Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Labas rytas 4u.gif

Sveikinu mokinukų mamas su mokslo metų pradžia 4u.gif
Driežiukus - su pirma rudens diena 4u.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 09 01, 09:24)
Labas rytas  4u.gif

Driežiukus - su pirma rudens diena 4u.gif  hihihi.gif

Drąsiai čia.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 09 01, 08:53)
Weronica[/b], užtat aš ir laikysiu dar vaikus namie bent iki rugsėjo vidurio, kol darže verkimai aprims  blush2.gif Nes mano dukriukui ir taip jau žodis "darželis" siaubą kelia, tai jeigu dar girdės, kaip kiti vaikai rauda, tai išvis...

Aj, jau geriau paverks visi draugiškai vieną dieną, nei poto nuvesiu po mėnesio ir bus viena naujokė... Pas tave kai du tai kitaip gal.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 09 01, 09:27)
Drąsiai čia.. bigsmile.gif

Parašiau ir pasislėpiau.. pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 09 01, 09:29)
Aj, jau geriau paverks visi draugiškai vieną dieną, nei poto nuvesiu po mėnesio ir bus viena naujokė... Pas tave kai du tai kitaip gal.

Tai pas mane jie bet kokiu atveju naujokai bus biggrin.gif Nes pavasarį gal savaitę tik paėjo ax.gif Man tai baisu, kaip bus...nes mano mažutė ne tik kad suaugusių svetimų bijo, bet ir vaikų vengia...pvz kai būnam kur žaidimų aikštelėje ar žaidimų kambaryje, tai ji eina žaisti ten, kur beveik nėra vaikų..o jeigu jie prieina, ji traukiasi....nesuprantu, dėl ko šitaip....Bus sunku darže....Ir apskritai be mamytės nei žingsnio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 01 rugsėjo 2015 - 08:50
Smilga - nono.gif
Aš sėdžiu lūpa patempus, laukiu šiandienai žadėtu 30 laipsniu g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Koks lietus??? blink.gif Vilniuje saulė plieskia nuo ankstyvo ryto, dabar 25 laipsniai thumbup.gif mes su vyru šiandien nedirbam, tai išvirę manų košės pusryčiams nuvežėm vaikus aš į jėzuitus mažą, vyras į licėjų didelį, einam dabar mudu abudu švęsti šventės- į kiną, tada į kavinę pietauti. O pavakare, kai vaikai pargrįš, turim su draugais rugsėjo 1 tradiciją visi susitikti kukurūzų labirinte, po to vakarieniauti Trakuose kibininėje. Taip, kad lietus griežtai nepageidaujamas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 09 01, 11:20)
Taip, kad lietus griežtai nepageidaujamas.  schmoll.gif

Nudžiuvę kukurūzai bus, koks ten dar labirintas biggrin.gif

Atsakyti
Laba ryta,

Na lietus tik pagasdino (būtinai einant pro duris) 5 min malonumo...dabar saulė plieskia biggrin.gif

Grikutis nerealus maminukas wub.gif

Tiesa su rugsėjo 1 kam aktualu 4u.gif
Turiu beproto faina šeimyną...tik va paleist neturiu kur...taip sunku vaikus narve laikyti.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios, aš driežiuko teisėmis džiaugiuosi saulėta ir šilta pirma rudens diena biggrin.gif

Laukiu kol skambtels mano sukaktuvininkė ir keliausim kurnors ko nors smagaus nnuveikti biggrin.gif

O, bet, tačiau, turiu rūpestį, gal kuri žinosit kokią stebuklingą išeitį... mano naujokaitė voveraitė pirmąją naktį prisisioji ir prikakojo ant Rut antklodės. OK, gal sustresavo - pilna troba katinų, nauja vieta ir t.t. ir pan. Toliau- geriau - kakot eina į tualetą. Bet. Šįryt paėdusi atstraksėjo pas mane į lovą ir ramiai pasisiojo ant antklodės. unsure.gif Tvarkiau skalbinius, radau, kad prisisiota į nešvrių skalbinių krepšį.... akivaizdu, kad sisiojimui jai reikia kažko minkšto, medžiaginio. Kodėl? ar gali turėti pūslės problemų tokia maža? sisioja neperdažniausiai, po nemažai. Ką daryt? nusprendžiau pamėginti viename tualete patiest vienkartinę palutę... aišku, stebėti, ir susiruošus sisioti nešti dėžėn, bet kur tu ją nusaugosi... uŽklojau skalbinių krepšį polietilenu. Nepastebėjau, kad ketintų sisioti ne ant patalynės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 rugsėjo 2015 - 11:31
QUOTE(Erendira @ 2015 09 01, 12:26)
Sveikos, mielosios, aš driežiuko teisėmis džiaugiuosi saulėta ir šilta pirma rudens diena  biggrin.gif

Laukiu kol skambtels mano sukaktuvininkė ir keliausim kurnors ko nors smagaus nnuveikti biggrin.gif

O, bet, tačiau, turiu rūpestį, gal kuri žinosit kokią stebuklingą išeitį... mano naujokaitė voveraitė pirmąją naktį prisisioji  ir prikakojo ant Rut antklodės. OK, gal sustresavo - pilna troba katinų, nauja vieta ir t.t. ir pan.  Toliau- geriau - kakot eina į tualetą. Bet. Šįryt paėdusi atstraksėjo pas mane į lovą ir ramiai pasisiojo ant  antklodės.  unsure.gif  Tvarkiau skalbinius, radau, kad prisisiota į nešvrių skalbinių krepšį.... akivaizdu, kad sisiojimui jai reikia mažko minkšto, medžiaginio. Kodėl? ar gali turėti pūslės problemų tokia maža? sisioja neperdažniausiai, po nemažai.  Ką daryt? nusprendžiau pamėginti viename tualete patiest vienkartinę palutę... aišku, stebėti, ir susiruošus sisioti nešti dėžėn, bet kur tu ją nusaugosi... uŽklojau skalbinių krepšį polietilenu. Nepastebėjau, kad ketintų sisioti ne ant patalynės  g.gif

Sveikminimai abiems, gražios dienos.
Manau, kad ji per maža užsižaidžia, ir nespėja į dėžutę.... reiktų laikinai apriboti jos laisvę, ten paliekant dėžutę.... ne vienas globotinis yra panašiai elgesįs... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 09 01, 12:32)
Sveikminimai abiems, gražios dienos.
Manau, kad ji per maža užsižaidžia, ir nespėja į dėžutę.... reiktų laikinai apriboti jos laisvę, ten paliekant dėžutę.... ne vienas globotinis yra panašiai elgesįs... 4u.gif

Aga, kur man ją apriboti, jei praktiškai vienintelės namuose durys užrarytos sukelia isteriją visiems katinams ir jas reikia atplėšti? biggrin.gif Kad nespėja, suabejočiau - vonioje 3 vnt tualetų - ir atvirų ir uždarų ir su aukštais bortais ir su žemais, o pamyžt, atsiprašau, reikėjo užsikarti į skalbinių krepšį doh.gif

Na tikiuosi, per tą laiko kol aš namie ką nors sugavosim g.gif
Atsakyti