Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Kivuka as tokiu bedu turiu su savo didziaja 4u.gif Na bet kadangi mes praejom kursa psichologes tai atsakymas paprastas, vaikas intravertas 4u.gif Sake nieko nepakeisiu, tieisog taip bus, kazkam ji atrodis keista, vienise ir t.t. bet toks jau jos budas. Ji nemato poreikio bendrauti su kitais vaikais, turi 1-2 su kuriais bendrauja o nauji jai neidomus ax.gif Man kazkiek sunkoka, nes pastoviai jauciu spaudima , kad kas tavo mergaitei kodel nezaidzia su kitais ir t.t. kodel nieko nepasakoja nesneka, mazdaug nnenormali kazkokia doh.gif
Katinukai visu nuostabus, mano Giliukas pretenduoja i Grikio talija, nu zinokit puciasi katinas akyse, jau ir taip maista riboju , rekia baisiausiai, bet jau net kai soka ant lovos toki juokinga veiksta atlieka, nes vis sikna uzkelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 09 01, 13:11)
Kivuka as tokiu bedu turiu su savo didziaja  4u.gif Na bet kadangi mes praejom kursa psichologes tai atsakymas paprastas, vaikas intravertas 4u.gif 

Perskaičiau intraverto apibūdinimą, tai nelabai tinka maniškei... Todėl labai tikiuosi, kad išaugs...
Atsakyti
Sveikinu labai Rut su gimtadieniu! Diena puiki, gražiai atšveskit. 4u.gif
Mes jau po "Sangailės vasaros", man patiko, apie stiprius mergaičių paauglių vidinius išgyvenimus.
Atsakyti
Sveikinu ir aš Rut su jos diena 4u.gif drąsos svajoti ir ryžto įgyvendinti svajones 4u.gif na ir gražios šventės šiandien 4u.gif

Ką tik nuglostytas katinėlis: "Mam, negi tai jau viskas?" blink.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikinu Rut su jos švente 4u.gif

O mamytėms, kurioms aktualu, su rugsėjo 1!

o viena iš pilkųjų (kuri jau turbūt visos atpažįstat tongue.gif ) irgi norėtų paglostymų:
user posted image
Atsakyti
Sveikinu Erendiros Rut su Tortadieniu 4u.gif

Ir su rugsėjo 1!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Erendira, palaikau del bedu su mazuoju katuku, bet patarti negaliu nieko, nes nesuprantu pati blush2.gif
Maniskis svaruolis uzvakar priv...e i lova, bet kadangi tai buna labai jau retai, nesukau galvos. Aisku, slapimas visai kaskita.
Papildyta:
Magnunos Grikutis, ner zodziu wub.gif wub.gif wub.gif Jau toks maminis katinelis, pilname relakse wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Su Rugsėjo 1-a visus, lam šiandien į mokyklą smile.gif
Aš visiškai ne į temą, bet gal kas žinot neblogą ir nelabai brangų odontologą Vilniuje? Mano poliklinika, net su skausmu pasirodo be užrašymo nepriima, sakė pakentėt porą dienų, gal atsiras vieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 09 01, 16:21)
Sveiki,

Su Rugsėjo 1-a visus, lam šiandien į mokyklą smile.gif
Aš visiškai ne į temą, bet gal kas žinot neblogą ir nelabai brangų odontologą Vilniuje? Mano poliklinika, net su skausmu pasirodo be užrašymo nepriima, sakė pakentėt porą dienų, gal atsiras vieta  doh.gif

Nezinau sad.gif bet gali pamegint kitose poliklinikose? Antakalnio pvz
Papildyta:
O as nuo siandien stoju i Protasovieciu gretas! cool.gif
Atsakyti
Su rugsejo 1-aja, kam aktualu
Man siandien baigesi Grikio dienos, jau nakti iseinu dirbt ax.gif
dietu laikytis nemoku, tai vel kimbu i sporto sale, nes jau gerokai uzmete viska buvom....
savaitgali buvom botanikos sode
user posted image
user posted image
user posted image
sitos tai man panasios i ragus ant sienu sukabintus biggrin.gif
user posted image
sitie mano MB sako kazka primena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
grazuole kuri sau tupejo ir markstesi kaip kokia flirtuojnti dama lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
drugeliu silnamis, vienas iskart nutupe
user posted image
cia ju kokonai
user posted image
cia nu suaugusiems g.gif
user posted image
o sitas tai kaip priskretes ant mano dzinsu vis kabaliavo
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o cia Tiudoru darzeliai tokia buvo
user posted image

Papildyta:
man patikusioji kaktusu dalis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ir parduotuveje rastas katinas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Na- Azu, ir pavarei... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Su drugeliais man labiausiai įstrigo.. Norėčiau pamatyti.. wub.gif
Atsakyti
Ačiū Azu, kad nepamiršti mūsų pavedžioti ir po miestą, tai po botanikos sodą thumbup.gif Bet drugiai kokie nebaikštūs...patys tupiasi ant žmogaus. Taip gali netyčia ir namo parsinešti biggrin.gif O jau kaktusų didumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 01 rugsėjo 2015 - 18:43
Azu, Covent gardens? Grazumelis wub.gif saunuoliai kad keliaujat ir kulturinates
Atsakyti