Kivuka as tokiu bedu turiu su savo didziaja Na bet kadangi mes praejom kursa psichologes tai atsakymas paprastas, vaikas intravertas Sake nieko nepakeisiu, tieisog taip bus, kazkam ji atrodis keista, vienise ir t.t. bet toks jau jos budas. Ji nemato poreikio bendrauti su kitais vaikais, turi 1-2 su kuriais bendrauja o nauji jai neidomus Man kazkiek sunkoka, nes pastoviai jauciu spaudima , kad kas tavo mergaitei kodel nezaidzia su kitais ir t.t. kodel nieko nepasakoja nesneka, mazdaug nnenormali kazkokia Katinukai visu nuostabus, mano Giliukas pretenduoja i Grikio talija, nu zinokit puciasi katinas akyse, jau ir taip maista riboju , rekia baisiausiai, bet jau net kai soka ant lovos toki juokinga veiksta atlieka, nes vis sikna uzkelia
Sveikinu labai Rut su gimtadieniu! Diena puiki, gražiai atšveskit. Mes jau po "Sangailės vasaros", man patiko, apie stiprius mergaičių paauglių vidinius išgyvenimus.
Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J.D'Angelo)
Erendira, palaikau del bedu su mazuoju katuku, bet patarti negaliu nieko, nes nesuprantu pati Maniskis svaruolis uzvakar priv...e i lova, bet kadangi tai buna labai jau retai, nesukau galvos. Aisku, slapimas visai kaskita. Papildyta: Magnunos Grikutis, ner zodziu Jau toks maminis katinelis, pilname relakse
Su Rugsėjo 1-a visus, lam šiandien į mokyklą Aš visiškai ne į temą, bet gal kas žinot neblogą ir nelabai brangų odontologą Vilniuje? Mano poliklinika, net su skausmu pasirodo be užrašymo nepriima, sakė pakentėt porą dienų, gal atsiras vieta
Su Rugsėjo 1-a visus, lam šiandien į mokyklą
Aš visiškai ne į temą, bet gal kas žinot neblogą ir nelabai brangų odontologą Vilniuje? Mano poliklinika, net su skausmu pasirodo be užrašymo nepriima, sakė pakentėt porą dienų, gal atsiras vieta
Nezinau bet gali pamegint kitose poliklinikose? Antakalnio pvz Papildyta:
O as nuo siandien stoju i Protasovieciu gretas!
Arthuras Schopenhaueris rašė: Atjauta gyvūnui parodo žmogaus dvasios taurumą. Galima tvirtai teigti, kad tas, kuris žiauriai elgiasi su gyvūnu, negali būti geras žmogus."
Su rugsejo 1-aja, kam aktualu Man siandien baigesi Grikio dienos, jau nakti iseinu dirbt dietu laikytis nemoku, tai vel kimbu i sporto sale, nes jau gerokai uzmete viska buvom.... savaitgali buvom botanikos sode sitos tai man panasios i ragus ant sienu sukabintus sitie mano MB sako kazka primena grazuole kuri sau tupejo ir markstesi kaip kokia flirtuojnti dama Papildyta: drugeliu silnamis, vienas iskart nutupe cia ju kokonai cia nu suaugusiems o sitas tai kaip priskretes ant mano dzinsu vis kabaliavo o cia Tiudoru darzeliai tokia buvo
Papildyta: man patikusioji kaktusu dalis ir parduotuveje rastas katinas
Ačiū Azu, kad nepamiršti mūsų pavedžioti ir po miestą, tai po botanikos sodą Bet drugiai kokie nebaikštūs...patys tupiasi ant žmogaus. Taip gali netyčia ir namo parsinešti O jau kaktusų didumas...
Azu, Covent gardens? Grazumelis saunuoliai kad keliaujat ir kulturinates
Arthuras Schopenhaueris rašė: Atjauta gyvūnui parodo žmogaus dvasios taurumą. Galima tvirtai teigti, kad tas, kuris žiauriai elgiasi su gyvūnu, negali būti geras žmogus."