, o man siela atsigauna per lietu. Rodos kvepuot lengviau...Megstu svelnia rudenine vesuma, lietucio dulksna. As gal praeitam gyvenime kokia silke buvau g.gif
Papildyta:
Vaziuoju siandien po piet i Siaulius. Tai i pavakare tureciau buti. Pasiilgau namuciu wub.gif
Sake katukai miega kartu dvigulej. Vasia, grizus MB dar kuri laika patupi koridoriui priesais duris, manes laukia wub.gif
Mazoji eina is proto be manes...laukia lauktuviu bigsmile.gif
Namai turbut baisume ir dulkese. MB tikrai netvarke namuciu. Na bet grisiu, stos viskas i vezes rolleyes.gif
Atsakyti
Man šiluma ir saulė yra Nr 1 o visa kita jau paskum smile.gif žaluma mėgstu, na o bet tačiau saulę mėgstu labiau blush2.gif
Vėtra - pasitiks tave visa šeimyna biggrin.gif visi bus pasiilgę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 28, 10:56)

Namai turbut baisume ir dulkese. MB tikrai netvarke namuciu. Na bet grisiu, stos viskas i vezes rolleyes.gif

jau įsivaizduoju biggrin.gif po savaitės netvarkymo, Vėtra įeina į namus visus tokius apžėlusius dulkėmis ir voratinkliais, na beveik, kaip Raganos trobelę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 28, 11:28)
jau įsivaizduoju  biggrin.gif  po savaitės netvarkymo, Vėtra įeina į namus visus tokius apžėlusius dulkėmis ir voratinkliais, na beveik, kaip Raganos trobelę  lotuliukas.gif

Nereikia taip įsivaizduot tongue.gif taigi Stasiukas su uodega bus ir voratinklius abgraibęs ir dulkes prašluostęs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 08 28, 11:29)
Nereikia taip įsivaizduot tongue.gif taigi Stasiukas su uodega bus ir voratinklius abgraibęs ir dulkes prašluostęs tongue.gif

bet tai Vėtra jaudinasi, kad dulkės bus nevalytos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 28, 11:32)
bet tai Vėtra jaudinasi, kad dulkės bus nevalytos  biggrin.gif

Tai vadinas nėr ko jaudintis biggrin.gif
Atsakyti
Matyt ainu macius ta filmuka apie skruzdelyte kur sakydavo : Saule nusileis , nieks namo neileis smile.gif tai ir skubejo link namu smile.gif Gerai, kad nebego zmogu pamacius, Giliukas irgi pastoviai bando iseiti bet jam medziokles instinktas, nes zvirbliukai tupineja erzina ji per terasa o jis tada persoka ir varo ju medzioti doh.gif
O man saule irgi netrugdo smile.gif Tegul lyja naktimis smile.gif
Atsakyti
o aš mėgstu viską- saulę, lietų (ypač šiltą vasarišką), sniegą, spalvotus lapus.... biggrin.gif dar labai mėgstu pavasarinį upelių čiurlenimą, atgiju kartu su gamta... biggrin.gif kaip vaikystėj išmokino žmoguje viskas turi būti gražu...smile.gif ir " u prirody net plaxoj pagody, vsiakaja pagoda- blagadat" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 28, 12:28)
jau įsivaizduoju  biggrin.gif  po savaitės netvarkymo, Vėtra įeina į namus visus tokius apžėlusius dulkėmis ir voratinkliais, na beveik, kaip Raganos trobelę  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ir tada...Palundra....jau ka ka, o namiskiai zino, kaip as nemegstu bardako rast biggrin.gif bigsmile.gif Tada jau tepadeda jiems...na zodziu supratot bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2015 08 28, 12:29)

Ir vorus suedes,,,,O Vasia tai ka...romantikas...jis tik laukia rolleyes.gif
Atsakyti