Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 18, 21:25)
Si sekmadieni, pusantrai savaitei lekiu kartu.

Gerumas tik tas, kad vakarai nuo pirmadienio studentiski, su koncertais, renginiais ivairiais, super thumbup.gif

Siaip tai kvailai tas mano laikas Kaune.

Matai dabar kokie laikai, turi pats sekti ir viską žinoti, niekas nesiteikia pranešti. Dar gerai kad užsižiūrėjai. Sunku bus kol apsiprasit, bet kaip nors. Užauga vaikai , palieka namus. Pradžia sunki bus tiek dukrai tiek tau, paskui apsiprasit.

Vakarais ir tu pagyvensi studentiškai, padalyvausi renginiuose thumbup.gif O dienomis sugalvosi ką veikti, aplankysi kaunietes, nueisi į kokį kino filmą, aplankysi muziejus ar dar ką nors sugalvosi.
Tik galvoju kaip tu maistą sau gaminsies g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 08 18, 22:35)
Matai dabar kokie laikai, turi pats sekti ir viską žinoti, niekas nesiteikia pranešti. Dar gerai kad užsižiūrėjai. Sunku bus kol apsiprasit, bet kaip nors. Užauga vaikai , palieka namus. Pradžia sunki bus tiek dukrai tiek tau, paskui apsiprasit.

Vakarais ir tu pagyvensi studentiškai, padalyvausi renginiuose thumbup.gif  O dienomis sugalvosi ką veikti, aplankysi kaunietes, nueisi į kokį kino filmą, aplankysi muziejus ar dar ką nors sugalvosi.
Tik galvoju kaip tu maistą sau gaminsies  g.gif

Kokia Tu saunuoliuke wub.gif Pagavai man labai rupima minti. As dabar gi dietoj, tikrai nemesiu jos. Tai suku galva kaip reiks maitintis g.gif Taigis nusipirksiu kazka tai, bet vakare gaminsiuos studentiskoje virtuveje bigsmile.gif Iskarto ir pamatysiu ko dukriukui reiks, kokiu indu, daiktu g.gif
Vidut, man jau dabar psichologiskai sunku. Paradoksas - dukra studijuos psichologija bigsmile.gif
Maniau tikrai bus lengviau. Liko kelios dienos ir mane jau ima panika...
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2015 08 18, 22:35)

Butent drinks_cheers.gif Butumem sedeje ramus iki pat paskutines dienos. Juk mokslai visur prasideda rugsejo 2 d. (1 - svente). O cia pirmakursiams pilnu tempu uzsiemimai. Ir tvarkarascius padeda susistatyti. Kiekvienas individualiai susitvarko paskaitas pagal save. Ir testas privalomas. Zodziu...Faina butu, kad pranestu individualiai apie tokius dalykus. Bet jie taip nemano, vaikai tai dideli, savarankiski. Gal cia mums tevams taip atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 18 rugpjūčio 2015 - 20:54
Oho Vetra kaip idomiai leis su mama gyvent bendrabutyje? Pas mus nieko panasaus atveze tevai uznese daiktus ir viso gero gyvenau trivieciam trys paneles, tai nebutu leide mamai buti smile.gif

Musu Giliukas labai socializuotas katasunis smile.gif megsta vaziuoti masina, visai nestresuoja, buvom kaime 3 dienas, tai ismoko atsidaryti duris ir iseiti i lauka. Tai va buvom iseja i miska grybu ieskoti miskas netoli koks puskilometris nuo sodybos, beieskant grybu is krumu islindo Giliukas, atejo paskui mus pabeges is namu, sekiojo po miska ir atgal gryzo kartu su mumis, esam apstulbe savo katinu smile.gif niekur nebega laikosi visur salia kur mes ten ir jis eina smile.gif
Atsakyti
Čija, su kumpiadieniu tave 4u.gif Kaži kaip tave mamka palepino laugh.gif

Vidam, Osle aš jau. apsigyvenau viešbutyje. Kambarys neblogas būtų, bet dulkių pilnas biggrin.gif Teks į jas spoksoti ištisas tris dienas karsta.gif tiesa gerai, kad vakarais. Ryt vakare išlysiu pasistumdyti po miestą. Norėjau šiandien, bet jau per vėlu.

Atsakyti
Sveikos,
tema uzdara ar naujokes su savo kaciais irgi laukiamos? bigsmile.gif
Atsakyti
aišku laukiamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 18, 22:25)
Sveikos,
tema uzdara ar naujokes su savo kaciais irgi laukiamos?  bigsmile.gif

Laukiamos, bet tik jei daug foto žada dėt biggrin.giftongue.gif
Atsakyti
Oho koks protingas mažasis Giliukas thumbup.gif

busy 4u.gif kaip nors tris dienas ištversi ir grįši įgavusi naujų žinių 4u.gif

Visos laukiamos, ypač augintinių nuotraukos mėgiamos mirksiukas.gif Prašom prisistatyti su kiekvienu augintiniu 4u.gif
Atsakyti
oi oi oi pasakė Šponkiukas, kuris labai fotais lepina tongue.gif

Vidam aišku, gi ne dėl dulkių susirinkom irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 18 rugpjūčio 2015 - 21:32
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 18, 23:25)
Sveikos,
tema uzdara ar naujokes su savo kaciais irgi laukiamos?  bigsmile.gif

Laukiamos drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 08 18, 22:31)
oi oi oi pasakė Šponkiukas, kuris labai fotais lepina  tongue.gif

Prašom nešmeižt biggrin.gif paskaičiuok kas šioj temoj daugiausiai foto įdėjo biggrin.gif
Atsakyti
taigi, esu is sostines, auginu dvynukus, berniuka ir mergyte wub.gif kuriems dabar apie 4 menesius.
namai pilni uzesio ir zbitku biggrin.gif
dvyniai labai skirtingi, turim ekstraverta ir intraverta smile.gif
aplinkinius ima erzinti nuolatines mano snekos apie kacius, tai ieskojau bendraminciu blush2.gif
user posted image
Atsakyti