QUOTE(Vidam @ 2015 08 18, 22:35)
Matai dabar kokie laikai, turi pats sekti ir viską žinoti, niekas nesiteikia pranešti. Dar gerai kad užsižiūrėjai. Sunku bus kol apsiprasit, bet kaip nors. Užauga vaikai , palieka namus. Pradžia sunki bus tiek dukrai tiek tau, paskui apsiprasit.
Vakarais ir tu pagyvensi studentiškai, padalyvausi renginiuose

O dienomis sugalvosi ką veikti, aplankysi kaunietes, nueisi į kokį kino filmą, aplankysi muziejus ar dar ką nors sugalvosi.
Tik galvoju kaip tu maistą sau gaminsies
Kokia Tu saunuoliuke

Pagavai man labai rupima minti. As dabar gi dietoj, tikrai nemesiu jos. Tai suku galva kaip reiks maitintis

Taigis nusipirksiu kazka tai, bet vakare gaminsiuos studentiskoje virtuveje

Iskarto ir pamatysiu ko dukriukui reiks, kokiu indu, daiktu
Vidut, man jau dabar psichologiskai sunku. Paradoksas - dukra studijuos psichologija
Maniau tikrai bus lengviau. Liko kelios dienos ir mane jau ima panika...
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2015 08 18, 22:35)
Matai dabar kokie laikai, turi pats sekti ir viską žinoti, niekas nesiteikia pranešti. Dar gerai kad užsižiūrėjai. Sunku bus kol apsiprasit, bet kaip nors. Užauga vaikai , palieka namus. Pradžia sunki bus tiek dukrai tiek tau, paskui apsiprasit.
Butent

Butumem sedeje ramus iki pat paskutines dienos. Juk mokslai visur prasideda rugsejo 2 d. (1 - svente). O cia pirmakursiams pilnu tempu uzsiemimai. Ir tvarkarascius padeda susistatyti. Kiekvienas individualiai susitvarko paskaitas pagal save. Ir testas privalomas. Zodziu...Faina butu, kad pranestu individualiai apie tokius dalykus. Bet jie taip nemano, vaikai tai dideli, savarankiski. Gal cia mums tevams taip atrodo