Katinukai visu nuostabus, mano Giliukas pretenduoja i Grikio talija, nu zinokit puciasi katinas akyse, jau ir taip maista riboju , rekia baisiausiai, bet jau net kai soka ant lovos toki juokinga veiksta atlieka, nes vis sikna uzkelia
Kivuka as tokiu bedu turiu su savo didziaja
Na bet kadangi mes praejom kursa psichologes tai atsakymas paprastas, vaikas intravertas
Sake nieko nepakeisiu, tieisog taip bus, kazkam ji atrodis keista, vienise ir t.t. bet toks jau jos budas. Ji nemato poreikio bendrauti su kitais vaikais, turi 1-2 su kuriais bendrauja o nauji jai neidomus
Man kazkiek sunkoka, nes pastoviai jauciu spaudima , kad kas tavo mergaitei kodel nezaidzia su kitais ir t.t. kodel nieko nepasakoja nesneka, mazdaug nnenormali kazkokia
Katinukai visu nuostabus, mano Giliukas pretenduoja i Grikio talija, nu zinokit puciasi katinas akyse, jau ir taip maista riboju , rekia baisiausiai, bet jau net kai soka ant lovos toki juokinga veiksta atlieka, nes vis sikna uzkelia
QUOTE(sagyte @ 2015 09 01, 13:11)
Kivuka as tokiu bedu turiu su savo didziaja
Na bet kadangi mes praejom kursa psichologes tai atsakymas paprastas, vaikas intravertas
Perskaičiau intraverto apibūdinimą, tai nelabai tinka maniškei... Todėl labai tikiuosi, kad išaugs...
Sveikinu labai Rut su gimtadieniu! Diena puiki, gražiai atšveskit.
Mes jau po "Sangailės vasaros", man patiko, apie stiprius mergaičių paauglių vidinius išgyvenimus.
Mes jau po "Sangailės vasaros", man patiko, apie stiprius mergaičių paauglių vidinius išgyvenimus.
Sveikinu Rut su jos švente
O mamytėms, kurioms aktualu, su rugsėjo 1!
o viena iš pilkųjų (kuri jau turbūt visos atpažįstat
) irgi norėtų paglostymų:
O mamytėms, kurioms aktualu, su rugsėjo 1!
o viena iš pilkųjų (kuri jau turbūt visos atpažįstat
Sveikinu Erendiros Rut su Tortadieniu
Ir su rugsėjo 1!!!!!!!!!
Erendira, palaikau del bedu su mazuoju katuku, bet patarti negaliu nieko, nes nesuprantu pati
Maniskis svaruolis uzvakar priv...e i lova, bet kadangi tai buna labai jau retai, nesukau galvos. Aisku, slapimas visai kaskita.
Papildyta:
Magnunos Grikutis, ner zodziu
Jau toks maminis katinelis, pilname relakse
Ir su rugsėjo 1!!!!!!!!!
Erendira, palaikau del bedu su mazuoju katuku, bet patarti negaliu nieko, nes nesuprantu pati
Maniskis svaruolis uzvakar priv...e i lova, bet kadangi tai buna labai jau retai, nesukau galvos. Aisku, slapimas visai kaskita.
Papildyta:
Magnunos Grikutis, ner zodziu
Sveiki,
Su Rugsėjo 1-a visus, lam šiandien į mokyklą
Aš visiškai ne į temą, bet gal kas žinot neblogą ir nelabai brangų odontologą Vilniuje? Mano poliklinika, net su skausmu pasirodo be užrašymo nepriima, sakė pakentėt porą dienų, gal atsiras vieta
Aš visiškai ne į temą, bet gal kas žinot neblogą ir nelabai brangų odontologą Vilniuje? Mano poliklinika, net su skausmu pasirodo be užrašymo nepriima, sakė pakentėt porą dienų, gal atsiras vieta
QUOTE(Colomba @ 2015 09 01, 16:21)
Sveiki,
Nezinau
Papildyta:
O as nuo siandien stoju i Protasovieciu gretas!
Su rugsejo 1-aja, kam aktualu
Man siandien baigesi Grikio dienos, jau nakti iseinu dirbt
dietu laikytis nemoku, tai vel kimbu i sporto sale, nes jau gerokai uzmete viska buvom....
savaitgali buvom botanikos sode

sitos tai man panasios i ragus ant sienu sukabintus

sitie mano MB sako kazka primena

grazuole kuri sau tupejo ir markstesi kaip kokia flirtuojnti dama

Papildyta:
drugeliu silnamis, vienas iskart nutupe

cia ju kokonai

cia nu suaugusiems

o sitas tai kaip priskretes ant mano dzinsu vis kabaliavo

o cia Tiudoru darzeliai tokia buvo

Papildyta:
man patikusioji kaktusu dalis

ir parduotuveje rastas katinas
Man siandien baigesi Grikio dienos, jau nakti iseinu dirbt
dietu laikytis nemoku, tai vel kimbu i sporto sale, nes jau gerokai uzmete viska buvom....
savaitgali buvom botanikos sode

sitos tai man panasios i ragus ant sienu sukabintus

sitie mano MB sako kazka primena

grazuole kuri sau tupejo ir markstesi kaip kokia flirtuojnti dama

Papildyta:
drugeliu silnamis, vienas iskart nutupe

cia ju kokonai

cia nu suaugusiems

o sitas tai kaip priskretes ant mano dzinsu vis kabaliavo

o cia Tiudoru darzeliai tokia buvo

Papildyta:
man patikusioji kaktusu dalis

ir parduotuveje rastas katinas
Na- Azu, ir pavarei...
Su drugeliais man labiausiai įstrigo.. Norėčiau pamatyti..
Su drugeliais man labiausiai įstrigo.. Norėčiau pamatyti..
Ačiū Azu, kad nepamiršti mūsų pavedžioti ir po miestą, tai po botanikos sodą
Bet drugiai kokie nebaikštūs...patys tupiasi ant žmogaus. Taip gali netyčia ir namo parsinešti
O jau kaktusų didumas...
Azu, Covent gardens? Grazumelis
saunuoliai kad keliaujat ir kulturinates